طرز تهیه سیب زمینی تنوری خوشمزه و رستورانی با پنیر

طرز تهیه سیب زمینی تنوری خوشمزه و رستورانی با پنیر

طرز تهیه سیب زمینی تنوری سیب زمینی تنوری یکی از پیش غذاهای بسیار خوشمزه و سالم است که به عنوان یک پیش غذا بین المللی در سراسر دنیا شناخته می شود. یکی …

طرز تهیه خورش گوجه سبز فوق العاده خوشمزه و ترش با مرغ

طرز تهیه خورش گوجه سبز فوق العاده خوشمزه و ترش با مرغ

طرز تهیه خورش گوجه سبز خورش گوجه سبز یکی از خورش های فصلی و خوشمزه ایرانی است که با روش های متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این دستور آشپزی در ادامه …

طرز تهیه خورش ماست کشدار خوشمزه و مجلسی اصیل اصفهان

طرز تهیه خورش ماست کشدار خوشمزه و مجلسی اصیل اصفهان

طرز تهیه خورش ماست خورش ماست یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار شهر اصفهان است که در این شهر بیشتر از این غذا به عنوان دسر استفاده می شود، برای مشاهده این …

طرز تهیه کوفته انار گردو

کوفته انار گردو , طرز تهیه کوفته انار گردو , دستور پخت کوفته انار و گردو

کوفته انار گردو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل شمالی است که با مواد و دستور های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته انار گردو در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
زرده تخم مرغ۱ عدد
گردوی آسیاب شده۱۵۰ گرم
رب انار۱ قاشق سوپخوری
نعناع خشک۱ قاشق چایخوری
جعفری خرد شده۱ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و دارچینبه مقدار کافی
مواد لازم برای سس کوفته
آب انار۱ پیمانه
رب انار۲ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق سوپخوری
پیاز۲ عدد
روغن مایع۲ قاشق سوپخوری
آب۱ پیمانه
شکر½ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه کوفته انار گردو

مرحله اول

برای تهیه کوفته انار و گردوی خوشمزه ابتدا گوشت چرخ کرده را به همراه ۳ قاشق غذاخوری از گردوی آسیاب شده درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه پیاز را رنده می کنیم و پس از گرفته آب اضافی اش به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله رب انار را به همراه نعناع خشک، جعفری خرد شده، تخم مرغ، آرد سوخاری و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مواد درون کاسه می افزاییم، سپس مواد را با دست چند دقیقه ورز می دهیم تا کاملا منسجم و یکدست شوند.

مرحله سوم

پس از اینکه مایه کوفته به خوبی منسجم شد، آنرا به کوفته هایی به اندازه نارنگی تبدیل می کنیم و با دست به خوبی فشار می دهیم تا کاملا منسجم شوند و هیچ گونه ترکی نداشته باشند، سپس کوفته ها را درون یک سینی قرار می دهیم.

مرحله چهارم

حالا روی سینی را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کوفته ها استراحت کنند. در همین حین سس کوفته را آماده می کنیم، برای این منظور پیاز را به صورت خلالی نازک خرد می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس پیاز را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود. در ادامه باقیمانده گردوی آسیاب شده را نیز به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

گردو را هم با حرارت بسیار ملایم کمی تفت می دهیم، سپس مقداری زردچوبه و دارچین اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود. در ادامه رب انار را به همراه رب گوجه فرنگی، آب انار و مقداری نمک و فلفل می افزاییم.

مرحله هفتم

حالا حرارت را زیاد می کنیم تا آب انار جوش بیاید. پس از اینکه آب انار به نقطه جوش رسید، حرارت را ملایم تر می کنیم، سپس طعم سس را به دلخواه با مقداری شکر متعادل می کنیم. حالا اجازه می دهیم سس کمی غلیظ شود.

مرحله هشتم

در این مرحله کوفته ها را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، کوفته ها را اضافه می کنیم و تمام قسمت هایشان را به صورت یکدست سرخ می کنیم.

مرحله نهم

حالا کوفته های سرخ شده را به سس اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سس به خورد کوفته ها برود. پس از گذشت ۱۵ دقیقه دانه های انار را نیز به سس اضافه می کنیم و از سس با قاشق روی کوفته ها می ریزیم.

مرحله دهم

پس از اینکه سس غلیظ شد و به خوبی کوفته ها را طعم دار کرد، غذای ما آماده است. کوفته ها را در یک ظرف مناسب می کشیم، سپس سس را روی آنها می ریزیم. این غذای خوشمزه را می توانیم با نان یا برنج سرو کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 25 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.