طرز تهیه کروسان خوشمزه با مغز شکلاتی به روش فرانسوی

طرز تهیه کروسان خوشمزه با مغز شکلاتی به روش فرانسوی

طرز تهیه کروسان کروسان یا کروسانت یکی از نان های مخصوص و پر طرفدار فرانسوی است که با مغزهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این اموزش شیرینی پزی در ادامه با …

طرز تهیه نان خامه ای خوشمزه و خانگی مثل قنادی با پیمانه

طرز تهیه نان خامه ای خوشمزه و خانگی مثل قنادی با پیمانه

طرز تهیه نان خامه ای نان خامه ای یکی از شیرینی های محبوب و پرطرفدار ایرانی است که پر مصرف ترین شیرینی خامه ای هم محسوب می شود، برای مشاهده این آموزش …

طرز تهیه شکلات تخته ای خوشمزه و حرفه ای به روش قنادی

طرز تهیه شکلات تخته ای خوشمزه و حرفه ای به روش قنادی

طرز تهیه شکلات تخته ای شکلات تخته ای یکی از انواع شکلات های خوشمزه بین المللی است که با روش های بسیار متنوعی تهیه می شود. از شکلات تخته ای می توان …

طرز تهیه کاپ کیک عسلی

کاپ کیک عسلی , طرز تهیه کاپ کیک عسلی , دستور پخت کاپ کیک عسلی

کیک عسلی یک کیک بسیار خوشمزه و مقوی است که به راحتی در فر تهیه می شود. این کیک را در قالب های کاپ کیک تهیه می کنیم. این کیک را می توان ساده سرو نمود اما اگر برای مهمانی های خاص مورد استفاده قرار می گیرد، می توان با خامه فرم گرفته و مارمالاد یا مربا آن را تزیین نمود. همچنین این کیک جزو کیک های کافی شاپی محسوب می شود. که می تواند در منوی کافی شاپ ها اضافه شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاپ کیک عسلی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کاپ کیک عسلی
آرد سفید قنادی۱ پیمانه و ۱ قاشق غذا خوری
بکینگ پودرنصف قاشق مربا خوری
شکرنصف پیمانه سر خالی
عسلسه قاشق غذا خوری
شیریک چهارم پیمانه
کره یا روغن۱۰۰ گرم
تخم مرغ متوسطسه عدد
شیر خشک۱ قاشق غذا خوری سر صاف
پودر نشاسته۱ قاشق مربا خوری سر صاف
وانیلنوک قاشق چای خوری

طرز تهیه کاپ کیک عسلی

مرحله اول

برای تهیه کاپ کیک خوشمزه و مخصوص با طعم عسلی در ابتدای کار، آرد را به همراه نشاسته و بکینگ پودر و شیر خشک با هم درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه مواد را به خوبی مخلوط کرده و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله یک قابلمه برداشته و شیر و کره را درون آن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا حدی که کره ذوب شود. سپس کنار می گذاریم تا کمی خنک شود. در یک کاسه دیگر تخم مرغ و شکر و وانیل و نمک را با هم مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

سپس برای مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه هم می زنیم تا کاملا پف کند و بافتش خامه ای رنگ شود. در ادامه عسل را با یک قاشق غذا خوری سر صاف آب گرم کمی رقیق می کنیم و به تخم مرغ ها اضافه کرده و یک دقیقه دیگر می زنیم تا یکدست شود.

مرحله چهارم

حالا آرد را کم کم روی آن الک کرده و با لیسک یا همزن دستی به صورت دورانی و آرام هم می زنیم تا یکدست شود. سپس مخلوط شیر و کره را به آن اضافه کرده و با همزن دستی یا لیسک می زنیم تا یکدست شود.

مرحله پنجم

داخل قالب کاپ کیک را کپسول کاغذی می گذاریم. درون کپسول ها را با مواد کیک پر می کنیم تا حدی که سر کپسول ها کمی خالی بماند. فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم. کاپ کیک ها را درون فر قرار می دهیم.

مرحله ششم

سپس حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه زمان می دهیم تا پخته شود. زمان پخت را با خلال دندان چک می کنیم. اگر مواد به خلال نچسبیده بود کیک پخته شده و آماده است. از فر خارج کرده و کنار می گذاریم تا از دما بیفتد. سپس در ظرف مورد نظر سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 4 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.