طرز تهیه شیرینی نخودچی بسیار فوری و خوشمزه در منزل

طرز تهیه شیرینی نخودچی بسیار فوری و خوشمزه در منزل

طرز تهیه شیرینی نخودچی شیرینی نخودچی یکی از انواع شیرینی های محبوب و بسیار پرطرفدار عید نوروز می باشد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با وب سایت چی شی …

طرز تهیه کلوچه فومن خوشمزه و مغزدار به روش سنتی شمالی

طرز تهیه کلوچه فومن خوشمزه و مغزدار به روش سنتی شمالی

طرز تهیه کلوچه فومن کلوچه فومنی یکی از انواع گلوچه های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر فومن می باشد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در …

طرز تهیه کیک هویج و گردوی خوشمزه و مخصوص به روش امریکایی

طرز تهیه کیک هویج و گردوی خوشمزه و مخصوص به روش امریکایی

طرز تهیه کیک هویج کیک هویج یکی از انواع کیک های بسیار خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. یکی از متداول ترین دستورهای …

طرز تهیه کیک لحاف

کیک لحاف , طرز تهیه کیک لحاف , دستور پخت کیک لحافی

کیک لحاف یکی از انواع کیک های خوشمزه و معروف بین المللی است که با نام های بسیار متنوعی شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک لحاف در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک لحاف
تخم مرغ۴ عدد
شکر۱ لیوان
آرد۳ لیوان
روغن مایع۱ لیوان
آب ولرم۱ لیوان
پودر کاکائو۳ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
مواد پنیری
پنیر ماسکارپونه۴۰۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
پودر قند۳ قاشق غذاخوری
نشاسته۱ قاشق غذاخوری
وانیل½ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک لحاف

مرحله اول

برای تهیه کیک لحاف ابتدا مواد پنیری را آماده می کنیم، برای این منظور تخم مرغ و پودر قند را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن به مدت یک دقیقه مخلوط می کنیم تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

مرحله دوم

در این مرحله پنیر ماسکارپونه (آموزش درست کردن پنیر ماسکارپونه) را به همراه نشاسته و وانیل به کاسه اضافه می کنیم و مواد را مجددا دو تا سه دقیقه با همزن مخلوط می کنیم تا به طور کامل با هم ترکیب شوند.

مرحله سوم

حالا مواد را درون قیف ریخته و کنار می گذاریم. در ادامه فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود، سپس به سراغ آماده کردن مایه کیک می رویم. برای این منظور تخم مرغ و شکر را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا با دور تند همزن مواد را مخلوط می کنیم تا بافت شان کشدار و رنگشان کرمی شود. در ادامه روغن مایع و آب را به ترتیب اضافه کرده و هر کدام را به مدت ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله آرد را به همراه بکینگ پودر، پودر کاکائو و وانیل با هم ترکیب کرده، سپس روی مواد درون کاسه الک می کنیم. در حین اضافه کردن ترکیب آرد مواد را با لیسک مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله ششم

حالا قالب مورد نظرمان را با کره چرب می کنیم، سپس مایه کیک را درون قالب می ریزیم. در ادامه مایه پنیری را به صورت خط های مورب با قیف روی مایه کیک می ریزیم. در ادامه قالب را درون فر قرار می دهیم تا کیک بپزد.

مرحله هفتم

پس از گذشت ۲۵ دقیقه حرارت فر را روی ۱۶۰ درجه قرار داده و اجازه می دهیم کیک به مدت ۱۵ دقیقه دیگر با این حرارت بپزد. در نهایت کیک را از فر خارج کرده و پس از خنک شدن، برش می زنیم و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 2 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.