طرز تهیه شیرینی نان برنجی خوشمزه و خانگی اصیل با پیمانه

طرز تهیه شیرینی نان برنجی خوشمزه و خانگی اصیل با پیمانه

طرز تهیه شیرینی نان برنجی شیرینی نان برنجی یکی از انواع شیرینی های پر طرفدار است که از شیرینی ها اصیل ایرانی می باشد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه …

طرز تهیه کیک زبرا دو رنگ امتحان شده مخصوص و خوشمزه

طرز تهیه کیک زبرا دو رنگ امتحان شده مخصوص و خوشمزه

طرز تهیه کیک زبرا کیک زبرا یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه در سراسر جهان است که به دلیل اینکه در طرح های دو یا سه رنگ تهیه می شود …

طرز تهیه شیرینی زبان خوشمزه و مجلسی به روش گلپایگان

طرز تهیه شیرینی زبان خوشمزه و مجلسی به روش گلپایگان

طرز تهیه شیرینی زبان شیرینی زبان یکی از انواع شیرینی ها خوشمزه و بسیار قدیمی ایرانی است که با خمیر هزار لایه تهیه می شود. در سالیان گذشته شیرینی زبان به عنوان …

طرز تهیه لوکوم پسته ای

لوکوم پسته ای , طرز تهیه لوکوم پسته ای , دستور پخت لوکوم پسته ای

لوکوم پسته ای یکی از انواع شیرینی ها خوشمزه و ساده ترکیه ای است که می توانیم در کنار نوشیدنی های داغ مثل چای سرو کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لوکوم پسته ای در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم لوکوم پسته ای
نشاسته۱ پیمانه
شکر۱٫۵ پیمانه
ژلاتین۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
کره۲۰ گرم
پودر هل یا زنجبیلبه مقدار دلخواه
مغز پسته۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه لوکوم پسته ای

مرحله اول

برای تهیه لوکوم پسته ابتدا نشاسته را به همراه پودر هل داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه وانیل را به همراه دو و نیم پیمانه آب ولرم به قابلمه اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا نشاسته در آب حل شود.

مرحله دوم

در این مرحله ژلاتین را در یک کاسه می ریزیم، سپس یک سوم لیوان آب گرم اضافه می کنیم و اجازه می دهیم ژلاتین خیس بخورد. در ادامه قابلمه حاوی نشاسته رار وی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب مواد را هم می زنیم.

مرحله سوم

مواد را باید تا زمانی که غلیظ شوند به صورت مداوم هم بزنیم. پس از اینکه نشاسته کمی غلیظ شد، شکر را اضافه می کنیم و حرارت را بیشتر می کنیم تا شکر حل شود. پس از اینکه شکر به طور کامل حل شد، زعفران دم کرده را به قابلمه می افزاییم.

مرحله چهارم

زعفران را به خوبی با دیگر مواد ترکیب می کنیم تا به صورت یکدست رنگ مواد را تغییر دهد. پس از اینکه نشاسته کمی سفت شد، مخلوط ژلاتین را به قابلمه اضافه می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله کره را به قابلمه اضافه می کنیم و هم زدن مواد را تا زمانی که مواد کاملا سفت و حالت دار شوند ادامه می دهیم. حالا نوبت اضافه کردن مغز پسته است، مغز پسته را به خوبی با دیگر مواد ترکیب می کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه مغز پسته با دیگر مواد یکدست شد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه یک قالب مناسب یا یک سینی لبه دار را با آب کمی مرطوب می کنیم، سپس یک لایه کیسه فریزر درون قالب قرار میدهیم.

مرحله هفتم

حالا روی کیسه فریزر را کمی چرب می کنیم، سپس مایه لوکوم را به صورت یکدست روی کیسه فریزر پهن می کنیم. در ادامه قالب را در یخچال قرار می دهیم تا لوکوم خودش را بگیرد. حدود ۳ ساعت بعد لوکوم ما آماده است.

مرحله هشتم

در این مرحله لوکوم را به صورت دلخواه برش می زنیم، سپس در آرد سفید می غلطانیم تا خیسی لوکوم ها گرفته شود. در ادامه لوکوم ها را درون یک ظرف درب دار قرار داده و حداکثر به مدت یک هفته درون یخچال نگهداری می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 1 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.