لیست آموزش انواع غذاهای چاق کننده برای افزایش وزن

لیست آموزش انواع غذاهای چاق کننده برای افزایش وزن

غذاهای چاق کننده در این مطلب قصد داریم انواع غذاهای ایرانی و بین المللی که برای افزایش وزن و چاقی مناسب هستند را برای شما بازدیدکنندگان گرامی جمع آوری کنیم، برای مشاهده …

طرز تهیه کباب تابه ای عربی خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه کباب تابه ای عربی خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه کباب تابه ای عربی کباب تابه ای عربی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشورهای عربی می باشد. این کباب خوشمزه شباهت زیادی …

طرز تهیه کتلت سبزیجات رژیمی خوشمزه و مخصوص خانگی

طرز تهیه کتلت سبزیجات رژیمی خوشمزه و مخصوص خانگی

طرز تهیه کتلت سبزیجات کتلت یکی از انواع کوکو ها است که یکی از غذاهای رایج ایراین به حساب می آید. کتلت سبزیجات فقط از سبزیجات پخته و خام استفاده می شود. …

طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت

طرز تهیه فسنجون با گوشت گوسفندی تکه ای طرز تهیه فسنجان با گوشت برای 4 نفر طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت برای 10 نفر طرز تهیه فسنجون با گوشت قلقلی طرز تهیه فسنجون با گوشت چرخ کرده طرز تهیه فسنجون با گوشت و آلو طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت ماهیچه

خورش فسنجان با گوشت قلقلی از غذاهای محبوب ایرانی است که با طعم های ترش، شیرین و ملس درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
گردوی آسیاب شده۳۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
رب انار۵ قاشق غذاخوری
شکر۴ قاشق غذاخوری
نمک½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه¼ قاشق چایخوری
زردچوبه½ قاشق چایخوری
روغن مایعبه مقدار کافی

طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت

مرحله اول

برای تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی در ابتدای کار یکی از پیازها را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس به همراه چند قاشق روغن مایع داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را تفت می دهیم تا سبک شود، سپس زردچوبه را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. در ادامه گردوی آسیاب شده را به قابلمه اضافه می کنیم و حدود ۱۰ دقیقه با حرارت بسیار ملایم تفت می دهیم.

مرحله سوم

حالا نمک را به همراه ۲ لیوان آب سرد به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گردو با حرارت ملایم بپزد و به خوبی روغن بیندازد. در همین حین پیاز باقیمانده را رنده می کنیم و با دست آب اضافی اش را می گیریم.

مرحله چهارم

در این مرحله پیاز آب گرفته را به همراه گوشت چرخ کرده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک کاسه می ریزیم و با دست حداقل ۵ دقیقه ورز می دهیم تا بافت گوشت چسبناک و کاملا منسجم شود.

مرحله پنجم

حالا به اندازه یک گردو از مخلوط گوشت بر می داریم و آنرا به صورت توپ شکل می دهیم. پس از اینکه تمام مخلوط گوشت را آماده کردیم، یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و چند قاشق روغن مایع اضافه می کنیم.

مرحله ششم

بعد از داغ شدن روغن، گوشت های قلقلی را به تابه اضافه کرده و تمام قسمت هایشان را به صورت یکدست سرخ می کنیم. زمانی که گردو به خوبی روغن انداخت، قلقلی ها را به قابلمه خورش اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

حرارت زیر قابلمه را روی کمترین درجه قرار می دهیم و اجازه می دهیم خورش به مدت دو ساعت دیگر روی حرارت بماند تا کاملا جا بیفتد. در ۳۰ دقیقه پایانی پخت خورش، رب انار را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله هشتم

در ۱۵ دقیقه پایانی نسبت به ذائقه خود شکر را به همراه کمی نمک اضافه می کنیم. اگر دوست دارید فسنجان را به صورت شیرین درست کنید، حتما بعد از اضافه کردن شکر طعم خورش را بچشید و در صورت نیاز مقدار شکر را افزایش دهید.

مرحله نهم

زمانی که خورش آماده شد، شعله گاز را خاموش می کنیم و درب قابلمه را تا ۱۵ دقیقه بر نمی داریم تا روغن خورش به طور کامل روی آن جمع شود. در نهایت این خورش خوشمزه را به همراه برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 6 بهمن 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.