طرز تهیه خاگینه با نان باگت به صورت فوری و با طعم خوشمزه

طرز تهیه خاگینه با نان باگت به صورت فوری و با طعم خوشمزه

طرز تهیه خاگینه با نان باگت خاگینه با نان باگت یکی از انواع شیرینی های ساده و بسیار خوشمزه ایرانی است که خیلی سریع آماده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه نان شیره انگور خوشمزه و سنتی با رنگ قهوه ای

طرز تهیه نان شیره انگور خوشمزه و سنتی با رنگ قهوه ای

طرز تهیه نان شیره انگور نان شیره انگور یکی از انواع نان های ساده و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه چیز کیک زعفرانی خوشمزه و مخصوص با پایه کیک

طرز تهیه چیز کیک زعفرانی خوشمزه و مخصوص با پایه کیک

طرز تهیه چیز کیک زعفرانی چیز کیک یکی از کیک های مورد علاقه در سراسر جهان است. روش های مختلفی برای تهیه چیز کیک ارائه شده است. یکی از این روش ها، …

طرز تهیه شیرینی ساوارین گردویی

طرز تهیه شیرینی ساوارین گردویی , دستور پخت شیرینی ساوارین گردویی

شیرینی ساوارین گردویی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار فرانسه است که با طعم های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی ساوارین گردویی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی ساوارین گردویی
کره یا مارگارین۱۲۵ گرم
پودر قند۵۰ گرم
زرده تخم مرغ۱ عدد
وانیل¼ قاشق چایخوری
پودر دارچین۱ قاشق چایخوری
نشاسته ذرت۳۰ گرم
پودر گردو۸۰ گرم
آرد سفید۱۶۰ گرم
سس شکلات یا مربابه مقدار کافی

طرز تهیه شیرینی ساوارین گردویی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی ساوارین گردویی مجلسی ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج می کنیم، سپس در فضای آشپزخانه قرار می دهیم و اجازه می دهیم کره با دمای محیط کاملا هماهنگ شده و نرم شود.

مرحله دوم

حالا پوست گردو را جدا می کنیم، سپس مغز آن را درون غذا ساز می ریزیم. در ادامه آرد را به همراه پودر قند و نشاسته ذرت درون غذاساز می ریزیم، سپس با دور تند غذاساز میکس می کنیم تا پودر شوند.

مرحله سوم

در این مرحله کره نرم را به همراه وانیل و پودر دارچین درون غذاساز حاوی مخلوط آرد می کنیم، سپس زرده تخم مرغ را از سفیده تخم مرغ جدا می کنیم و زرده تخم مرغ را درون غذاساز می ریزیم و به طور کامل میکس می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله زمانی که مخلوط آرد و زرده تخم مرغ به حالت خمیری در آمد، آن را از غذاساز خارج می کنیم. در ادامه فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم و اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود.

مرحله پنجم

حالا قالب شیرینی ساوارین را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم، سپس مقداری از خمیر شیرینی ساوارین را بر می داریم و درون قالب قرار می دهیم و با فشار دست خمیر را درون قالب فیکس می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله قالب را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم شیرینی به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا بپزد. دقت کنید در نبود قالب شیرنی می توانید مقداری از خمیر را در دست گرد کنید و فرم بدهید.

مرحله هفتم

حالا پس از گذشت ۲۰ دقیقه قالب را از فر خارج می کنیم، سپس بدون دست زدن به آن اجازه می دهیم کاملا خنک شود. زمانی که شیرینی ها کاملا خنک شدند آنها را به آرامی از قالب خارج کرده و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم.

مرحله هشتم

در نهایت مقداری مربا با طعم دلخواه یا سس شکلات وسط شیرینی ها می ریزیم، سپس به دلخواه با خلال پسته یا خلال پادام تزئین می کنیم. در آخر این شیرینی های خوشمزه را به همراه چای زعفرانی میل کنید. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 25 دی 1400
           
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.