مطالب پر بازدید
طرز تهیه کوکی نعنایی خوشمزه و مخصوص برای پذیرایی

طرز تهیه کوکی نعنایی خوشمزه و مخصوص برای پذیرایی

طرز تهیه کوکی نعنایی کوکی نعنایی نوعی شیرینی خشک و خوش طعم است که از اسانس نعناع و برگ نعنای تازه استفاده شده است. نعناع یک سبزی معطر است که برای تقویت …

خواص بابونه برای سرماخوردگی، درمان عفونت و سرفه!

خواص بابونه برای سرماخوردگی، درمان عفونت و سرفه!

خواص بابونه برای سرماخوردگی بابونه، گیاهی با خصوصیات دارویی و طبعی گرم و خشک، به عنوان یکی از گیاهان موثر در طب سنتی شناخته شده است. این گیاه دارای فواید بی‌شماری است …

طرز تهیه مافین براونی خوشمزه و مجلسی به روش قنادی

طرز تهیه مافین براونی خوشمزه و مجلسی به روش قنادی

طرز تهیه مافین براونی مافین براونی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که معمولا برای پذیرایی استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه لوکوم شیری خوشمزه و مخصوص مناسب برای پذیرایی

طرز تهیه لوکوم شیری

طرز تهیه لوکوم شیری , دستور پخت لوکوم شیری

لوکوم یک شیرینی شهد دار است که در روغن سرخ می شود و نیازی به فر ندارد. لوکوم شیری از شیر و آرد سمولینا تهیه می شود که به خاطر وجود سمولینا یا ایرمیک بسیار پر خاصیت و در عین حال خوشمزه و ترد است. این شیرینی را می توان به عنوان دسر یا شیرینی کنار چای یا قهوه سرو نمود. همچنین این شیرینی را در کنار بامیه و زولبیا برای وعده افطار ماه مبارک رمضان می توان تهیه و سرو کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لوکوم شیری در ادامه با سایت فرهنگی چی شی همراه باشید.

مواد لازم لوکوم شیری
آب۱ لیوان
شکر۱ لیوان بعلاوه ۱ قاشق غذا خوری
آب لیمو۱ قاشق غذا خوری
شیر۱ لیوان
ایرمیک یا آرد سمولینانصف لیوان
روغن۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ۱ عدد
روغن برای سرخ کردنبه مقدار لازم

طرز تهیه لوکوم شیری

مرحله اول

برای تهیه لوکوم خوشمزه با طعم شیری در ابتدای کار، شربت را تهیه می کنیم. برای این کار، شکر و آب و آبلمیو را درون یک قابلمه می ریزیم و می جوشانیم تا یک شربت غلیظ بدست آید. سپس شربت را کنار می گذاریم تا خنک شود.

مرحله دوم

در یک قابلمه جدا گانه، ایرمیک را با شیر مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد و وقتی که از ظرف جدا شد، کنار می گذاریم تا خنک شود. وقتی خمیر خنک شد، ۱ قاشق غذا خوری روغن و تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

سپس مخلوط می کنیم و ورز می دهیم. در یک تابه مقداری روغن می ریزیم. گلوله های کوچک از خمیر را برداشته و به صورت توپ در می آوریم و داخل روغن سرد می ریزیم. می توان دست ها را کمی چرب کرد تا راحت تر بتوان خمیر را گلوله کرد.

مرحله چهارم

تابه را روی حرارت قرار می دهیم و گاهی آن ها را هم می زنیم تا لوکوم ها قهوه ای شود. لوکوم های داغ را داخل شربت خنک می ریزیم و مخلوط می کنیم تا شربت به خورد آن برود. سپس از شربت خارج کرده و درون ظرف مناسب می ریزیم و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 28 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.