طرز تهیه حلوا سارای ترکیه ای خوشمزه به روش سنتی بازاری

طرز تهیه حلوا سارای ترکیه ای خوشمزه به روش سنتی بازاری

طرز تهیه حلوای سارای حلوای سارای یکی از انواع حلواهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. اصالت این حلوای خوشمزه متعلق به کشور …

طرز تهیه رنگینک سلطنتی خوشمزه و شیک برای پذیرایی

طرز تهیه رنگینک سلطنتی خوشمزه و شیک برای پذیرایی

طرز تهیه رنگینک سلطنتی رنگینک یکی از دسر های قدیمی ایرانی و مربوط به جنوب کشور است. این دسر تقریبا مشابه حلوا تهیه می شود. در رنگینک سلطنتی از آرد استفاده نشده …

طرز تهیه دسر گبوله خوشمزه و مخصوص با شیر و شیره انگور

طرز تهیه دسر گبوله خوشمزه و مخصوص با شیر و شیره انگور

طرز تهیه دسر گبوله دسر گبوله یک دسر خانگی بسیار خوشمزه است که بدون پودر ژلاتین یا مواد مصنوعی دیگر تهیه می شود. از آن جا که این دسر، از آرد تفت …

طرز تهیه فرنی بستنی

طرز تهیه فرنی بستنی با آرد برنج فرنی بستنی نی نی سایت طرز تهیه فرنی بستنی با ژله طرز تهیه فرنی بستنی بدون خامه فرنی بستنی سه رنگ طرز تهیه فرنی بستنی بدون ژلاتین

فرنی بستنی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و مخصوص بسن المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
شیر۲ لیوان
شکر۴ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت یا آرد برنج۳ قاشق غذاخوری پر
بستنی وانیلی لیوانی۳ عدد
نسکافه۲ قاشق مرباخوری
خامه صبحانه½ بسته
وانیلنوک قاشق چایخوری
سس کارامل (اختیاری)برای تزیین

طرز تهیه فرنی بستنی

مرحله اول

برای تهیه دسر فرنی خوشمزه با بستنی ابتدا نشاسته ذرت یا آرد برنج را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس شیر را کم کم اضافه کرده و در همین حین مواد را مخلوط می کنیم تا نشاسته گلوله نشود.

مرحله دوم

توجه داشته باشید که می توانیم به جای استفاده از نشاسته ذرت از آرد برنج الک شده استفاده کنیم. البته توصیه می شود برای اینکه بافت فرنی بهتر و لطیف تر شود، از نشاسته ذرت برای تهیه این فرنی استفاده شود.

مرحله سوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و به صورت مداوم شروع به هم زدن مواد می کنیم. در ادامه شکر را به همراه نسکافه، خامه صبحانه و بستنی به قابلمه اضافه کرده و به سرعت مواد را مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

هم زدن مواد را ادامه می دهیم تا فرنی شروع به جوشیدن کند. در ادامه اجازه می دهیم فرنی به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد تا نشاسته یا آرد برنج به طور کامل بپزد و طعم خامی اش گرفته شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه فرنی به خوبی غلیظ شد و به قوام رسید، آنرا درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و اجازه می دهیم به خوبی خنک شود. در ادامه روی فرنی را به سلیقه خود با سس کارامل یا خامه فرم گرفته تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 9 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.