مطالب پر بازدید امروز
شلوار جین با طرح پروانه

شلوار جین با طرح پروانه؛ دختر خانم های جوان و شیک پوش از دست ندهید!

شلوار جین با طرح پروانه شلوار جین با طرح پروانه این روزها بین دختران و بانوان ایرانی حسابی محبوب شده. این شلوارها که معمولاً از جنس جین با کیفیت ساخته می‌شن، هم …

استایل لباس نیمه رسمی زنانه

استایل لباس نیمه رسمی زنانه برای مراسمات مختلف؛ طرح های ساده و مجلسی با هم

استایل لباس نیمه رسمی زنانه انتخاب استایل لباس نیمه رسمی زنانه یکی از مهم‌ترین تصمیم‌هاست، مخصوصاً وقتی می‌خواهید توی یه مهمونی یا جلسه کاری شرکت کنید. چیزی که می‌تونه توی این موقعیت‌ها …

ست طلا با نگین توپاز قرمز

ست طلا با نگین توپاز قرمز؛ با این مدل ها لول استایل خودتون رو ببرید بالاتر!

ست طلا با نگین توپاز قرمز ست طلا با نگین توپاز قرمز یکی از شیک‌ترین و خاص‌ترین انتخاب‌ها برای کسانیه که دنبال زیورآلات متفاوت و جذاب می‌گردن. نگین قرمز این ست، جلوه‌ای …

طرز تهیه تارت نوتلا خوشمزه و مخصوص مناسب برای پذیرایی

طرز تهیه تارت نوتلا

طرز تهیه تارت نوتلا , دستور پخت تارت نوتلا

تارت یکی از شیرینی های خشک به حساب می آید که بسته به این که داخل آن از چه موادی پر شده باشد، نام متفاوتی دارد. تارت نوتلا یکی از این نوع شیرینی ها است که درون تارت از شکلات صبحانه یا نوتلا پر می شود. تارت ها در قالب های کوچک تارت طبخ می شود.این شیرینی را می توان برای پذیرایی در مهمانی ها و عید نوروز تهیه و استفاده نمود. همچنین می توان به عنوان میان وعده با چای و قهوه میل کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تارت نوتلا در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم تارت نوتلا
آرد۳۰۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
کره۱۲۰ گرم
شکر۱۰۰ گرم
وانیل۱ بسته (نصف قاشق چای خوری)
بکینگ پودر۱ قاشق چای خوری
نوتلابه مقدار لازم

طرز تهیه تارت نوتلا

مرحله اول

برای تهیه تارت خوشمزه و مخصوص با طعم نوتلا در ابتدای کار، آرد را دو مرتبه الک کرده و به همراه شکر با هم مخلوط می کنیم. سپس آن ها را به صورت تپه روی سطح کار قرار می دهیم. وسط آن را کمی گود می کنیم.

مرحله دوم

سپس کره نرم شده را که به قطعات کوچک تقسیم کرده ایم و تخم مرغ و وانیل و بکینگ پودر را وسط آرد می ریزیم. تمام مواد را با هم و با دست ترکیب می کنیم تا خمیر یکدست بدست آید. آن را درون سلفون می پیچانیم.

مرحله سوم

سپس می گذاریم نیم ساعت بماند و استراحت کند. خمیر را بعد از نیم ساعت از سلفون خارج کرده و با وردنه خیلی نازک پهن می کنیم. با کاتر یا یک وسیله دایره ای، آن ها را برش می زنیم. سپس خمیر ها را درون قالب های تارت که قبلا با کره چرب کرده ایم قرار می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله قسمت پایین و لبه ها را به خوبی با چنگال سوراخ می کنیم. نوتلا را می توان کمی در ماکروویو قرار داد تا نرم شود. تارت ها را با نوتلا پر می کنیم. سپس اضافات خمیر را پهن کرده و با قالب شبکه آن را برش می زنیم.

مرحله پنجم

خمیر شبکه را روی تارت ها قرار می دهیم. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم. تارت ها را درون آن قرار می دهیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه می پزیم. سپس از فر خارج کرده و می گذاریم تا خنک شود. بعد از قالب تارت خارج می کنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

ممنون که اولین امتیاز را دادید!

بروز رسانی توسط در دوشنبه 20 اردیبهشت 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.