طرز تهیه شیرینی مربایی مشهدی خانگی خوشمزه به روش آلمانی

طرز تهیه شیرینی مربایی مشهدی خانگی خوشمزه به روش آلمانی

طرز تهیه شیرینی مربایی شیرینی مربایی یکی از شیرینی های محبوب ایرانی است که مانند شیرینی نخودچی در عید نوروز برای پذیرایی استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در …

طرز تهیه نان خامه ای خوشمزه و خانگی مثل قنادی با پیمانه

طرز تهیه نان خامه ای خوشمزه و خانگی مثل قنادی با پیمانه

طرز تهیه نان خامه ای نان خامه ای یکی از شیرینی های محبوب و پرطرفدار ایرانی است که پر مصرف ترین شیرینی خامه ای هم محسوب می شود، برای مشاهده این آموزش …

طرز تهیه گز آردی خانگی و خوشمزه اصفهانی به روش بازاری

طرز تهیه گز آردی خانگی و خوشمزه اصفهانی به روش بازاری

طرز تهیه گز آردی گز آردی یکی از شیرینی های سنتی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که بیشتر در شهرهای اصفهان و یزد تولید می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی …

طرز تهیه لوکوم شیری

طرز تهیه لوکوم شیری , دستور پخت لوکوم شیری

لوکوم یک شیرینی شهد دار است که در روغن سرخ می شود و نیازی به فر ندارد. لوکوم شیری از شیر و آرد سمولینا تهیه می شود که به خاطر وجود سمولینا یا ایرمیک بسیار پر خاصیت و در عین حال خوشمزه و ترد است. این شیرینی را می توان به عنوان دسر یا شیرینی کنار چای یا قهوه سرو نمود. همچنین این شیرینی را در کنار بامیه و زولبیا برای وعده افطار ماه مبارک رمضان می توان تهیه و سرو کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لوکوم شیری در ادامه با سایت فرهنگی چی شی همراه باشید.

مواد لازم لوکوم شیری
آب۱ لیوان
شکر۱ لیوان بعلاوه ۱ قاشق غذا خوری
آب لیمو۱ قاشق غذا خوری
شیر۱ لیوان
ایرمیک یا آرد سمولینانصف لیوان
روغن۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ۱ عدد
روغن برای سرخ کردنبه مقدار لازم

طرز تهیه لوکوم شیری

مرحله اول

برای تهیه لوکوم خوشمزه با طعم شیری در ابتدای کار، شربت را تهیه می کنیم. برای این کار، شکر و آب و آبلمیو را درون یک قابلمه می ریزیم و می جوشانیم تا یک شربت غلیظ بدست آید. سپس شربت را کنار می گذاریم تا خنک شود.

مرحله دوم

در یک قابلمه جدا گانه، ایرمیک را با شیر مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد و وقتی که از ظرف جدا شد، کنار می گذاریم تا خنک شود. وقتی خمیر خنک شد، ۱ قاشق غذا خوری روغن و تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

سپس مخلوط می کنیم و ورز می دهیم. در یک تابه مقداری روغن می ریزیم. گلوله های کوچک از خمیر را برداشته و به صورت توپ در می آوریم و داخل روغن سرد می ریزیم. می توان دست ها را کمی چرب کرد تا راحت تر بتوان خمیر را گلوله کرد.

مرحله چهارم

تابه را روی حرارت قرار می دهیم و گاهی آن ها را هم می زنیم تا لوکوم ها قهوه ای شود. لوکوم های داغ را داخل شربت خنک می ریزیم و مخلوط می کنیم تا شربت به خورد آن برود. سپس از شربت خارج کرده و درون ظرف مناسب می ریزیم و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 28 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.