طرز تهیه شیرینی نخودچی بسیار فوری و خوشمزه در منزل

طرز تهیه شیرینی نخودچی بسیار فوری و خوشمزه در منزل

طرز تهیه شیرینی نخودچی شیرینی نخودچی یکی از انواع شیرینی های محبوب و بسیار پرطرفدار عید نوروز می باشد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با وب سایت چی شی …

طرز تهیه شیرینی دانمارکی مخصوص و خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی مخصوص و خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی شیرینی دانمارکی که با نام شیرینی گل محمدی هم شناخته می شود یکی از انواع شیرینی های مجلسی و محبوب ایرانی است که معمولا برای پذیرایی در مجالس …

طرز تهیه شیرینی مربایی مشهدی خانگی خوشمزه به روش آلمانی

طرز تهیه شیرینی مربایی مشهدی خانگی خوشمزه به روش آلمانی

طرز تهیه شیرینی مربایی شیرینی مربایی یکی از شیرینی های محبوب ایرانی است که مانند شیرینی نخودچی در عید نوروز برای پذیرایی استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در …

طرز تهیه شیرینی بیساق

شیرینی بیساق , طرز تهیه شیرینی بیساق , دستور پخت شیرینی بیساق

شیرینی بیساق یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده شهر قزوین است که به دو صورت ساده و مغزدار تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی بیساق در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی بیساق
روغن نباتی۱۰۰ گرم
ماست۱۰۰ گرم
شکر۱۰۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
آرد۴۰۰ گرم
مواد میانی شیرینی
مغز گردو½ پیمانه
شکر۲ قاشق غذاخوری
دارچین½ قاشق چایخوری
گلاب۱ قاشق غذاخوری
سفیده تخم مرغ۱ عدد
مواد رومال
زرده تخم مرغ۱ عدد
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیرینی بیساق

مرحله اول

برای تهیه شیرینی بیساق خوشمزه ابتدا روغن را به همراه شکر و تخم مرغ داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم تا مواد یکدست شوند، سپس ماست را به همراه بکینگ پودر به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا مجددا مواد را یک دقیقه دیگر مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس آرد را یک مرتبه الک می کنیم. در ادامه آرد را مجددا درون الک می ریزیم و روی مواد درون کاسه الک می کنیم، سپس مواد را مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود.

مرحله سوم

آرد را باید به صورت کنترل شده روی مواد الک کرده و زمانی که خمیر دیگر به دست نچسبید، اضافه کردن کردن آرد را متوقف کنیم. در ادامه خمیر را پس از اینکه آماده شد، درون یک کیسه پلاستیک قرار داده و به مدت ۱ ساعت در یخچال می گذاریم.

مرحله چهارم

پس از گذشت این زمان خمیر را از یخچال خارج کرده، سپس فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم، سپس خمیر را به سطح کار منتقل می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله خمیر را به ۴ قسمت تقسیم می کنیم و هر قسمت را به صورت یکدست باز می کنیم. در ادامه سفیده تخم مرغ را با چنگال مخلوط می کنیم، سپس کمی سفیده روی هر خمیر می مالیم تا مواد میانی به خمیر بچسبند.

مرحله ششم

در این مرحله مواد میانی را به ۴ قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به صورت پخش روی هر یک از خمیرها می ریزیم. در ادامه خمیرها را رول می کنیم و به اندازه دلخواه برش می زنیم، سپس درون سینی فر می چینیم.

مرحله هفتم

حالا زرده تخم مرغ و زعفران را ترکیب کرده و روی خمیرها را رومال می کنیم. در صورت تمایل مقداری پودر پسته روی خمیرها می ریزیم، سپس سینی را درون فر قرار می دهیم تا شیرینی ها بپزند. حدود ۲۵ تا ۳۵ دقیقه زمان برای پخت شیرینی ها نیاز است.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 30 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.