طرز تهیه شربت بار حرفه ای و براق برای انواع شیرینی و کیک

طرز تهیه شربت بار حرفه ای و براق برای انواع شیرینی و کیک

طرز تهیه شربت بار شربت بار یکی از مهم ترین شربت ها برای علاقمندان به شیرینی پزی است که می توانید از آن برای انواع شیرینی ها استفاده کنید، برای مشاهده این …

طرز تهیه کیک یخچالی خوشمزه و فوری قالبی با بیسکوییت

طرز تهیه کیک یخچالی خوشمزه و فوری قالبی با بیسکوییت

طرز تهیه کیک یخچالی کیکی یخچالی یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که به جای استفاده از فر در یخچال درست می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی …

طرز تهیه شیرینی پادرازی خوشمزه و مخصوص به روش قزوینی

طرز تهیه شیرینی پادرازی خوشمزه و مخصوص به روش قزوینی

طرز تهیه شیرینی پادرازی شیرینی پادرازی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با روش های متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه به دلیل اینکه ظاهری شبیه …

طرز تهیه نان تپسی پواچا

نان تپسی پواچا , طرز تهیه نان تپسی پواچا , دستور پخت نان تپسی پواچا

نان تپسی پواچا یکی از انواع نان های خوشمزه و ساده کشور ترکیه است که برای صبحانه و عصرانه استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان تپسی پواچا در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم نان تپسی پواچا
شیر ولرم۱ لیوان
روغن مایع۱ لیوان
آب ولرم½ لیوان
پودر خمیر مایه فوری۱ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق مرباخوری
شکر۲ قاشق غذاخوری
آردحدود ۴ لیوان
مواد رومال نان
ماست۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع¼ لیوان
تخم مرغ۱ عدد
سیاه دانه۱  قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه نان تپسی پواچا

مرحله اول

برای تهیه نان تپسی پواچا خوشمزه به روش ترکیه ای ابتدا شیر ولرم را به همراه آب ولرم، نمک، پودر خمیر مایه فوری و شکر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و به خوبی با هم ترکیب می کنیم تا مواد کاملا یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله روغن مایع را اضافه کرده و مواد را مجددا کمی مخلوط می کنیم تا بافت شان یکدست شود. در ادامه آرد را به صورت کنترل شده روی مواد درون کاسه الک می کنیم و در همین حین مواد را مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

مواد را باید به خوبی ترکیب کنیم تا خمیری نرم و لطیف جمع شود که به دست نچسبد. پس از اینکه خمیر دیگر به دست نچسبید، اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم و خمیر را به سطح کار منتقل کرده و چند دقیقه ورز می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله یک کاسه مناسب را با روغن چرب می کنیم، سپس خمیر را چونه گرفته و درون کاسه قرار می دهیم. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در فضای آشپزخانه استراحت می دهیم.

مرحله پنجم

پس از گذشت ۵۵ دقیقه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. پس از گذشت ۵ دقیقه دیگر خمیر را از کاسه خارج کرده و کمی ورز میدهیم تا هوای اضافی اش گرفته شود، سپس به ۹ قسمت تقسیم می کنیم.

مرحله ششم

حالا یک قالب مناسب را با روغن چرب کرده و خمیرها را در کنار هم درون قالب قرار می دهیم. ۸ عدد خمیر در دور قالب و یکی از خمیرها را در وسط قالب قرار می دهیم، سپس روی خمیرها را می پوشانیم و ۱۰ دقیقه دیگر استراحت می دهیم.

مرحله هفتم

پس از گذشت این زمان مواد رومال را با هم ترکیب کرده و روی خمیرها می مالیم. در حین مالیدن مواد، خمیر را کمی فشار می دهیم، سپس به مدت ۲۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا نان بپزد. در نهایت نان را از فر خارج کرده و به همراه مواد دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 17 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.