طرز تهیه شیرینی پرتقالی ساده و خوشمزه با عطر عالی
طرز تهیه شیرینی پرتقالی
شیرینی پرتقالی از شیرینی های بسیار خوش عطر و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی پرتقالی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم شیرینی پرتقالی | |
آب پرتقال شیرین | ۸۰ گرم |
روغن مایع | ۷۰ گرم |
شکر | ۶۰ گرم |
آرد | ۲۵۰ گرم |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
زست پوست پرتقال | ۱ و نیم قاشق غذاخوری |
خلال پسته | به مقدار کافی |
طرز تهیه شیرینی پرتقالی
مرحله اول
برای تهیه شیرینی پرتقالی خوشمزه ابتدای کار آب پرتقال را به همراه روغن مایع درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس هم می زنیم. در ادامه پرتقال را می شوییم، سپس پوست آن را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم.
مرحله دوم
حالا شکر را به همراه ۱ قاشق غذاخوری زست پوست پرتقال به آب پرتقال اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم. در ادامه آرد را به همراه بکینگ پودر و نمک درون یک الک می ریزیم، سپس روی مخلوط آب پرتقال الک می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله مواد را با هم مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و لطیف حاصل شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود.
مرحله چهارم
حالا باقی مانده زست پوست پرتقال را با مقداری شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم. در ادامه مقداری از خمیر شیرینی بر می داریم، سپس گرد می کنیم و به دلخواه روی آن طرح ایجاد می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله شیرینی ها را درون مخلوط زست پوست پرتقال می غلطانیم تا شیرینی را پوشش دهند. در ادامه شیرینی ها را با فاصله از هم درون سینی فر می چینیم، سپس به دلخواه با خلال پسته تزئین می کنیم.
مرحله ششم
حالا سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۲۵ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا بپزند. پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج می کنیم و بدون دست زدن اجازه می دهیم کاملا خنک شوند.
مرحله هفتم
در آخر شیرینی پرتقالی را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس به همراه چای زعفرانی سرو می کنیم. این شیرینی ها را می توانید به مدت طولانی درون ظرف درب بسته نگهداری کنید. نوش جان.