طرز تهیه املت اسفناج و مرغ خوشمزه به روش رستورانی
طرز تهیه کال کباب رشتی، غذای رشتی با طعم بادمجان دودی
طرز تهیه کال کباب کال کباب یکی از انواع غذاهای معروف و بسیار خوشمزه شمالی است که با بادمجان تهیه می شود. طعم این غذا به دلیل دودی بودن بادمجان شباهتهایی به …
طرز تهیه عدسی رژیمی، غذایی مقوی و سرشار از پروتئین
طرز تهیه عدسی رژیمی عدس، با توجه به فایدهها و خواص غذایی فراوانی که دارد، یک انتخاب عالی برای افرادی است که به تغذیهی سالم اهمیت میدهند. ورزشکاران و افرادی که به …
طرز تهیه مرغ سوخاری، به روش فست فودی درستش کن!
طرز تهیه مرغ سوخاری برای تهیه مرغ سوخاری خوشمزه و رستورانی، ابتدا پیاز و سبزیجات معطر را آماده و با ماست، زعفران و ادویهها مخلوط میکنیم. تکههای مرغ را با مواد طعمدهنده …
طرز تهیه املت اسفناج و مرغ
املت اسفناج و مرغ یکی از انواع املت های خاص بین المللی است که معمولا در رستوران ها سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه املت اسفناج و مرغ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
بی بی اسفناج | ۴۰۰ گرم |
گوشت مرغ | ۴۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه املت اسفناج و مرغ
مرحله اول
برای تهیه املت اسفناج و مرغ خوشمزه ابتدا گوشت مرغ را به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس مقداری نمک و زردچوبه اضافه می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا مرغ بپزد.
مرحله دوم
پس از اینکه گوشت مرغ به طور کامل پخت، آنرا به صورت نگینی یا ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه اسفناج را درون آبکش می ریزیم و با آب سرد به خوبی می شوییم تا شن های میان برگ های اسفناج خارج شوند.
مرحله سوم
برای تهیه این املت توصیه می شود از اسفناج ریز یا بی بی اسفناج استفاده شود، تا در پایان املت خوشمزه تری داشته باشیم. در ادامه اسفناج را به صورت متوسط خرد می کنیم و درون یک تابه مناسب می ریزیم.
مرحله چهارم
در این مرحله تابه را روی حرارت قرار داده و اجازه می دهیم اسفناج آب بیندازد. در ادامه اسفناج را به آرامی تفت می دهیم تا آب درون تابه به طور کامل کشیده شود، سپس چند قاشق روغن به تابه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا اسفناج را به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شود، سپس تکه های گوشت مرغ را به تابه اضافه کرده و به همراه اسفناج تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه تخم مرغ ها را درون یک کاسه جداگانه می شکنیم.
مرحله ششم
در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تخم مرغ ها اضافه کرده و با هم ترکیب می کنیم تا بافت شان یکدست شود. در ادامه تخم مرغ را به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم تا خودش را بگیرد.
مرحله هفتم
حالا به سلیقه خود می توانیم اجازه دهیم، تخم مرغ را مخلوط کنیم یا اجازه دهیم به صورت یکدست پخته شود. در نهایت پس از اینکه املت به طور کامل پخت، آنرا درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه نان سرو می کنیم.
- منبع :
- samanta_food