طرز تهیه لوکوم شیری خوشمزه و مخصوص مناسب برای پذیرایی
طرز تهیه لوکوم شیری
لوکوم یک شیرینی شهد دار است که در روغن سرخ می شود و نیازی به فر ندارد. لوکوم شیری از شیر و آرد سمولینا تهیه می شود که به خاطر وجود سمولینا یا ایرمیک بسیار پر خاصیت و در عین حال خوشمزه و ترد است. این شیرینی را می توان به عنوان دسر یا شیرینی کنار چای یا قهوه سرو نمود. همچنین این شیرینی را در کنار بامیه و زولبیا برای وعده افطار ماه مبارک رمضان می توان تهیه و سرو کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لوکوم شیری در ادامه با سایت فرهنگی چی شی همراه باشید.
مواد لازم لوکوم شیری | |
آب | ۱ لیوان |
شکر | ۱ لیوان بعلاوه ۱ قاشق غذا خوری |
آب لیمو | ۱ قاشق غذا خوری |
شیر | ۱ لیوان |
ایرمیک یا آرد سمولینا | نصف لیوان |
روغن | ۱ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
روغن برای سرخ کردن | به مقدار لازم |
طرز تهیه لوکوم شیری
مرحله اول
برای تهیه لوکوم خوشمزه با طعم شیری در ابتدای کار، شربت را تهیه می کنیم. برای این کار، شکر و آب و آبلمیو را درون یک قابلمه می ریزیم و می جوشانیم تا یک شربت غلیظ بدست آید. سپس شربت را کنار می گذاریم تا خنک شود.
مرحله دوم
در یک قابلمه جدا گانه، ایرمیک را با شیر مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد و وقتی که از ظرف جدا شد، کنار می گذاریم تا خنک شود. وقتی خمیر خنک شد، ۱ قاشق غذا خوری روغن و تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم.
مرحله سوم
سپس مخلوط می کنیم و ورز می دهیم. در یک تابه مقداری روغن می ریزیم. گلوله های کوچک از خمیر را برداشته و به صورت توپ در می آوریم و داخل روغن سرد می ریزیم. می توان دست ها را کمی چرب کرد تا راحت تر بتوان خمیر را گلوله کرد.
مرحله چهارم
تابه را روی حرارت قرار می دهیم و گاهی آن ها را هم می زنیم تا لوکوم ها قهوه ای شود. لوکوم های داغ را داخل شربت خنک می ریزیم و مخلوط می کنیم تا شربت به خورد آن برود. سپس از شربت خارج کرده و درون ظرف مناسب می ریزیم و سرو می کنیم.
- منبع :
- nefisyemektarifleri