مطالب پر بازدید
طرز تهیه کیک شیر موز مجلسی و خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه کیک شیر موز مجلسی و خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه کیک شیر موز کیک شیر موز یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با طرفدارهای زیادی بین مردمان جهان دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طبع و مصلح اسفناج در طب سنتی + راهنمای جامع برای تعادل مزاج

طبع و مصلح اسفناج در طب سنتی + راهنمای جامع برای تعادل مزاج

طبع اسفناج در عرصه سلامت و تغذیه، اهمیت آشنایی با خواص و طبع مواد غذایی بر کسی پوشیده نیست. اسفناج به عنوان یکی از مغذی‌ترین سبزیجات موجود، از گذشته تا به امروز …

طرز تهیه قرابیه سیب پرتقالی خوشمزه به روش تبریزی

طرز تهیه قرابیه سیب پرتقالی خوشمزه به روش تبریزی

طرز تهیه قرابیه سیب پرتقالی قرابیه سیب پرتقالی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده تبریزی است که معمولا برای سرو در کنار چای درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه کیک لحاف خوشمزه و پنبه ای به روش قنادی

طرز تهیه کیک لحاف

کیک لحاف , طرز تهیه کیک لحاف , دستور پخت کیک لحافی

کیک لحاف یکی از انواع کیک های خوشمزه و معروف بین المللی است که با نام های بسیار متنوعی شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک لحاف در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک لحاف
تخم مرغ۴ عدد
شکر۱ لیوان
آرد۳ لیوان
روغن مایع۱ لیوان
آب ولرم۱ لیوان
پودر کاکائو۳ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
مواد پنیری
پنیر ماسکارپونه۴۰۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
پودر قند۳ قاشق غذاخوری
نشاسته۱ قاشق غذاخوری
وانیل½ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک لحاف

مرحله اول

برای تهیه کیک لحاف ابتدا مواد پنیری را آماده می کنیم، برای این منظور تخم مرغ و پودر قند را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن به مدت یک دقیقه مخلوط می کنیم تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

مرحله دوم

در این مرحله پنیر ماسکارپونه (آموزش درست کردن پنیر ماسکارپونه) را به همراه نشاسته و وانیل به کاسه اضافه می کنیم و مواد را مجددا دو تا سه دقیقه با همزن مخلوط می کنیم تا به طور کامل با هم ترکیب شوند.

مرحله سوم

حالا مواد را درون قیف ریخته و کنار می گذاریم. در ادامه فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود، سپس به سراغ آماده کردن مایه کیک می رویم. برای این منظور تخم مرغ و شکر را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا با دور تند همزن مواد را مخلوط می کنیم تا بافت شان کشدار و رنگشان کرمی شود. در ادامه روغن مایع و آب را به ترتیب اضافه کرده و هر کدام را به مدت ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله آرد را به همراه بکینگ پودر، پودر کاکائو و وانیل با هم ترکیب کرده، سپس روی مواد درون کاسه الک می کنیم. در حین اضافه کردن ترکیب آرد مواد را با لیسک مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله ششم

حالا قالب مورد نظرمان را با کره چرب می کنیم، سپس مایه کیک را درون قالب می ریزیم. در ادامه مایه پنیری را به صورت خط های مورب با قیف روی مایه کیک می ریزیم. در ادامه قالب را درون فر قرار می دهیم تا کیک بپزد.

مرحله هفتم

پس از گذشت ۲۵ دقیقه حرارت فر را روی ۱۶۰ درجه قرار داده و اجازه می دهیم کیک به مدت ۱۵ دقیقه دیگر با این حرارت بپزد. در نهایت کیک را از فر خارج کرده و پس از خنک شدن، برش می زنیم و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 2 آبان 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.