طرز تهیه تارت گردویی با شیرینی پایه گردویی خوشمزه

طرز تهیه تارت گردویی با شیرینی پایه گردویی خوشمزه

طرز تهیه تارت گردویی تارت گردویی که با نام شیرینی پایه گردویی هم شناخته می شود یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ایرانی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه نان تپسی پواچا خوشمزه مخصوص صبحانه و عصرانه

طرز تهیه نان تپسی پواچا خوشمزه مخصوص صبحانه و عصرانه

طرز تهیه نان تپسی پواچا نان تپسی پواچا یکی از انواع نان های خوشمزه و ساده کشور ترکیه است که برای صبحانه و عصرانه استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه نان چالای کشمش و دارچین مناسب برای عصرانه

طرز تهیه نان چالای کشمش و دارچین مناسب برای عصرانه

طرز تهیه نان چالای کشمش و دارچین نان چالای کشمش و دارچین یکی از انواع نان های عصرانه است که معمولا به همراه نوشیدنی های داغ مثل چای یا قهوه سرو می …

طرز تهیه شیرینی مدرن گردویی

طرز تهیه شیرینی مدرن گردویی , دستور پخت شیرینی مدرن گردویی

شیرینی مدرن گردویی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که با ظاهرهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی مدرن گردویی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی مدرن گردویی
آرد۳۰۰ گرم
کره یا روغن جامد۲۰۰ گرم
پودر قند۸۰ گرم
زرده تخم مرغ۱ عدد
وانیل¼ قاشق جایخوری
پودر گردو۲۰ گرم
شیر عسلی۱۰۰ گرم
مواد لازم رویه شیرینی
مغز گردوبه مقدار کافی
مغز پستهبه مقدار کافی
شیر عسلبه مقدار کافی
شکلات تخته ایبه مقدار کافی

طرز تهیه شیرینی مدرن گردویی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی مدرن گردویی خانگی ابتدای کار ۳۰ دقیقه کره را از یخچال خارج می کنیم، سپس در فضای آشپزخانه قرار می دهیم و اجازه می دهیم کره با دمای محیط هماهنگ شده و به طور کامل نرم شود.

مرحله دوم

حالا کره به دمای محیط رسیده را به همراه پودر قند درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه تخم مرغ را به همراه وانیل به مخلوط کره اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله مخلوط کره را با همزن برقی مجددا هم می زنیم تا مواد کرم رنگ و خامه ای شوند. در ادامه پودر گردو را درون مخلوط تخم مرغ می ریزیم و مجددا در حد مخلوط شدن مواد را با لیسک هم می زنیم.

مرحله چهارم

حالا آرد را ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس طی ۳ مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم تا خمیر درون کاسه جمع شود. در ادامه شیر عسلی را به خمیر شیرینی اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله خمیر شیرینی را درون یک کیسه فریزر قرار می دهیم، سپس به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار می دهیم و اجازه می دهیم خمیر استراحت کند. در ادامه پس از گذشت این زمان روی سطح کار را کیسه فریزر قرار می دهیم.

مرحله ششم

حالا خمیر را از یخچال خارج می کنیم، سپس روی کیسه فریزر قرار می دهیم و مجددا رو خمیر را با کیسه فریزر می پوشانیم. در ادامه خمیر را با وردنه به قطر ۱ سانتی متر باز می کنیم و با کاتر دلخواه قالب می زنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه روی سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس شیرینی های قالب زده را روی آن قرار می دهیم.

مرحله هشتم

حالا وسط شیرینی ها را با انگشت کمی فشار می دهیم تا روی آن ها حفره ایجاد شود، سپس سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم شیرینی به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملا بپزند.

مرحله نهم

در همین حین شکلات تخته ای را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا ذوب شود، سپس شکلات ذوب شده را درون قیف یک بار مصرف می ریزیم. در ادامه پس از گذشت ۱۵ دقیقه شیرینی ها را از فر خارج می کنیم.

مرحله دهم

در این مرحله بدون دست زدن به شیرینی های گردویی اجازه می دهیم کاملا خنک شوند، سپس مقداری شیر عسلی درون حفره های شیرینی می ریزیم و مقداری پودر پسته و پودر گردو به عنوان تزئین به آن اضافه می کنیم.

مرحله یازدهم

در نهایت شکلات آب شده را به طرح دلخواه روی شیرینی ها پایپ می کنیم. در ادامه شیرینی های گردویی را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس به همراه چای زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 30 دی 1400
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.