طرز تهیه بستنی وانیلی خوشمزه و مخصوص به روش کارخانه ای

طرز تهیه بستنی وانیلی خوشمزه و مخصوص به روش کارخانه ای

طرز تهیه بستنی وانیلی بستنی وانیلی یکی از بستنی های محبوب و پر طرفدار در سراسر جهان است که علاوه بر اینکه به عنوان یک خوراکی خوشمزه مصرف می شود، می توان …

طرز تهیه دنت توت فرنگی خوشمزه و فوری به روش خانگی

طرز تهیه دنت توت فرنگی خوشمزه و فوری به روش خانگی

طرز تهیه دنت توت فرنگی در واقع به صورت خلاصه می‌توان گفت که دنت ترکیبی از شیر و شکر است که با نشاسته، قوام یافته است و نکته اصلی برای اینکه دنتی …

طرز تهیه معجون خرمایی بسیار مقوی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه معجون خرمایی بسیار مقوی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه معجون خرمایی معجون خرمایی یکی از انواع معجون های خوشمزه و بسیار مقوی جنوب کشورمان است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه پودینگ نروژی

طرز تهیه پودینگ نروژی , دستور پخت پودینگ نروژی

پودینگ نروژی یکی از انواع دسرهای کشور نروژ است که در مراسم های سنتی به عنوان دسر از آن استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پودینگ نروژی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
شیر پرچرب۱ لیتر
آرد¾ پیمانه
شکر¼ پیمانه
نمک¼ پیمانه
کره۱۰۰ گرم
وانیل¼ قاشق چایخوری
پودر دارچینبه مقدار کافی
شکر دانه ریزبه مقدار کافی
کرهبه مقدار کافی

طرز تهیه پودینگ نروژی

مرحله اول

برای تهیه پودینگ نروژی خوشمزه ابتدا آرد را درون الک می ریزیم، سپس درون یک کاسه مناسب الک می کنیم. در ادامه شکر را به همراه نمک و وانیل درون کاسه حاوی آرد الک شده اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله کره را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا ذوب شود. در ادامه کره ذوب شده را درون مخلوط آرد می ریزیم، سپس با همزن دستی هم می زنیم تا گلوله های آرد کاملا باز شود.

مرحله سوم

حالا شیر را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس به صورت مداوم هم می زنیم و اجازه می دهیم شیر به نقطه جوش برسد. در ادامه زمانی که شیر جوش آمد از روی حرارت بر می داریم.

مرحله چهارم

در این مرحله شیر را به صورت داغ درون مخلوط آرد و کره اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم. در ادامه مجددا ترکیب مواد را درون قابلمه بر می گردانیم، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به صورت مداوم هم می زنیم.

مرحله پنجم

حالا به هم زدن مایه پودینگ نروژی ادامه می دهیم تا به غلظت مطلوب برسد. در ادامه ظرف های سرو پودینگ را انتخاب می کنیم، سپس زمانی که پودینگ به غلظت مطلوب رسید، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله ششم

در این مرحله مایه پودینگ نروژی را به صورت داغ درون ظرف های مورد نظرمان می ریزیم، سپس به دلخواه مقداری کره را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری قرار می دهیم و بنماری می کنیم و برای تزیین روی پودینگ می ریزیم.

مرحله هفتم

در نهایت مقداری پودر دارچین و شکر دانه ریز روی پودینگ می ریزیم و به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا خنک شود. در ادامه پودینگ را از یخچال خارج می کنیم، سپس به عنوان دسر سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 19 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.