طرز تهیه چیکن استراگانف عالی و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه چیکن استراگانف عالی و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه چیکن استراگانف چیکن استراگانف یکی از انواع غذاهای معروف کشور روسیه می باشد که شباهت زیادی به بیف استروگانف دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی …

طرز تهیه کوکو سبزی پفکی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه کوکو سبزی پفکی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه کوکو سبزی کوکو سبزی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. کوکو سبزی از غذاهایی است که هم می توانیم …

طرز تهیه خورش ماست کشدار خوشمزه و مجلسی اصیل اصفهان

طرز تهیه خورش ماست کشدار خوشمزه و مجلسی اصیل اصفهان

طرز تهیه خورش ماست خورش ماست یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار شهر اصفهان است که در این شهر بیشتر از این غذا به عنوان دسر استفاده می شود، برای مشاهده این …

طرز تهیه جیب تاجر

جیب تاجر بالتوست نان جیب دار نی نی سایت فینگر فود ساندویچ غذا خمیر

جیب تاجر یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و مجلسی است که می توانید از آن به عنوان پیش غذا هم استفاده کنید، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
نان تست۱بسته
سینه مرغ۱ عدد
پیاز۱ عدد متوسط
جعفری۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۲ عدد
شیر۳ قاشق غذاخوری
سس مایونز۳ قاشق غذاخوری
خیارشور۴ عدد
ذرت۲ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری و روغنبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقداری کافی

دستور پخت جیب تاجر

مرحله اول

ابتدا مواد میانی جیب تاجر را آماده می کنیم، برای این منظور سینه مرغ را به همراه یک عدد پیاز، ۲ لیوان آب و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم ور وی حرارت قرار می دهیم تا به طور کامل بپزد و آب درون قابلمه جذب گوشت مرغ شود.

مرحله دوم

پس از اینکه گوشت مرغ پخت، آنرا خرد می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه ذرت آبپز را به همراه خیارشور خرد شده، جعفری ساطوری، سس مایونز و مقداری نمک، فلفل سیاه و انواع ادویه های مورد سلیقه خودمان به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

مواد را مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند سپس کاسه را کنار می گذاریم. در ادامه لبه های خشک نان تست را با چاقو می بریم، سپس دو عدد نان تست را روی هم قرار می دهیم و با وردنه به طور کامل صاف می کنیم تا به هم بچسبند.

مرحله چهارم

حالا با قالب گرد نان تست های به هم چسبیده را قالب می زنیم. به همین شکل تمام نان تست را اماده می کنیم و قالب می زنیم، سپس تخم مرغ ها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا از لختگی در بیایند.

مرحله پنجم

در ادامه شیر را به همراه مقداری فلفل سیاه تخم مرغ ها اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. آرد سوخای یا پودر سوخاری پانکو را جلوی دستمان قرار می دهیم، سپس یک تابه گود روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله ششم

مقداری روغن داخل تابه می ریزیم و صبر می کنیم تا کاملا داغ شود، سپس نان های قالب زده را داخل تخم مرغ می زنیم، سپس در پودر سوخاری می غلتانیم و در آخر در روغن داغ می اندازیم تا به طور کامل سرخ شده و طلایی شوند.

مرحله هفتم

نان ا پس از سرخ شدن پف می کنند و وسط شان کاملا تو خالی می شود. در ادامه نان های سرخ شده را داخل توری فلزی یا دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود، سپس نان ها را از وسط برش می زنیم.

مرحله هشتم

می توانید نان ها را به صورت کامل هم استفاده کنید و فقط یک گوشه نان را بار کنید و مواد داخلش بریزید. حالا با یک قاشق کوچک از مواد میانی داخل هر نان برش خورده می ریزیم تا کاملا پر شود، سپس در ظرف مورد نظرمان می چینیم و با سس دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 6 خرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/ashpazi.termeh
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.