طرز تهیه آبنبات چوبی خوشمزه و فوری با طعم و رنگ دلخواه
طرز تهیه آبنبات چوبی آبنبات چوبی یکی از انواع آبنبات های بسیار پر طرفدار و نوستالوژیک در سراسر جهان است که طرفداران بسیار زیادی دارد. آبنبات چوبی را شاید بتوان محبوب ترین …
طرز تهیه لوکوم لبو خوشمزه و خوشرنگ به روش ترکیه ای
طرز تهیه لوکوم لبو لوکوم لبو یکی از انواع شیرینی های ساده کشور ترکیه است که شباهت زیادی به باسلوق دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لوکوم …
خواص سیب برای معده، درمان و پیشگیری از زخم معده!
خواص سیب برای معده سیب پخته، گزینهای عالی برای افرادی است که با مشکلات گوارشی و رفلاکس معده دستوپنجه نرم میکنند. این میوه شگفتانگیز، سرشار از مواد مغذی نظیر کلسیم، منیزیم و …
طرز تهیه شیرینی بیساق خوشمزه و مخصوص به روش قزوینی
طرز تهیه شیرینی بیساق
شیرینی بیساق یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده شهر قزوین است که به دو صورت ساده و مغزدار تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی بیساق در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم شیرینی بیساق | |
روغن نباتی | ۱۰۰ گرم |
ماست | ۱۰۰ گرم |
شکر | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
آرد | ۴۰۰ گرم |
مواد میانی شیرینی | |
مغز گردو | ½ پیمانه |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
دارچین | ½ قاشق چایخوری |
گلاب | ۱ قاشق غذاخوری |
سفیده تخم مرغ | ۱ عدد |
مواد رومال | |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه شیرینی بیساق
مرحله اول
برای تهیه شیرینی بیساق خوشمزه ابتدا روغن را به همراه شکر و تخم مرغ داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم تا مواد یکدست شوند، سپس ماست را به همراه بکینگ پودر به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا مجددا مواد را یک دقیقه دیگر مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس آرد را یک مرتبه الک می کنیم. در ادامه آرد را مجددا درون الک می ریزیم و روی مواد درون کاسه الک می کنیم، سپس مواد را مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود.
مرحله سوم
آرد را باید به صورت کنترل شده روی مواد الک کرده و زمانی که خمیر دیگر به دست نچسبید، اضافه کردن کردن آرد را متوقف کنیم. در ادامه خمیر را پس از اینکه آماده شد، درون یک کیسه پلاستیک قرار داده و به مدت ۱ ساعت در یخچال می گذاریم.
مرحله چهارم
پس از گذشت این زمان خمیر را از یخچال خارج کرده، سپس فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم، سپس خمیر را به سطح کار منتقل می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله خمیر را به ۴ قسمت تقسیم می کنیم و هر قسمت را به صورت یکدست باز می کنیم. در ادامه سفیده تخم مرغ را با چنگال مخلوط می کنیم، سپس کمی سفیده روی هر خمیر می مالیم تا مواد میانی به خمیر بچسبند.
مرحله ششم
در این مرحله مواد میانی را به ۴ قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به صورت پخش روی هر یک از خمیرها می ریزیم. در ادامه خمیرها را رول می کنیم و به اندازه دلخواه برش می زنیم، سپس درون سینی فر می چینیم.
مرحله هفتم
حالا زرده تخم مرغ و زعفران را ترکیب کرده و روی خمیرها را رومال می کنیم. در صورت تمایل مقداری پودر پسته روی خمیرها می ریزیم، سپس سینی را درون فر قرار می دهیم تا شیرینی ها بپزند. حدود ۲۵ تا ۳۵ دقیقه زمان برای پخت شیرینی ها نیاز است.
- منبع :
- nahidrahpey