طرز تهیه کیک اسفنجی ساده پف دار و حرفه ای به روش قنادی

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده پف دار و حرفه ای به روش قنادی

طرز تهیه کیک اسفنجی کیک اسفنجی یکی از محبوب ترین کیک ها در سراسر جهان است که بیشترین استفاده آن در صنایع شیرینی پزی می باشد. کیک اسفنجی در شیرینی پزی و …

طرز تهیه چیز کیک یخچالی ساده و خوشمزه با بیسکوییت و ژله

طرز تهیه چیز کیک یخچالی ساده و خوشمزه با بیسکوییت و ژله

طرز تهیه چیز کیک چیز کیک یکی از انواع کیک های خوشمزه کشور یونان است که به عنوان یک کیک بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود، برای مشاهده آموزش شیرینی …

طرز تهیه پنکیک شکلاتی خوشمزه و مجلسی پفکی و پف دار

طرز تهیه پنکیک شکلاتی خوشمزه و مجلسی پفکی و پف دار

طرز تهیه پنکیک شکلاتی پنکیک شکلاتی یکی از انواع صبحانه های خوشمزه و بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این پنکیک خوشمزه تفاوتی با پنکیک ساده ندارد، …

طرز تهیه کوکی بستنی

کوکی بستنی , طرز تهیه کوکی بستنی , دستور پخت کوکی بستنی

کوکی بستنی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که برای میان وعده مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی بستنی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کوکی بستنی
کره هم دمای محیط۲۰۰ گرم
پودر قند۱ پیمانه
روغن مایع⅓ پیمانه
سفیده تخم مرغ۱ عدد
وانیلنوک قاشق چایخوری
نشاسته۱ پیمانه
آردحدود ۴ پیمانه
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
چیپس شکلاتی۱ پیمانه

طرز تهیه کوکی بستنی

مرحله اول

برای تهیه کوکی بستنی خوشمزه ابتدا کره را به همراه روغن و پودر قند داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن به خوبی مخلوط می کنیم تا رنگ مواد کرمی شود. در ادامه سفیده تخم مرغ را اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا مواد را کمی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس نشاسته را به همراه بکینگ پودر و وانیل به کاسه اضافه می کنیم و در حدی که مواد یکدست شوند، مخلوط می کنیم. در ادامه آرد را یک مرتبه الک می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله برای اینکه آرد گلوله نشود، مجددا آنرا روی مواد الک می کنیم و در همین حین مواد را مخلوط می کنیم تا خمیری لطیف و نرم به دست بیاید که به دست بچسبد. توجه داشته باشید که شاید نیاز نباشد تمام آرد را اضافه کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله شکلات چیپسی (آموزش درست کردن شکلات چیپسی در منزل) را به کاسه اضافه می کنیم و با خمیر به خوبی ترکیب می کنیم تا در تمام نقاط خمیر پخش شود. در ادامه فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.

مرحله پنجم

حالا سینی فر را با کاغذ روغنی به طور کامل پوشش می دهیم، سپس با اسکوپ بستنی یا ملاقه از مایه کوکی بر می داریم و روی کاغذ روغنی با کمی فاصله می چینیم. در ادامه سینی فر را درون فر قرار می دهیم تا کوکی ها بپزند.

مرحله ششم

پس از گذشت ۲۰ دقیقه کوکی های ما آماده هستند. برای پخت این کوکی بدون فر، ابتدا درون یک تابه کاغذ روغنی قرار می دهیم، سپس کوکی ها را روی کاغذ روغنی می چینیم. در ادامه تابه را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم تا کوکی ها بپزند.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 2 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.