طرز تهیه میگو پفکی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه میگو پفکی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه میگو پفکی میگو پفکی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای فست فودی که طرفداران بسیاری در سراسر جهان …

طرز تهیه کباب تابه ای راه راه خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه کباب تابه ای راه راه خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه کباب تابه ای راه راه کباب تابه ای راه راه یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متفاوتی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه جوجه کباب با استخوان خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه جوجه کباب با استخوان خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه جوجه کباب با استخوان جوجه کباب با استخوان یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با طعم های بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه تفاوت …

طرز تهیه کوفته انار دون

کوفته انار دون , طرز تهیه کوفته انار دون , دستور پخت کوفته انار دون

کوفته اناردون یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه شمال کشورمان است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته انار دون در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر
برنج۱ پیمانه
پیاز درشت۲ عدد
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
مغز گردو۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۱ عدد
سبزی خشک معطر۳ قاشق غذاخوری
آرد نخودچی۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کردهبه مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکابه مقدار کافی
مواد لازم سس کوفته
رب انار۲ قاشق غذاخوری
دانه انار۱ لیوان
آب انار۲ لیوان
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه کوفته انار دون

مرحله اول

برای تهیه کوفته انار دون خوشمزه ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس برنج را به همراه ۱ قاشق چایخوری نمک درون کاسه می ریزیم و آب را اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم برنج به مدت ۳ ساعت درون آب بمانند تا خیس بخورد.

مرحله دوم

حالا برای درست کردن پیاز داغ ابتدا پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس تمیز می شوییم و به صورت خلالی خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب انتخاب می کنیم، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع درون آن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز خرده شده را بلافاصله درون تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا پیاز سرخ و طلایی شود. در ادامه پیاز را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم، سپس درون یک کاسه مناسب گوشت چرخ کرده را به همراه نیمی از پیاز داغ اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا برنج خیس خورده را درون آبکش می ریزیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش به طور کامل خارج شود. در ادامه برنج آبکشی شده را درون گوشت چرخ کرده می ریزیم. در ادامه پوست گردو را جدا می کنیم و مغز آن را درون هاون می ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله گردو را می کوبیم تا پودر شود، سپس گردو را به کاسه حاوی گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. در ادامه سبزی خشک معطر را (نعنا، جعفری، مرزه و ترخون) را به همراه تخم مرغ به مخلوط گوشت چرخ کرده و برنج اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا آرد نخودچی، زعفران دم کرده، نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا را درون کاسه حاوی مخلوط گوشت چرخ کرده و برنج می ریزیم، سپس با دست خوب ورز می دهیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شده و مایه گوشت منسجم شود.

مرحله هفتم

در این مرحله سس کوفته را درست می کنیم. برای این منظور انار را می شوییم، سپس به ۲ قسمت تقسیم می کنیم. در ادامه با قاشق پشت انار می کوبیم تا دانه های انار خارج شود، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله هشتم

حالا مقداری روغن درون تابه اضافه می کنیم و مابقی پیاز داغ را به تابه اضافه می کنیم، سپس بلافاصله رب انار را می ریزیم و کمی تفت می دهیم. در ادامه دانه های انار را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم، سپس نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله آب انار را اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم سس جوش بیاید. در همین حین با دست چرب مقداری از مایه گوشت بر می داریم، سپس در دست به صورت دوک درست می کنیم و درون سس به جوش آمده می چینیم.

مرحله دهم

در نهایت با قاشق از سس روی کوفته ها می ریزیم و اجازه می دهیم کوفته ها به مدت ۴۵ دقیقه با درب باز بپزند. در آخر پس از گذشت این زمان کوفته را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه برنج سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 28 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.