طرز تهیه پنکیک موزی خوشمزه و مخصوص به روش هتلی

طرز تهیه پنکیک موزی خوشمزه و مخصوص به روش هتلی

طرز تهیه پنکیک موزی پنکیک موزی یکی از انواع پنکیک های بسیار پر طرفدار و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این پنکیک خوشمزه هم مانند دیگر …

طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی آسان و خوشمزه مثل قنادی

طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی آسان و خوشمزه مثل قنادی

طرز تهیه زولبیا و بامیه زولبیا و بامیه از انواع شیرینی های سنتی و محبوب در میان ایرانیان هستند که به صورت متداول در ماه مبارک رمضان پخته می شوند. در گذشته …

طرز تهیه شکلات تخته ای خوشمزه و حرفه ای به روش قنادی

طرز تهیه شکلات تخته ای خوشمزه و حرفه ای به روش قنادی

طرز تهیه شکلات تخته ای شکلات تخته ای یکی از انواع شکلات های خوشمزه بین المللی است که با روش های بسیار متنوعی تهیه می شود. از شکلات تخته ای می توان …

طرز تهیه چیز کیک زعفرانی

چیز کیک زعفرانی , طرز تهیه چیز کیک زعفرانی , دستور پخت چیز کیک زعفرانی

چیز کیک یکی از کیک های مورد علاقه در سراسر جهان است. روش های مختلفی برای تهیه چیز کیک ارائه شده است. یکی از این روش ها، در دستور چیز کیک زعفرانی ارائه شده است. در این دستور پایه چیز کیک از کیک شکلاتی استفاده شده است که دستور تهیه آن در این رسپی است. برای رویه آن هم مخلوط پنیر و خامه و زعفران تهیه شده است. پایه کیک باید حتما در فر پخته شود اما لایه پنیری آن در یخچال استراحت داده می شود تا ببندد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیز کیک زعفرانی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم چیز کیک زعفرانی
تخم مرغ۳ عدد
شکرنصف لیوان
شیرنصف لیوان
روغن مایعنصف لیوان
آردیک و نیم لیوان
پودر کاکائو۲ قاشق غذا خوری
شکلات رنده و ذوب شده۵۰ گرم
بکینگ پودر۱ قاشق مربا خوری
وانیلنوک قاشق چای خوری
مواد لازم برای لایه زعفرانی
پنیر ماسکارپونه۲۰۰ گرم
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
شکرنصف لیوان
شیریک چهارم لیوان
پودر ژلاتین۳ قاشق غذا خوری
آب سردنصف لیوان
زعفران دم شده غلیظ۲ قاشق غذا خوری
گلاب۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه چیز کیک زعفرانی

مرحله اول

برای تهیه چیزکیک خوشمزه با طعم زعفرانی در ابتدای کار، پایه چیز کیک را تهیه می کنیم. برای این کار، تخم مرغ و وانیل و شکر را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و با همزن به خوبی می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.

مرحله دوم

شکلات را که رنده و روی بخار کتری ذوب کرده ایم، به مواد اضافه کرده و با شیر مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شود. سپس روغن مایع را به آن اضافه کرده و هم می زنیم. در نهایت پودر کاکائو و آرد و بکینگ پودر را سه بار با هم الک می کنیم.

مرحله سوم

سپس در دو مرحله به مواد اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم تا یک دست شود. یک قالب گرد یا کمربندی را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی قرار می دهیم. سپس مواد را داخل قالب ریخته و می گذاریم در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه تا بپزد.

مرحله چهارم

وقتی که پخت از فر خارج می آوریم و کنار می گذاریم تا خنک شود. در این مرحله مواد روی کیک را تهیه می کنیم. برای این کار، همه ژلاتین را در آب سرد می پاشیم و صبر می کنیم تا حالت اسفنجی به خود بگیرد. سپس روی بخار کتری قرار می دهیم تا حل و یکدست شود.

مرحله پنجم

در این مرحله یک قابلمه برداشته و شیر و شکر را به آن اضافه می کنیم و روی شعله ملایم قرار می دهیم تا دانه های شکر حل شود اما شیر نجوشد. سپس زعفران دم کرده و گلاب را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا یک دست شود.

مرحله ششم

سپس می گذاریم کنار تا از حرارت بیفتد. در یک کاسه دیگر، پنیر و خامه و وانیل را با هم مخلوط کرده و هم می زنیم تا یک دست شود. مخلوط زعفرانی را به آن اضافه کرده و دوباره هم می زنیم و در نهایت ژلاتین بن ماری شده را به آن اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله دوباره هم می زنیم تا صاف و یکدست شود. در ادامه به صورت یکدست روی کیک خنک شده می ریزیم و می گذاریم به مدت ۳ ساعت در یخچال استراحت کند تا ببندد. سپس آن را برش شده و با خامه فرم گرفته آن را تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 29 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.