طرز تهیه تارت نوتلا خوشمزه و مخصوص مناسب برای پذیرایی
طرز تهیه تارت نوتلا
تارت یکی از شیرینی های خشک به حساب می آید که بسته به این که داخل آن از چه موادی پر شده باشد، نام متفاوتی دارد. تارت نوتلا یکی از این نوع شیرینی ها است که درون تارت از شکلات صبحانه یا نوتلا پر می شود. تارت ها در قالب های کوچک تارت طبخ می شود.این شیرینی را می توان برای پذیرایی در مهمانی ها و عید نوروز تهیه و استفاده نمود. همچنین می توان به عنوان میان وعده با چای و قهوه میل کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تارت نوتلا در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم تارت نوتلا | |
آرد | ۳۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
کره | ۱۲۰ گرم |
شکر | ۱۰۰ گرم |
وانیل | ۱ بسته (نصف قاشق چای خوری) |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
نوتلا | به مقدار لازم |
طرز تهیه تارت نوتلا
فهرست محتوا
مرحله اول
برای تهیه تارت خوشمزه و مخصوص با طعم نوتلا در ابتدای کار، آرد را دو مرتبه الک کرده و به همراه شکر با هم مخلوط می کنیم. سپس آن ها را به صورت تپه روی سطح کار قرار می دهیم. وسط آن را کمی گود می کنیم.
مرحله دوم
سپس کره نرم شده را که به قطعات کوچک تقسیم کرده ایم و تخم مرغ و وانیل و بکینگ پودر را وسط آرد می ریزیم. تمام مواد را با هم و با دست ترکیب می کنیم تا خمیر یکدست بدست آید. آن را درون سلفون می پیچانیم.
مرحله سوم
سپس می گذاریم نیم ساعت بماند و استراحت کند. خمیر را بعد از نیم ساعت از سلفون خارج کرده و با وردنه خیلی نازک پهن می کنیم. با کاتر یا یک وسیله دایره ای، آن ها را برش می زنیم. سپس خمیر ها را درون قالب های تارت که قبلا با کره چرب کرده ایم قرار می دهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله قسمت پایین و لبه ها را به خوبی با چنگال سوراخ می کنیم. نوتلا را می توان کمی در ماکروویو قرار داد تا نرم شود. تارت ها را با نوتلا پر می کنیم. سپس اضافات خمیر را پهن کرده و با قالب شبکه آن را برش می زنیم.
مرحله پنجم
خمیر شبکه را روی تارت ها قرار می دهیم. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم. تارت ها را درون آن قرار می دهیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه می پزیم. سپس از فر خارج کرده و می گذاریم تا خنک شود. بعد از قالب تارت خارج می کنیم.
- منبع :
- masterchef_mammy