طرز تهیه بورانی لبو خوشرنگ و خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه بورانی لبو خوشرنگ و خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه بورانی لبو بورانی لبو یکی از انواع پیش غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه ته انداز ماهی خوشمزه و مخصوص به روش بوشهری

طرز تهیه ته انداز ماهی خوشمزه و مخصوص به روش بوشهری

طرز تهیه ته انداز ماهی برنج یکی از محبوب ترین و پر مصرف ترین غذا ها در سراسر جهان است. هم چنین این غذا با روش های مختلفی پخته و سرو می شود. …

طرز تهیه فرنچ تست شکلاتی خوشمزه به روش کافه ای

طرز تهیه فرنچ تست شکلاتی خوشمزه به روش کافه ای

طرز تهیه فرنچ تست شکلاتی فرنچ تست شکلاتی یکی از انواع خوراکی های خوشمزه و بین المللی است که برای وعده صبحانه بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه خورش کدو حلوایی با مرغ

خورش کدو حلوایی با مرغ , طرز تهیه خورش کدو حلوایی با مرغ , دستور پخت خورشت کدو حلوایی با آلو و رب انار

خورش کدو حلوایی یا مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده فصل پاییز است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش کدو حلوایی با مرغ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کدو حلوایی۱ عدد کوچک
پیاز۲ عدد
مرغ۶۰۰ گرم
رب انار ترش۲ قاشق غذاخوری
آلو خورشتی۱۲ عدد
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه، دارچین و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه خورش کدو حلوایی با مرغ

مرحله اول

برای تهیه خورش کدو حلوایی با مرغ ابتدا کدو حلوایی را از وسط نصف می کنیم، سپس تخمه های آنرا خارج می کنیم. در ادامه پوست کدو را جدا کرده، سپس آنرا به همراه ۲ لیوان آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کدو به طور کامل بپزد. در همین حین پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار داده و کمی روغن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا پیاز را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا شفاف شود، سپس سینه مرغ را به صورت خورشتی ریز خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه گوشت مرغ را کمی تفت داده تا سرخ شود.

مرحله چهارم

در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین به قابلمه اضافه می کنیم و تفت دادن را چند دقیقه دیگر ادامه می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود. در ادامه رب انار را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.

مرحله پنجم

حالا ۲ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب شروع به جوشیدن کند. پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، کف های سفید رنگ روی سطح آب را با قاشق جمع کرده و دور می ریزیم.

مرحله ششم

پس از اینکه مرغ نیمپز شد، آلوی خورشتی را می شوییم و به همراه پوره کدو حلوایی به قابلمه اضافه می کنیم. حالا باید صبر کنیم تا آب درون قابلمه تقریبا به طور کامل کشیده شده و خورش به روغن بیفتد.

مرحله هفتم

پس از اینکه خورش به روغن افتاد، زعفران دم کرده را اضافه می کنیم، سپس طعم خورش را چشیده و نمک آنرا اندازه می کنیم. در نهایت خورش را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 18 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.