طرز تهیه خورش کدو بادمجان خوشمزه و مجلسی با گوشت قلقلی
طرز تهیه خورش کدو بادمجان این خورش، یک خورش ایرانی است که از بادمجان و کدو تهیه می شود. از آن جا که بعضی افراد کدو را دوست ندارند با ترکیب بادمجان، …
طرز تهیه اورفا کباب یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی ترکیه
طرز تهیه اورفا کباب کباب یکی از غذاهای اصیل ایرانی، ترکی و عربی است. اورفا کباب، یکی از انواع کباب ها است که مربوط به شهر اورفا ترکیه است. این کباب در …
جذب ثروت با دارچین + سوزوندن و ریختن دارچین روی تراولها!
جذب ثروت با دارچین در این مقاله میخواهیم به یکی از مباحث پرطرفدار و جذاب در زمینه جذب ثروت و افزایش فراوانی مالی پرداخته و تکنیکهای عجیب اما موثری را با شما …
طرز تهیه خورش کدو حلوایی با مرغ خوشمزه به روش مجلسی
طرز تهیه خورش کدو حلوایی با مرغ
خورش کدو حلوایی یا مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده فصل پاییز است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش کدو حلوایی با مرغ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کدو حلوایی | ۱ عدد کوچک |
پیاز | ۲ عدد |
مرغ | ۶۰۰ گرم |
رب انار ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
آلو خورشتی | ۱۲ عدد |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه، دارچین و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه خورش کدو حلوایی با مرغ
مرحله اول
برای تهیه خورش کدو حلوایی با مرغ ابتدا کدو حلوایی را از وسط نصف می کنیم، سپس تخمه های آنرا خارج می کنیم. در ادامه پوست کدو را جدا کرده، سپس آنرا به همراه ۲ لیوان آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کدو به طور کامل بپزد. در همین حین پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار داده و کمی روغن اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا پیاز را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا شفاف شود، سپس سینه مرغ را به صورت خورشتی ریز خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه گوشت مرغ را کمی تفت داده تا سرخ شود.
مرحله چهارم
در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین به قابلمه اضافه می کنیم و تفت دادن را چند دقیقه دیگر ادامه می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود. در ادامه رب انار را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.
مرحله پنجم
حالا ۲ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب شروع به جوشیدن کند. پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، کف های سفید رنگ روی سطح آب را با قاشق جمع کرده و دور می ریزیم.
مرحله ششم
پس از اینکه مرغ نیمپز شد، آلوی خورشتی را می شوییم و به همراه پوره کدو حلوایی به قابلمه اضافه می کنیم. حالا باید صبر کنیم تا آب درون قابلمه تقریبا به طور کامل کشیده شده و خورش به روغن بیفتد.
مرحله هفتم
پس از اینکه خورش به روغن افتاد، زعفران دم کرده را اضافه می کنیم، سپس طعم خورش را چشیده و نمک آنرا اندازه می کنیم. در نهایت خورش را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج سرو می کنیم.
- منبع :
- ashpazi_zahra.sh68