طرز تهیه شیرینی رسپیری نسکافه ای مناسب برای پذیرایی

طرز تهیه شیرینی رسپیری نسکافه ای مناسب برای پذیرایی

طرز تهیه شیرینی رسپیری شیرینی رسپیری یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که معمولا برای پذیرایی در مهمانی ها استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه سس شکلات براق حرفه ای خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه سس شکلات براق حرفه ای خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه سس شکلات سس شکلات یکی از انواع سس های پر مصرف و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. سس شکلات به طور معمول به تنهایی …

طرز تهیه شیرینی صدفی خوشمزه و مخصوص به روش فرانسوی

طرز تهیه شیرینی صدفی خوشمزه و مخصوص به روش فرانسوی

طرز تهیه شیرینی صدفی شیرینی صدفی، یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید مورد استفاده قرار می گیرد. این شیرینی را می توان با ساده ترین مواد تهیه نمود. این …

طرز تهیه شیرینی پرتقالی

طرز تهیه شیرینی پرتقالی شیرینی پرتقالی مخصوص عید تهیه شیرینی با پوست پرتقال نان شیرینی پرتقالی شیرینی پرتقالی فرانسوی

شیرینی پرتقالی از شیرینی های بسیار خوش عطر و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی پرتقالی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی پرتقالی
آب پرتقال شیرین۸۰ گرم
روغن مایع۷۰ گرم
شکر۶۰ گرم
آرد۲۵۰ گرم
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
نمک½ قاشق چایخوری
زست پوست پرتقال۱ و نیم قاشق غذاخوری
خلال پستهبه مقدار کافی

طرز تهیه شیرینی پرتقالی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی پرتقالی خوشمزه ابتدای کار آب پرتقال را به همراه روغن مایع درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس هم می زنیم. در ادامه پرتقال را می شوییم، سپس پوست آن را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم.

مرحله دوم

حالا شکر را به همراه ۱ قاشق غذاخوری زست پوست پرتقال به آب پرتقال اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم. در ادامه آرد را به همراه بکینگ پودر و نمک درون یک الک می ریزیم، سپس روی مخلوط آب پرتقال الک می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله مواد را با هم مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و لطیف حاصل شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود.

مرحله چهارم

حالا باقی مانده زست پوست پرتقال را با مقداری شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم. در ادامه مقداری از خمیر شیرینی بر می داریم، سپس گرد می کنیم و به دلخواه روی آن طرح ایجاد می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله شیرینی ها را درون مخلوط زست پوست پرتقال می غلطانیم تا شیرینی را پوشش دهند. در ادامه شیرینی ها را با فاصله از هم درون سینی فر می چینیم، سپس به دلخواه با خلال پسته تزئین می کنیم.

مرحله ششم

حالا سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۲۵ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا بپزند. پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج می کنیم و بدون دست زدن اجازه می دهیم کاملا خنک شوند.

مرحله هفتم

در آخر شیرینی پرتقالی را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس به همراه چای زعفرانی سرو می کنیم. این شیرینی ها را می توانید به مدت طولانی درون ظرف درب بسته نگهداری کنید. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 12 بهمن 1400
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.