طرز تهیه شیرینی رویال شکلاتی خوشمزه و مخصوص خانگی

طرز تهیه شیرینی رویال شکلاتی خوشمزه و مخصوص خانگی

طرز تهیه شیرینی رویال شکلاتی شیرینی رویال شکلاتی یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید می توان تهیه نمود. این شیرینی جزو شیرینی هایی است که به راحتی با ساده …

طرز تهیه کوکی شکلات تلخ ساده و خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه کوکی شکلات تلخ ساده و خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه کوکی شکلات تلخ کوکی شکلات تلخ یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه باقلوای گردویی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه باقلوای گردویی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه باقلوای گردویی باقلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی و ترکی است. یکی از معروف ترین باقلوا های ایرانی، باقلوای گردویی است که یکی از شیرینی های محبوب شهر آستارا …

طرز تهیه شیرینی رویال بادام

طرز تهیه شیرینی رویال بادام , دستور پخت شیرینی رویال بادام

شیرینی رویال بادام یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی رویال بادام در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد سفید۳۰۰ گرم
پودر بادام۵۰ گرم
پودر هل½ قاشق چایخوری
شکر دانه ریز¼ لیوان
بادامبه مقدار کافی
روغن قنادی۱۲۵ گرم

طرز تهیه شیرینی رویال بادام

مرحله اول

برای تهیه شیرینی رویال بادام خوشمزه ابتدای کار روغن قنادی را به همراه شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن برقی به مدت ۲ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط روغن سفید رنگ و پفکی شود.

مرحله دوم

حالا پودر بادام را به همراه پودر هل به مخلوط روغن اضافه می کنیم، سپس مجددا با همزن برقی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه آرد را درون الک می ریزیم، سپس ۳ مرتبه الک می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله آرد را طی ۳ مرحله به مخلوط روغن اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم، سپس روی کاسه را می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت درون یخچال بماند تا استراحت کند.

مرحله چهارم

حالا پس از گذشت این زمان خمیر را از یخچال خارج می کنیم و روی سطح کار کیسه فریزر قرار می دهیم. در ادامه خمیر را از کاسه خارج می کنیم، سپس روی کیسه فریزر می گذاریم و روی خمیر را مجددا با کیسه فریزر می پوشانیم.

مرحله پنجم

در این مرحله خمیر را با وردنه به قطر ۱ سانتی متر باز می کنیم و با قالب دلخواه کاتر می زنیم. در ادامه فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و خمیرها را درون سینی می چینیم.

مرحله ششم

حالا روی هر شیرینی را یک بادام به عنوان تزئین قرار می دهیم، سپس سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملا بپزند. پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج می کنیم.

مرحله هفتم

در نهایت بدون دست زدن به شیرینی ها اجازه می دهیم کاملا خنک شوند، سپس شیرینی ها را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در ادامه شیرینی رویال بادام را به همراه چای زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 28 دی 1400
           
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.