طرز تهیه کرمفیل وانیلی ساده برای انواع شیرینی و کیک
طرز تهیه پنکیک با ماست، یک صبحانه جذاب در کمترین زمان
طرز تهیه پنکیک با ماست در جهان آشپزی، برخی نوآوریها برای سلامتی و افزایش لذت از طعمها انجام میشوند. پنکیک با ماست یکی از این موارد است. در بسیاری از خانوادهها، برخی …
طرز تهیه سس کارامل سریع و آسان برای انواع دسر و شیرینی
طرز تهیه سس کارامل سس کارامل یکی از انواع سسهای بسیار کاربردی در شیرینیپزی است که میتوانید از آن در تهیه انواع کیکها و شیرینیها استفاده کنید، برای آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی نرم و خشک با پیمانه
طرز تهیه شیرینی کشمشی شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی ها بسیار پر طرفدار ایرانی است که مانند انواع کیک به همراه چای سرو می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه کرمفیل وانیلی
کرمفیل یکی از انواع کرم هایی است که در فیلینگ انواع شیرینی، کیک و دونات مورد استفاده قرار می گیرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کرمفیل وانیلی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم کرمفیل وانیلی | |
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
کره | ۵۵ گرم |
نشاسته ذرت | یک چهارم پیمانه |
شکر | نصف پیمانه |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
شیر | ۲ پیمانه |
وانیل مایع | ۱ قاشق چای خوری |
طرز تهیه کرمفیل وانیلی
مرحله اول
برای تهیه کرمفیل وانیلی ساده در ابتدای کار، تخم مرغ ها را داخل یک کاسه مناسب می شکنیم، سپس به آن پودر نشاسته ذرت، نمک و شکر اضافه کرده و مواد را به مدت ۵ دقیقه با همزن هم می زنیم تا کرم رنگ و حجیم شود.
مرحله دوم
در این مرحله شیر را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس وانیل را به آن اضافه کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم تا شیر داغ شود. توجه داشته باشید که شیر فقط باید گرم شود و نیازی نیست به نقطه جوش برسد.
مرحله سوم
پس از اینکه شیر به اندازه ای داغ شد که حرارت آنرا با انگشت حس کردیم، قابلمه را از روی حرارت برداشته و آن را کم کم به مایه تخم مرغی اضافه کرده و همزمان با همزن مواد را مخلوط می کنیم که مواد نپزد.
مرحله چهارم
پس از اینکه مواد کاملا یکدست شدند، مجددا مواد را به قابلمه منتقل کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم. حالا باید کرمفیل را به صورت مداوم به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه هم بزنیم تا به غلظت مناسب برسد.
مرحله پنجم
در صورتی که بخواهیم کرمفیل را با طعم رنگ های دیگر درست کنیم، می توانیم به سلیقه خود به آن مقداری پودر کاکائو یا زعفران دم کرده اضافه کنیم تا کرمفیل را در رنگ ها و طعم های دیگری نیز داشته باشیم.
مرحله ششم
پس از اینکه کرمفیل به غلظت مناسب رسید، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه کرمفیل را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و روی آنرا با سلفون می پوشانیم، سپس به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کرمفیل آماده مصرف شود.
- منبع :
- fereshte.ghorbanii