طرز تهیه شیرینی زبان خوشمزه و مجلسی به روش گلپایگان

طرز تهیه شیرینی زبان خوشمزه و مجلسی به روش گلپایگان

طرز تهیه شیرینی زبان شیرینی زبان یکی از انواع شیرینی ها خوشمزه و بسیار قدیمی ایرانی است که با خمیر هزار لایه تهیه می شود. در سالیان گذشته شیرینی زبان به عنوان …

طرز تهیه خامه فرم گرفته حرفه ای و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه خامه فرم گرفته حرفه ای و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه خامه فرم گرفته خامه فرم گرفته یکی از انواع مواد بسیار پر مصرف در تهیه انواع شیرینی و دسر است. خامه فرم گرفته را می توانیم برای تهیه انواع شیرینی …

طرز تهیه شیرینی دانمارکی مخصوص و خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی مخصوص و خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی شیرینی دانمارکی که با نام شیرینی گل محمدی هم شناخته می شود یکی از انواع شیرینی های مجلسی و محبوب ایرانی است که معمولا برای پذیرایی در مجالس …

طرز تهیه کیک میوه خشک

کیک میوه خشک , طرز تهیه کیک میوه خشک , دستور پخت کیک میوه خشک

کیک میوه خشک یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که با انواع میوه های خشک تهیه می شود. این کیک خوشمزه برای عصرانه و پذیرایی مناسب است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک میوه خشک در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک میوه خشک
کره نرم۱۲۰ گرم
شکر¾ پیمانه
تخم مرغ۳ عدد
وانیل۱ قاشق چایخوری
آرد۱ و ½ پیمانه
نشاسته ذرت½ پیمانه
بکینگ پودر۲ قاشق چایخوری
شیر½ پیمانه
میوه خشک۱ و ½ پیمانه
آرد برای میوه خشک۱قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک میوه خشک

مرحله اول

برای تهیه کیک میوه خشک خوشمزه ابتدا کره نرم شده را به همراه شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن به مدت ۵ تا ۶ دقیقه ترکیب می کنیم تا ترکیب مواد حجیم شود و رنگش کمی روشن شود.

مرحله دوم

در این مرحله یک عدد تخم مرغ را به همراه وانیل اضافه می کنیم و حدود ۳۰ ثانیه دیگر مواد را ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه تخم مرغ دوم را اضافه می کنیم و مجددا مواد را به مدت ۳۰ ثانیه هم می زنیم تا یکدست شوند.

مرحله سوم

تخم مرغ سوم و چهارم را به همین منوال اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. در ادامه شیر را به کاسه می افزاییم و در حد ۳۰ ثانیه ترکیب می کنیم. در ادامه میوه های خشک را به صورت ریز خرد می کنیم و با ۱ قاشق آرد ترکیب می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله میوه های خشک را نیز به کاسه افزوده و با لیسک به خوبی ترکیب می کنیم تا در تمام نقاط مایه کیک پخش شوند. توجه داشته باشید که مایه این کیک حالت بریده بریده دارد که به دلیل وجود کره است و طبیعی می باشد.

مرحله پنجم

در این مرحله آرد را با نشاسته ذرت ترکیب می کنیم، سپس سه مرتبه الک می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس طی دو تا سه مرحله به مواد اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم تا مایه کیک کاملا یکدست و صاف شود.

مرحله ششم

حالا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود. در ادامه یک قالب مناسب را با روغن جداکننده (چگونه روغن جداکننده کیک درست کنیم؟) به خوبی چرب می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله مایه کیک را به قالب اضافه می کنیم، سپس قالب را چند بار روی سطح کار می کوبیم. در ادامه قالب را به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک بپزد، سپس از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم خنک شود.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 25 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.