طرز تهیه خورش ریواس خوشمزه و مجلسی به روش کردی

طرز تهیه خورش ریواس خوشمزه و مجلسی به روش کردی

طرز تهیه خورش ریواس خورش ریواس یکی از خورش های خوشمزه و پرطرفدار فصل بهار است که با روش های متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این دستور آشپزی ساده در ادامه …

طرز تهیه سوپ ورمیشل خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سوپ ورمیشل خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سوپ ورمیشل سوپ ورمیشل یا سوپ رشته فرنگی یکی از انواع سوپ های بسیار محبوب در سراسر جهان است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این سوپ خوشمزه هم …

طرز تهیه دلمه کلم برگ خوشمزه و مجلسی به روش سنتی تبریزی

طرز تهیه دلمه کلم برگ خوشمزه و مجلسی به روش سنتی تبریزی

طرز تهیه دلمه کلم برگ دلمه کلم برگ یکی از انواع دلمه های خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و …

طرز تهیه پیتزا با سس ماکارونی

پیتزا با سس ماکارونی , طرز تهیه پیتزا با سس ماکارونی , دستور پخت پیتزا با سس ماکارونی

پیتزا یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی است. این غذا ابتدا به صورت ساده و با خمیر و سس گوجه و پنیر پیتزا طبخ می شده است. به مرور، مواد مختلفی روی پیتزا اضافه شده است که بنابر مخلفاتی که اضافه می شود نام متفاوتی روی آن می گذارند. پیتزا با سس ماکارونی بسیار راحت تهیه می شود. سس آماده ماکارونی که در این جا از مایه ماکارونی سویا و قارچ استفاده شده است در فروشگاه ها موجود است اما می توان به راحتی در منزل نیز تهیه کرد. این پیتزا بر خلاف این که گوشت ندارد ولی بافت خوبی که قارچ و سویا روی آن ایجاد می کند، باعث می شود یک پیتزای خوش طعم و خوشمزه ایجاد شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا با سس ماکارونی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم پیتزا با سس ماکارونی
سس ماکارونی با سویا و قارچ۱ قوطی
پودر خمیر پیتزا۱ بسته
رب گوجه فرنگیبه مقدار لازم
آب۱ پیمانه معادل ۲۷۰ سی سی
روغن مایع۴ قاشق غذا خوری
مواد لازم برای سس
پیاز متوسط۱ عدد
روغن زیتون۶ قاشق غذا خوری
گوجه پوره شده۵ عدد
برگ ریحان۱۰۰ گرم
سیر۳ حبه
رزماری۱ قاشق غذا خوری
سس کچاپ۲ قاشق غذا خوری
نمکنصف قاشق چای خوری
فلفل سیاهنصف قاشق چای خوری
پاپریکانصف قاشق چای خوری

طرز تهیه پیتزا با سس ماکارونی

مرحله اول

برای تهیه پیتزای خوشمزه با سس ماکارونی در ابتدای کار، پودر خمیر پیتزا را داخل یک کاسه می ریزیم. خمیر مایه و آب و روغن را به آن اضافه کرده و ورز می دهیم. به مدت ۳۰ دقیقه در جای گرم استراحت می دهیم تا به عمل آید.

مرحله دوم

پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس آن را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. یک تابه را با کمی روغن زیتون روی حرارت قرار می دهیم. پیاز نگینی شده و پوره گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

وقتی شروع به جوشیدن کرد، ریحان ساطوری شده و سیر له شده و رزماری و سس کچاپ و رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل سیاه و پاپریکا را به آن اضافه می کنیم و انقدر روی حرارت نگه می داریم تا به غلظت مورد نظر برسد.

مرحله چهارم

کف قالب را کمی چرب می کنیم. خمیر را کف قالب مورد نظر پهن می کنیم به طوری که دیواره ها کمی لبه دار شود. ۲۵ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا نیم پز شود. سپس از فر خارج می کنیم.

مرحله پنجم

سپس روی آن را مقداری کچاپ و سس آماده شده می ریزیم و پخش می کنیم. سپس کمی پنیر پیتزا روی آن می پاشیم. مایه گوشتی (کنسرو ماکارونی با سویا و قارچ) را روی آن می ریزیم و مجدد یک لایه پنیر پیتزا روی آن می ریزیم.

مرحله ششم

حالا ۱۰ دقیقه داخل فر با همان دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم در حدی که پنیر ذوب شود. از پودر آویشن و فلفل سفید به عنوان چاشنی استفاده می کنیم. بهتر است برای این که رطوبت خمیر از دست نرود، آب را روی پنیر پیتزا اسپری کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 8 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.