مطالب پر بازدید
طرز تهیه نان فندقی خوشمزه مناسب برای صبحانه و عصرانه

طرز تهیه نان فندقی خوشمزه مناسب برای صبحانه و عصرانه

طرز تهیه نان فندقی نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. نان …

آشنایی با خواص فندق افسونگر + مضرات ناشناخته این گیاه!

آشنایی با خواص فندق افسونگر + مضرات ناشناخته این گیاه!

خواص فندق افسونگر فندق افسونگر، گیاهی بومی آمریکای شمالی با خصوصیات و کاربردهای متنوع، حاوی ترکیبات متعددی است که آن را به عنصری مؤثر در مراقبت از پوست و درمان بیماری‌های پوستی …

طرز تهیه وافل خانگی خوشمزه و مخصوص بدون وافل ساز

طرز تهیه وافل خانگی خوشمزه و مخصوص بدون وافل ساز

طرز تهیه وافل وافل نوعی شیرینی خوشمزه بین المللی است که در کشورهای مختلف با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه معمولا به عنوان میان وعده و صبحانه تهیه می …

طرز تهیه تارت شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش کافی شاپی

طرز تهیه تارت شکلاتی

طرز تهیه تارت شکلاتی بدون فر تک نفره خوشمزه با فر ساده بدون خامه با بیسکوییت

تارت شکلاتی نوعی شیرینی خوشمزه و مجلسی است که معمولا به عنوان میان وعده سرو می شود. از این شیرینی جذاب می توان برای پذیرایی در مجالس و مهمانی های مهم نیز استفاده کرد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تارت شکلاتی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم تارت شکلاتی
آرد۱ پیمانه
تخم مرغ۲ عدد
شکر½ پیمانه
شیر½ پیمانه
روغن مایع¼ پیمانه
پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری
وانیل½قاشق چایخوری
شکلات تخته ای۲۰۰ گرم
خامه½ پیمانه

طرز تهیه تارت شکلاتی

مرحله اول

برای تهیه تارت شکلاتی مجلسی ابتدا شیر و تخم مرغ را از یخچال خارج می کنیم و در دمای آشپزخانه قرار می دهیم تا با دمای محیط هماهنگ شوند، سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشم می کنیم تا کاملا گرم شود تا زمان آماده شدن مایه تارت معطل نشویم.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ های هم دمای محیط را به همراه شکر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه با هزمن برقی یا دستی هم می زنیم تا رنگشان کرمی و حجمشان تقریبا دو برابر شود.

مرحله سوم

در مرحله بعدی پودر کاکائو را به کاسه اضافه می کنیم و به مدت ۳۰ ثانیه با همزن می زنیم تا با دیگر مواد یکدست شود. در ادامه آرد را به همراه بکینگ پودر و وانیل مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند.

مرحله چهارم

حالا ترکیب آرد و بکینگ پودر را دو تا سه مرتبه الک می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه شیر را به همراه روغن مایع به آرامی به کاسه اضافی می کنیم به صورتی که پف تخم مرغ ها نخوابد.

مرحله پنجم

سپس با لیسک از یک سمت به صورت دورانی مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. حالا قالب تارت را کمی چرب می کنیم و مواد را داخل قالب تارت کف برجسته می ریزیم و به مدت ۴۵ دقیقه در فر که از قبل گرم کرده ایم قرار می دهیم.

مرحله ششم

پس از اینکه تارت آماده شد صبر می کنیم تا کمی خنک شود، سپس آنرا از قالب خارج می کنیم. وسط قالب را با گاناش شکلاتی (آموزش کامل درست کردن گاناش) پر می کنیم و با خلال پسته و میوه های فصل تزیین می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 29 آبان 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.