طرز تهیه خورش به آلو مجلسی با چاشنی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه خورش به آلو مجلسی با چاشنی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه خورش به آلو خورش به و آلو یکی از انواع خورش های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که در فصل پاییز پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی …

طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی خوشمزه و مجلسی با پنیر پیتزا

طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی خوشمزه و مجلسی با پنیر پیتزا

طرز تهیه بادمجان شکم پر بادمجان شکم پر یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های شمالی و شمال غرب کشور می باشد. این …

طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت پیتزا قارچ و گوشت یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه …

طرز تهیه فرنی نارگیلی

طرز تهیه فرنی نارگیلی , دستور پخت فرنی با پودر نارگیل

فرنی یک دسر ساده و خوشمزه و اصیل است که با مواد اولیه بسیار ساده ای تهیه می شود. فرنی نارگیلی همان طور که از نامش پیداست، از پودر نارگیل تشکیل شده است. به علت وجود پودر نارگیل در این دسر، باعث مقوی شدن آن می شود. این دسر را می توان برای افطار ماه مبارک رمضان تهیه نمود. همچنین این دسر را می توان در مهمانی ها و جشن ها در رنگ های مختلف، سرو کرد. تهیه فرنی برای کودکان و نوجوانان می تواند باعث رشد و سلامت آن ها شود. می توان به جای شکر از عسل نیز در این دسر استفاده کرد که طعم متفاوتی ایجاد می کند. برای مشاهده آموزش طرز تهیه فرنی نارگیلی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم فرنی نارگیلی
شیر۱ لیتر
شکر۸ قاشق غذا خوری
آرد برنج۴ قاشق غذا خوری
گلابنصف پیمانه
پودر نشاسته ذرت۱ قاشق غذا خوری
پودر نارگیل۴ قاشق غذا خوری

طرز تهیه فرنی نارگیلی

مرحله اول

برای تهیه فرنی نارگیلی در ابتدای کار، شیر را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس آرد برنج را به همراه نشاسته ذرت به آن اضافه می کنیم و با یک قاشق تمیز مواد را مخلوط می کنیم تا به طور کامل درون شیر حل شوند.

مرحله دوم

پس از اینکه مواد درون شیر حل شدند قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا گرم شود. وقتی شیر کمی گرم شد، شکر و پودر نارگیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا شکر هم به طور کامل درون شیر حل شود.

مرحله سوم

پس از اینکه شکر حل شد، گلاب را اضافه می کنیم. در ادامه مواد را آنقدر روی حرارت به صورت مداوم هم می زنیم تا غلظت آن به غلظت ماست برسد. در صورت تمایل می توانمی کمی زعفران هم برای عظر و طعم بهتر فرنی اضافه کنیم.

مرحله چهارم

برای این منظور یک دوم قاشق چای خوری زعفران را دم کرده و به قابلمه اضافه می کنیم. وقتی به غلظت مناسب رسید از روی حرارت برداشته و درون ظرف مناسب سرو می ریزیم و با خلال پسته و گل محمدی آن را تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 1 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.