طرز تهیه آش ترش خوشمزه و مجلسی به روش سنتی مازندرانی

طرز تهیه آش ترش خوشمزه و مجلسی به روش سنتی مازندرانی

طرز تهیه آش ترش آش ترش یکی از انواع آش های بسیار محبوب و خوشمزه کشورمان می باشد که اصالت آن متعلق به استان مازندران می باشد، برای مشاهده این آموز آشپزی …

طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه با خمیر جادویی و پنیر پیتزا

طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه با خمیر جادویی و پنیر پیتزا

طرز تهیه پیراشکی گوشت پیراشکی گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی است که می توانید به عنوان پیش غذا هم از آن استفاده کنید، برای مشاهده این دستور آشپزی در ادامه …

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی خوشمزه و مخصوص با پنیر پیتزا

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی خوشمزه و مخصوص با پنیر پیتزا

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی سمبوسه پیتزایی یکی از انواع غذاهای فوری بسیار خوشمزه و پر طرفدار در کشورمان می باشد که از نظر ظاهری شبیه سمبوسه معمولی می باشد ولی مواد داخل …

طرز تهیه املت اسفناج و مرغ

املت اسفناج و مرغ , طرز تهیه املت اسفناج و مرغ , دستور پخت املت اسفناج و مرغ

املت اسفناج و مرغ یکی از انواع املت های خاص بین المللی است که معمولا در رستوران ها سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه املت اسفناج و مرغ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
تخم مرغ۴ عدد
بی بی اسفناج۴۰۰ گرم
گوشت مرغ۴۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه املت اسفناج و مرغ

مرحله اول

برای تهیه املت اسفناج و مرغ خوشمزه ابتدا گوشت مرغ را به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس مقداری نمک و زردچوبه اضافه می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا مرغ بپزد.

مرحله دوم

پس از اینکه گوشت مرغ به طور کامل پخت، آنرا به صورت نگینی یا ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه اسفناج را درون آبکش می ریزیم و با آب سرد به خوبی می شوییم تا شن های میان برگ های اسفناج خارج شوند.

مرحله سوم

برای تهیه این املت توصیه می شود از اسفناج ریز یا بی بی اسفناج استفاده شود، تا در پایان املت خوشمزه تری داشته باشیم. در ادامه اسفناج را به صورت متوسط خرد می کنیم و درون یک تابه مناسب می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله تابه را روی حرارت قرار داده و اجازه می دهیم اسفناج آب بیندازد. در ادامه اسفناج را به آرامی تفت می دهیم تا آب درون تابه به طور کامل کشیده شود، سپس چند قاشق روغن به تابه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا اسفناج را به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شود، سپس تکه های گوشت مرغ را به تابه اضافه کرده و به همراه اسفناج تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه تخم مرغ ها را درون یک کاسه جداگانه می شکنیم.

مرحله ششم

در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تخم مرغ ها اضافه کرده و با هم ترکیب می کنیم تا بافت شان یکدست شود. در ادامه تخم مرغ را به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم تا خودش را بگیرد.

مرحله هفتم

حالا به سلیقه خود می توانیم اجازه دهیم، تخم مرغ را مخلوط کنیم یا اجازه دهیم به صورت یکدست پخته شود. در نهایت پس از اینکه املت به طور کامل پخت، آنرا درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه نان سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 6 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.