طرز تهیه کیک یخچالی خوشمزه و فوری قالبی با بیسکوییت

طرز تهیه کیک یخچالی خوشمزه و فوری قالبی با بیسکوییت

طرز تهیه کیک یخچالی کیکی یخچالی یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که به جای استفاده از فر در یخچال درست می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی …

طرز تهیه شیرینی ماکارون خوشمزه و مخصوص به روش فرانسوی

طرز تهیه شیرینی ماکارون خوشمزه و مخصوص به روش فرانسوی

طرز تهیه شیرینی ماکارون شیرینی ماکارون یکی از انواع شیرینی های خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور فرانسه می باشد. مواد اصلی تشکیل دهنده این شیرینی مجلسی سفیده …

طرز تهیه پیراشکی کرم دار خوشمزه و پفکی به روش بازاری

طرز تهیه پیراشکی کرم دار خوشمزه و پفکی به روش بازاری

طرز تهیه پیراشکی پیراشکی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان یک میان وعده بین المللی شناخته می شود. این شیرینی خوشمزه با دستورهای متنوعی تهیه می …

طرز تهیه قطاب عسلی

طرز تهیه قطاب عسلی خلخال , دستور پخت قطاب عسلی اردبیلی

قطاب عسلی یکی از انواع شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قطاب عسلی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم قطاب عسلی
ماست۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ۲ عدد
بکینگ پودر½ قاشق چایخوری
روغن جامد ذوب شده۱۰۰ گرم
آرد۲۰۰ گرم
مواد میانی قطاب
پودر بادام۱۲۵ گرم
پودر قند۶۰ گرم
پودر هل۱ قاشق چایخوری
گلاب۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای شربت
شکر۲۵۰ گرم
عسل۱ قاشق چایخوری
آب½ پیمانه
گلاب۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه قطاب عسلی

مرحله اول

برای تهیه قطاب عسلی ابتدا مواد میانی را آماده می کنیم. برای این منظور پودر بادام را به همراه پودر قند و پودر هل داخل یک کاسه مناسب با هم ترکیب می کنیم، سپس گلاب را اضافه کرده تا مواد حالت خمیری بگیرند.

مرحله دوم

در این مرحله ماست را به همراه زرده تخم مرغ داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه روغن جامد ذوب شده را به همراه بکینگ پودر اضافه کرده و با دیگر مواد ترکیب می کنیم.

مرحله سوم

حالا آرد را روی مواد درون کاسه الک کرده و مواد را مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود. در ادامه خمیر آماده شده را درون سلفون می پیچیم و به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند.

مرحله چهارم

پس از گذشت این زمان، خمیر را به سطح کار منتقل می کنیم، سپس به اندازه یک گردو از خمیر بر می داریم و آنرا با وردنه باز می کنیم. در ادامه مقداری از مواد میانی وسط خمیر قرار داده و آنرا مثل پیراشکی جمع می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله لبه های خمیرها را با دست فشار می دهیم تا به هم بچسبند. در ادامه فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود، سپس خمیرهای آماده شده را درون سینی فر می چینیم.

مرحله ششم

حالا سینی را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا قطاب ها بپزند. در همین حین شکر و آب را درون یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر حل شود، سپس عسل و گلاب را اضافه کرده و ترکیب می کنیم.

مرحله هفتم

حالا اجازه می دهیم مواد چند جوش با هم بزنند، سپس شربت را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه قطاب ها را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم از حرارت بیفتند، سپس شربت را اضافه کرده و اجازه می دهیم به خورد قطاب ها برود.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 3 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.