طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی

طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی

طرز تهیه خورش فسنجان خورش فسنجان یکی از غذاهای سنتی و بسیار پرطرفدار استان های شمالی کشور ( گیلان و مازندران ) می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه سوپ قارچ و سبزیجات خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه سوپ قارچ و سبزیجات خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه سوپ قارچ سوپ قارچ یکی از سوپ های خوشمزه و پر طرفدار بین المللی می باشد که در کشورهای مختلف با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این دستور …

طرز تهیه مرغ ترش خوشمزه و مجلسی به روش اصیل شمالی

طرز تهیه مرغ ترش خوشمزه و مجلسی به روش اصیل شمالی

طرز تهیه مرغ ترش مرغ ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار گیلانی است که با روش ها و مواد متنوعی طبخ می شود. این غذای خوشمزه در شهرهای مختلف کشور …

طرز تهیه کوفته ترش

طرز تهیه کوفته ترش , دستور پخت کوفته ترش

کوفته یکی از غذاهای اصیل ایرانی و ترکی است که با روش های مختلف و مواد مختلف تهیه می شود. یکی از این کوفته ها، کوفته ترش است. این کوفته با گوشت چرخ کرده تهیه می شود و به عنوان خورش با برنج سرو و صرف می شود. مزه این خورش مشابه مزه کباب ترش است که با گوشت چرخ کرده و رب نارنج تهیه می شود. این خورش خوشمزه و زیبا را می توان به عنوان غذای اصلی در مهمانی ها سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته ترش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده گوسفند۴۰۰ گرم
سبزی الزو(ترخون و مرزه و نعنا و شوید)۲۰۰ گرم پاک شده
پیاز۲ عدد
ادویهبه مقدار لازم
رب نارنجبه مقدار لازم
رب گوجه فرنگیبه مقدار لازم
زرشک کوهیکمی

طرز تهیه کوفته ترش

مرحله اول

برای تهیه کوفته خوشمزه ترش در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم. به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. یک قابلمه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم. وقتی روغن داغ شد، پیاز ها را درون آن تفت می دهیم تا طلایی و سبک شود.

مرحله دوم

سپس رب گوجه را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. آب جوش را به آن اضافه کرده و می گذاریم تا حسابی بجوشد و قل بزند. پیاز دوم را شسته و پوست می کنیم و رنده می کنیم. درون یک کاسه می ریزیم و با گوشت و ادویه ورز می دهیم تا مخلوط شود و یکدست شود.

مرحله سوم

سپس سبزی های ساطوری شده را به آن اضافه می کنیم. مثل کوفته های معمولی به اندازه یک گردو از مخلوط گوشت برداشته و داخل دست گرد می کنیم. سپس توی آب در حال جوش می ریزیم. درب قابلمه را بسته و می گذاریم تا خوب بپزد.

مرحله چهارم

نیم ساعت آخر نارنج و زرشک کوهی را اضافه کرده و می گذاریم حسابی جا بیفتد. می توان به جای زرشک کوهی از زرشک معمولی استفاده کرد. می توان به کوفته های در حال پخت یک مشت از سبزی الزوی اضافه کرد که سس کوفته هم معطر و خوشمزه شود.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 27 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.