طرز تهیه دمنوش گل گاو زبان فوری و خوشرنگ با خواص فراوان

طرز تهیه دمنوش گل گاو زبان فوری و خوشرنگ با خواص فراوان

طرز تهیه دمنوش گل گاو زبان دمنوش گل گاو زبان یکی از انواع دمنوش های پر طرفدار و محبوب در سراسر جهان است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. …

طرز تهیه موهیتو توت فرنگی خوشمزه و مخصوص کافی شاپی

طرز تهیه موهیتو توت فرنگی خوشمزه و مخصوص کافی شاپی

طرز تهیه موهیتو توت فرنگی موهیتو توت فرنگی یکی از انواع نوشیدنی های پرطرفدار بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت …

طرز تهیه میلک شیک شکلات خوشمزه و کلاسیک امریکایی

طرز تهیه میلک شیک شکلات خوشمزه و کلاسیک امریکایی

طرز تهیه میلک شیک شکلات میلک شیک شکلات یکی از نوشیدنی های خوشمزه و مقوی در سراسر جهان است که به عنوان یک نوشیدنی بین المللی شناخته می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه شربت کهکشانی

شربت کهکشانی , طرز تهیه شربت کهکشانی با گل پنیرک

شربت ها و نوشیدنی های خنک در تابستان از طرفداران بسیاری برخوردار می ‌باشد که شربت خاکشیر و تخم شربتی از انواع متداول آن در بین ایرانیان است. از این رو گفتنی است که شربت کهکشانی با جلوه رنگی و زیبا، می‌ تواند نوشیدنی وسوسه کننده خوبی برای فصول گرم سال به شمار آید. این نوشیدنی را می ‌توان با ترکیب دیگر شربت های مخصوص تابستان تهیه و سرو نمود.شربت کهکشانی یک نوشیدنی سرد و خوشمزه است که به دلیل رنگ بندی زیبای آن به این نام شهرت دارد. این شربت خنک گزینه ای مناسب برای پذیرایی در مهمانی های رسمی و دوستانه بخصوص در ماه رمضان است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شربت کهکشانی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شربت کهکشانی
شربت توت فرنگی یا هر نوع شربت غلیظبه میزان لازم
تخم شربتی۲ قاشق غذا خوری
گل پنیرک۳ قاشق غذا خوری
آب لیموچند قطره
زعفرانبه میزان دلخواه

طرز تهیه شربت کهکشانی

مرحله اول

برای تهیه شربت خوشمزه و خوشرنگ کهکشانی در ابتدای کار، لایه اول را از شربت توت فرنگی غلیظ استفاده می ‌کنیم. می ‌توانیم از شربت های خانگی یا آماده که نسبتا غلیظ هستند نیز با طعم دلخواه استفاده کنیم.

مرحله دوم

برای لایه بعدی تخم شربتی را نیم ساعت با آب می‌ خیسانیم تا حجم بگیرد. توجه داشته باشید که باید تخم شربتی را غلیظ درست کنیم تا وقتی روی لایه اول می ‌ریزیم با لایه زیری مخلوط نشود. تخم شربتی را با قاشق کم کم روی شربت می ‌ریزیم.

مرحله سوم

برای آخرین مرحله گل پنیرک را نیم ساعت با آب سرد مخلوط می‌ کنیم و از صافی رد کرده و روی تخم شربتی ریخته و یخ هم اضافه می ‌کنیم. برای صورتی شدن رنگ شربت به آب پنیرک، چند قطره آب لیمو اضافه می‌ کنیم. می ‌توانیم جای شربت لایه اول، از عسل استفاده کنیم.

مرحله چهارم

یا حتی می ‌شود شربت بار هم درست کرد، به این صورت که آب و شکر را مخلوط کنیم و روی گاز گذاشته تا شکر آب شده و غلیظ شود و بعد زعفران به آن اضافه کنیم. حتی زعفران هم می‌توانیم به پنیرک اضافه کنیم، به نظر رنگ آن سبز شود.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 5 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.