طرز تهیه کیک خرفه خوشمزه و مجلسی با بافت اسفنجی پنبه ای

طرز تهیه کیک خرفه خوشمزه و مجلسی با بافت اسفنجی پنبه ای

طرز تهیه کیک خرفه کیک خرفه یکی از انواع کیک های خوشمزه ایرانی است که معمولا به عنوان عصرانه سرو می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با وبسایت …

طرز تهیه کیک سیب و ماست خوشمزه و ساده با سس کاراملی

طرز تهیه کیک سیب و ماست خوشمزه و ساده با سس کاراملی

طرز تهیه کیک سیب و ماست کیک سیب و ماست یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که معمولا برای عصرانه پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه نان چریش خوشمزه به روش خراسانی با روغن دنبه

طرز تهیه نان چریش خوشمزه به روش خراسانی با روغن دنبه

طرز تهیه نان چریش نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. نان …

طرز تهیه کاپ کیک ژله ای پرتقال

طرز تهیه کاپ کیک ژله ای پرتقال , دستور پخت کاپ کیک ژله ای پرتقال

کاپ کیک ژله ای پرتقال یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه فصل زمستان است که معمولا برای عصرانه تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاپ کیک ژله ای پرتقال در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کاپ کیک ژله ای پرتقال
آرد سفید۲ پیمانه
پودر ژله ی پرتقال۱ بسته
روغن مایع۱ پیمانه
شکر½ پیمانه
تخم مرغ۴ عدد
آب پرتقال۱ پیمانه
رنده ی پوست پرتقال۱ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر۱ و نیم قاشق چایخوری
وانیل½ قاشق چایخوری

طرز تهیه کاپ کیک ژله ای پرتقال

مرحله اول

برای تهیه کاپ کیک ژله ای پرتقال خوشمزه ابتدای کار روغن مایع را به همراه شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس تخم مرغ ها را دانه دانه به مخلوط روغن اضافه می کنیم و هم می زنیم، با تخم مرغ آخر وانیل را اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا مخلوط تخم مرغ را مجددا هم می زنیم. در ادامه آرد را به همراه بکینگ پودر درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم و درون الک می ریزیم و ۳ مرتبه الک می کنیم. در ادامه پودر ژله پرتقال را به مخلوط آرد اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله پوست پرتقال را می شوییم، سپس با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم. در ادامه آب پرتقال و زست پوست پرتقال را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله مخلوط آرد و پودر ژله را طی ۳ مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس با کمک لیسک به صورت دورانی به یک سمت مخلوط می کنیم تا بافت مایه یکدست شود. در ادامه فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.

مرحله پنجم

حالا اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه مقدار کمی از مایه کیک را جدا می کنیم، سپس به آن پودر کاکائو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مایه کیک کاکائویی شود، سپس درون قیف یک بار مصرف می ریزیم.

مرحله ششم

در این مرحله درون قالب مافین کپسول کاغذی قرار می دهیم، سپس دو سوم کپسول ها را با مایه کیک پر می کنیم و با مایه کیک شکلاتی به دلخواه روی کیک ها را تزئین می کنیم. در ادامه قالب را طبقه وسط فر قرار می دهیم.

مرحله هفتم

در نهایت اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا بپزد. پس از گذشت کیک ها را از قالب خارج می کنیم و اجازه می دهیم کاملا خنک شوند، سپس به همراه چای زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 3 بهمن 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.