طرز تهیه کاچی نبات و زنجفیل خوشمزه و ساده به روش سنتی
طرز تهیه کاچی نبات و زنجفیل کاچی نبات و زنجفیل یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با رسپی های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …
ماسک کیوی برای زیبایی پوست + انواع ماسک کیوی!
ماسک کیوی کیوی، با طعم دلپذیرش، فوایدی فراتر از یک میوه معمولی دارد. این میوه کوچک قهوهای رنگ با پرزهای نرم خود در عرصه زیبایی پوست کاربرد فراوانی دارد. ماسک کیوی یکی …
طرز تهیه پلوی سبزیجات خوشمزه و رنگارنگ به روش مکزیکی
طرز تهیه پلوی سبزیجات پلو سبزیجات یا سبزیجات پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این پلوی خوشمزه نوعی قاطی …
طرز تهیه گراتن قارچ خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی
طرز تهیه گراتن قارچ
گراتن قارچ یک پیش غذای سالم، کم کربوهیدرات است. این ویژگی ها آن را تبدیل به غذایی مناسب برای همه می کند. این پیش غذا با موادی ساده و در مدت زمان بسیار کمی آماده می شود و یکی از رکن های اصلی گراتن هم پنیر رنده شده است. از جمله پیش غذاهایی است که به افراد دارای رژیم غذایی توصیه می شود. گراتن قارچ با وجود خاصیت های قارچ سرشار از پروتئین است که می تواند برای کسانی که رژیم غذاهای بدون گوشت دارند توصیه شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه گراتن قارچ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم گراتن قارچ | |
قارچ | ۴۰۰ الی ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
سیر رنده شده | ۲ حبه |
کره | ۲ قاشق غذا خوری |
آرد | ۲ قاشق غذا خوری |
شیر | ۲ لیوان |
خامه صبحانه | ۱ بسته ۲۰۰ گرمی |
آویشن | نصف قاشق چای خوری |
پودر سیر | نصف قاشق چای خوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
طرز تهیه گراتن قارچ
مرحله اول
برای تهیه گرات خوشمزه در ابتدای کار؛ پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس پیاز را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود.
مرحله دوم
سیر را رنده کرده و به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم. وقتی که تفت داده شد، قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کرده و به پیاز ها اضافه می کنیم و تفت می دهیم. یک قابلمه کوچک برداشته و آرد را به آن اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله کره را به آن اضافه کرده و آرد را با کره تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. وقتی که آرد شروع به تغییر رنگ داد، خامه و شیر را با هم در کاسه مخلوط کرده و کم کم به آرد اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا آرد گلوله نشود.
مرحله چهارم
نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت مرتب هم می زنیم تا به غلظت ماست هم زده برسد. از روی حرارت بر می داریم. یک ظرف مناسب فر برداشته و مخلوط قارچ و پیاز را داخل آن می ریزیم.
مرحله پنجم
سپس سس داغ را روی قارچ ها ریخته و روی ظرف را با فویل می پوشانیم و در فری که از قبل گرم شده است به مدت نیم ساعت با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد. سپس از فر خارج کرده و فویل را برمی داریم.
مرحله ششم
سپس روی سطح را با پنیر پیتزای رنده شده می پوشانیم و مجدد داخل فر قرار می دهیم تا پنیر ها آب شود. در این مرحله گریل فر را روشن کرده تا روی آن طلایی شود. در انتها برای تزیین چند برگ ریحان و گشنیز و آویشن می ریزیم و سرو می کنیم.
- منبع :
- ashpazi_khebreha