طرز تهیه حلوای پرتقالی خوشمزه و ساده با رنگ بسیار جذاب
طرز تهیه حلوای پرتقالی حلوای پرتقالی یکی از انواع حلواهای ساده و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای شمالی کشورمان می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه املت شاک شوکای مخصوص به روش مدیترانه ای
طرز تهیه املت شاک شوکا املت شاک شوکا یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار مدیترانه ای است که با مواد متنوعی تهیه می شود. این املت خوشمزه هم مانند دیگر املت …
درمان تکرر ادرار با عسل و دارچین + درمان ساده و کم هزینه!
درمان تکرر ادرار با عسل و دارچین اگر متوجه شدید که بیش از حد معمول به دستشویی میروید، احتمالاً با مشکل تکرر ادرار مواجه شدهاید. البته، شاخصی معین برای تعداد دفعاتی که …
طرز تهیه خورش کدو حلوایی خوشمزه و مخصوص به روش شمالی
طرز تهیه خورش کدو حلوایی
خورش کدو حلوایی یکی از انواع خورش های خوشمزه و مخصوص ایرانی است که معمولا در شب یلدا پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت خورشتی | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
کدو حلوایی | ۱ عدد کوچک |
رب نارنج | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت خورش کدو حلوایی
مرحله اول
برای تهیه خورش کدو حلوایی خوشمزه ابتدا پیازها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن مایع داخل قابلمه ای که برای پخت خورش در نظر گرفته ایم تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود و تغییر رنگ دهد.
مرحله دوم
در این مرحله مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می کنیم و در حد یک تا دو دقیقه تفت می دهیم تا پیاز با ادویه ها به طور کامل مخلوط شود. در ادامه گوشت خورشتی را به صورت مکعبی خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله گوشت خورشتی را چند دقیقه تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد و کمی سرخ شود، سپس رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا علاوه بر اینکه طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود، خوشرنگ نیز شود.
مرحله چهارم
حالا ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب سریعتر به جوش بیاید. پس از اینکه آب درون قابلمه به جوش آمد، حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و اجازه می دهیم گوشت با حرارت ملایم به طور کامل بپزد.
مرحله پنجم
در این مرحله پوست کدو را جدا می کنیم، سپس گوشت کدو را به صورت مکعبی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا کدو ها کاملا سرخ شوند. سرخ کردن کدوها باعث می شود که هنگام اضافه کردن به خورش له نشوند.
مرحله ششم
برای بهتر شدن طعم کدوها می توانیم ۱ قاشق چایخوری دارچین نیز به کدوها اضافه کنیم. پس از اینکه پخت گوشت خورشتی به پایان رسید، کدوهای سرخ شده را به همراه مقداری نمک به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش جا بیفتد.
مرحله هفتم
۱۵ دقیقه بعد از اینکه کدو حلوایی را به خورش اضافه کردیم، رب نارنج را به قابلمه اضافه می کنیم و چند دقیقه بعد از اینکه رب نارنج با خورش ترکیب شد، خورش را سرو می کنیم. در صورتی که رب نارنج در دسترس نداستیم می توانیم از رب غوره استفاده کنیم.
- منبع :
- img from homediaries