طرز تهیه پوست پرتقال شکری

طرز تهیه پوست پرتقال شکری با پوست پرتقال چی درست کنم دسر پوست پرتقال چیپس پوست پرتقال خلال پوست پرتقال شکری

پوست پرتقال شکری یکی از شکلات های طبیعی و بسیار خوشمزه ایرانی استف برای مشاهده این آموزش در ادامه با مجله انلاین چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه پاستیل کشدار لاستیکی و خانگی به روش بازاری با طعم دلخواه

مواد لازم پرتقال شکر
پوست پرتقال۲ پرتقال متوسط
شکرنصف لیوان
آب۱ لیوان
جوهر لیمو½ قاشق چایخوری

دستور تهیه پوست پرتقال شکری

مرحله اول

اولین نکته در مورد تهیه پرتقال شکری این است که حتما از پرتقال هایی استفاده کنید که پوست ضخیمی دارند که در پایان کار شکلات ها بافتی پاستیلی و مجلسی تری داشته باشند. ابتدا پوست پرتقال ها را با دقت جدا می کنیم.

مرحله دوم

حالا قسمت های سفید پوست پرتقال را به آرامی از پوست اصلی جدا می کنیم. در ادامه پوست های پرتقال را به صورت خلالی خرد می کنیم و داخل یک ظرف آب قرار می دهیم. باید اجازه دهیم پوشت پرتقال به مدت ۱۲ ساعت در آب خیس بخورد.

مرحله سوم

در صورت امکان آب موجود در ظرف را هر سه ساعت یک بار تعویض می کنیم و آب تازه اضافه می کنیم. پس از گذشت ۱۲ ساعت پوست پرتقال را آبکشی می کنیم و داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و در حدی که آب روی پوست ها پرتقال را بگیرد، آب اضافه می کنیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه سوهان عسلی با طعم عالی و بافت خشک با مغزهای دلخواه

مرحله چهارم

حالا قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید. اجازه می دهیم پوست های پرتقال به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش بماند تا تلخی اش گرفته شود. حالا پوست های پرتقال را از قابلمه خارج کرده و آبکشی می کنیم.

مرحله پنجم

طعم پوست های پرتقال را می چشیم و در صورتی که تلخ بود مجددا ۱۰ دقیقه دیگر در آب جوش قرار می دهیم تا تلخی پوست های پرتقال به طور کامل گرفته شود. این مرحله خیلی مهم است چون اگر تلخی پوست های پرتقال به طور کامل گرفته نشود طعم شکلات خراب می شود.

مرحله ششم

حالا پوست های پرتقا را به همراه یک لیوان آب و نصف لیوان شکر داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید و شکر به طور کامل حل شود. باید اجازه دهیم شربت تا زمانی که به قوام برسد روی حرارت بماند.

مرحله هفتم

پس از اینکه شربت غلیظ شد جوهر لیمو را اضافه می کنیم. جوهر لیمو باعث می شود که شکلات ها شکرک نزنند. قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و شربت و پوست های پرتقال را داخل صافی یا آبکش می ریزیم تا شربت اضافی روی پوست های پرتقال برود.

مرحله هشتم

حدود ۲ ساعت زمان نیاز است تا شربت اضافی به طور کامل از روی پوست های پرتقال برود. پس از گذشت ۲ ساعت در یک سینی مداری شکر می ریزیم و پوست های پرتقال را داخل شکر می غلطانیم و در یک ظرف مناسب می ریزیم و  در دمای محیط قرار می دهیم تا خشک شوند.

مرحله نهم

پوست پرتقال خیلی زود خشک می شود و تقریبا یک روزه شکلات های پرتقال شکری ما آماده است. پس از اینکه پوست های پرتقا خشک شد می توانیم به صورت دلخواه انها را با شکلات آب شده یا هر چیزی دیگری تزیین کنیم و در یخچال نگهداری کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.