طرز تهیه نان پوآچا مربایی خوشمزه و مخصوص ترکیه ای
طرز تهیه نان پوآچا مربایی
نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. نان پوآچای مربایی نان حجیم است که با مربا پر می شود. این نان با توجه به شکل و بافتی که دارد، مورد علاقه خیلی از افراد قرار گرفته است و به عنوان صبحانه یا عصرانه در کنار چای یا قهوه سرو می شود. در این نان از مخمر استفاده شده است که هضم آن را آسان می کند. همچنین می توان به جای مربا از شکلات های صبحانه برای فیلینگ آن استفاده کرد، برای مشاهده آموزش طرز تهیه نان پوآچا مربایی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم نان پواچا مربایی | |
شیر ولرم | ۱ لیوان |
خمیر مایه خشک فوری | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
شکر | ۲ قاشق غذا خوری |
روغن مایع | نصف لیوان |
سفیده تخم مرغ | ۱ عدد |
مربای غلیظ آلبالو | به مقدار لازم |
مواد رومال | |
زرده | ۱ عدد |
شیر | ۱ قاشق غذا خوری |
زعفران | ۱ قاشق چای خوری |
طرز تهیه نان پوآچا مربایی
فهرست محتوا
مرحله اول
برای تهیه نان پوآچا مربایی در ابتدای کار یک کاسه بزرگ بر می داریم. سپس شیر ولرم و شکر و خمیر مایه را درون آن مخلوط می کنیم. سپس نمک و سفیده تخم مرغ و روغن را اضافه می کنیم و با می زنیم تا مخلوط شود و یکدست شود.
مرحله دوم
سپس آرد را کم کم اضافه می کنیم تا جایی که خمیر جمع شود. سپس با دست ورز می دهیم تا چسبندگی خمیر از بین برود. در ادامه روی کاسه را سلفون می کشیم و در یک جای گرم به مدت نیم ساعت استراحت می دهیم.
مرحله سوم
فر را روی درجه حرارت ۱۷۰ سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود. خمیر بعد از این که استراحت کرد، پف آن را با دست می گیریم. روی سطح کار را آرد پاشی می کنیم. به اندازه پرتقال از خمیر بر می داریم. و روی سطح کار به شکل بیضی باز می کنیم.
مرحله چهارم
سپس مواد میانی که همان مربای آلبالو به صورت غلیظ و بدون آب است را یک طرف خمیر قرار می دهیم. سمت دیگر را برش هایی ایجاد می کنیم. سپس خمیر را رول می کنیم. کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن می کنیم.
مرحله پنجم
سپس با کمی روغن آن را چرب می کنیم. در ادامه نان ها را درون سینی با کمی فاصله قرار می دهیم. یک کاسه کوچک بر می داریم. زرده تخم مرغ و شیر و زعفران را با هم مخلوط می کنیم. سپس با یک فرچه روی نان را رومال می کنیم.
مرحله ششم
سینی فر را به مدت ۲۰ دقیقه، درون فر قرار می دهیم. اگر نان ها رنگ نگرفت حدود چند دقیقه هم گریل فر را روشن می کنیم تا روی آن طلایی شود. این نکته قابل ذکر است که خمیر را نازک باز نکنید. درون فر هم یک کاسه آب قرار می دهیم تا نان ها خشک نشود.
- منبع :
- ashpazi.ba_afra