طرز تهیه لازانیای ایتالیایی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه لازانیای ایتالیایی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه لازانیا لازانیا نوعی پاستای ورقه ای بسیار محبوب و پرطرفدار در سراسر جهان محسوب می شود که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. دستور اصلی لازانیا با موادی مانند گوشت …

طرز تهیه عدسی صبحانه ساده خوشمزه و مجلسی سنتی اصفهانی

طرز تهیه عدسی صبحانه ساده خوشمزه و مجلسی سنتی اصفهانی

طرز تهیه عدسی عدسی یکی از انواع آش های اصیل و سنتی ایرانی است که به عنوان صبحانه سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی سنتی در ادامه با سایت تفریحی …

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی خوشمزه و مقوی برای سرماخوردگی

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی خوشمزه و مقوی برای سرماخوردگی

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی سوپ کدو حلوایی یکی از انواع سوپ های بسیار خوشمزه و پر طرفدار فصل پاییز و زمستان است که با دستورهای متنوعی پخته می شود. این سوپ …

طرز تهیه املت اسفناج و پنیر

طرز تهیه املت اسفناج و پنیر پیتزا گودا خامه ای

املت از دیرباز به عنوان صبحانه و گاهی شام مورد توجه همه دنیا بوده است. املت ها بسته به نوع موادی که داخل آن استفاده می شود، متفاوت است. یکی از این املت ها، املت اسفناج و پنیر است که با ترکیب اسفناج پخته و پنیر گودا با تخم مرغ به دست می آید. دستوری که گفته شده، یک نوع املت ساده و در عین حال خوشمزه با مزه ای متفاوت است که توصیه می شود حتما امتحان شود. البته اگر با کالری پنیر گودار مشکل دارید می توانید از دستور املت اسفناج ساده استفاده کنید، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
تخم مرغ۲ عدد
اسفناج۲۰۰ گرم
کره۲۰ گرم
پنیر گودا۱۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت املت اسفناج و پنیر

مرحله اول

برای تهیه املت اسفناج و پنیر خوشمزه ابتدا اسفناج ها را به صورت متوسط خرد می کنیم، سپس با بخار پز می پزیم و در یخچال می گذاریم تا کاملا خنک شود. در صورت نبود بخار پز می توانیم اسفناج ها را درون یک تابه مناسب بریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اسفناج ها را به خوبی تفت می دهیم تا آب اضافی شان خارج و تبخیر شود. در ادامه اسفناج را کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد و با دمای محیط هماهنگ شود.

مرحله سوم

در این مرحله تخم مرغ ها را درون یک کاسه مناسب می شکنیم و هم می زنیم تا از لختگی در آید، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا ادویه ها به خورد تخم مرغ ها برود.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که در صورت تمایل می توانیم علاوه بر نمک و فلفل سیاه از انواع ادویه های مورد پسند خود نیز استفاده کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم، سپس کره را درون آن می اندازیم.

مرحله پنجم

زمانی که کره به طور کامل آب شد، تخم مرغ های همزده را درون تابه می ریزیم و کمی زمان می دهیم تا تخم مرغ ها ببندد. در ادامه اسناج پخته شده را به صورت پخش روی تخم مرغ ها می ریزیم و کمی صبر می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله پنیر گودار روی املت پخش می کنیم و چند لحظه درب تابه را می گذاریم تا پنیر گودا به خوبی ذوب شود. می توان از پنیر خامه ای به جای پنیر گودا استفاده کرد. سپس آن را در ظرف مناسبی کنار نان سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 3 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.