طرز تهیه تارت شکلاتی

طرز تهیه تارت شکلاتی بدون فر تک نفره خوشمزه با فر ساده بدون خامه با بیسکوییت

تارت شکلاتی نوعی دسر خوشمزه و مجلسی است که معمولا به عنوان میان وعده سرو می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم تارت شکلاتی
آرد۱ پیمانه
تخم مرغ۲ عدد
شکر½ پیمانه
شیر½ پیمانه
روغن مایع¼ پیمانه
پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری
وانیل½قاشق چایخوری
شکلات تخته ای۲۰۰ گرم
خامه½ پیمانه

دستور پخت تارت شکلاتی

مرحله اول

ابتدا شیر و تخم مرغ را از یخچال خارج می کنیم و در دمای آشپزخانه قرار می دهیم تا با دمای محیط هماهنگ شوند، سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش می کنیم تا کاملا گرم شود و زمان اماده شدن مایه تارت معطل نشویم.

مرحله دوم

در ادامه تخم مرغ ها را به همراه شکر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا رنگشان کرمی و حجمشان تقریبا دو برابر شود. در مرحله بعدی پودر کاکائو را به کاسه اضافه می کنیم و به مدت ۳۰ ثانیه با همزن می زنیم تا با دیگر مواد یکدست شود.

مرحله سوم

حالا آرد را به همراه بکینگ پودر و وانیل مخلوط می کنیم و به دو تا سه مرتبه الک می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه شیر را به همراه روغن مایع به آرامی به کاسه اضافی می کنیم به صورتی که پف تخم مرغ ها نخوابد.

مرحله چهارم

سپس با لیسک از یک سمت به صورت دورانی مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. حالا قالب تارت را کمی چرب می کنیم و مواد را داخل قالب تارت کف برجسته می ریزیم و به مدت ۴۵ دقیقه در فر که از قبل گرم کرده ایم قرار می دهیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه تارت اماده شد صبر می کنیم تا کمی خنک شود، سپس آنرا از قالب خارج می کنیم. وسط قالب را با گاناش شکلاتی (آموزش کامل درست کردن گاناش) پر می کنیم و با خلال پسته و میوه های فصل تزیین می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.