طرز تهیه جوجه ترش خوشمزه و ساده به روش اصیل مازندرانی

طرز تهیه جوجه ترش خوشمزه و ساده به روش اصیل مازندرانی

طرز تهیه جوجه ترش جوجه ترش یکی از انواع غذاهای بسیار محبوب و پر طرفدار استان های گیلان و مازندران می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی شمالی در ادامه با چی …

طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی

طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی

طرز تهیه خورش فسنجان خورش فسنجان یکی از غذاهای سنتی و بسیار پرطرفدار استان های شمالی کشور ( گیلان و مازندران ) می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی ساده و خوشمزه رستورانی با قارچ

طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی ساده و خوشمزه رستورانی با قارچ

طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی خوراک لوبیا چیتی یکی از محبوب ترین غذاهای فوری میان مردم جهان است که بیشتر به عنوان صبحانه مورد استفاده قرار می گیرد. محبوبیت خوراک لوبیا چیتی …

طرز تهیه کوکو گردو

طرز تهیه کوکو گردو کوکوی گردو بهونه کتلت گردو کوکو گردوی صبحانه شاه کوکو کوکو گردو نی نی سایت

کوکوی گردو یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی شمال کشور است که در شهرهای شمالی به همراه خورش فسنجان سرو می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو گردو در ادامه با چیشی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گردوی آسیاب شده۲ پیمانه
سیب زمینی۱ عدد متوسط
پیاز۱ عدد متوسط
تخم مرغ۸ عدد
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
نمک۱٫۵ قاشق چایخوری
زردچوبه۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری
شکر۱٫۵ قاشق چایخوری
روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کوکو گردو

مرحله اول

ابتدا سیب زمینی را به همراه یک لیوان آب داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آبپز شود. در ادامه پیاز را با رنده ریز می کنیم و با فشار دست آب پیاز را می گیریم و پیاز آب گرفته را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

پس از اینکه سیب زمینی پخت، پوستش را می گیریم و آنرا هم رنده کرده و به کاسه حاوی پیاز اضافه می کنیم. در ادامه تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و پس از آن گردوی آسیاب شده ( گردو را پودر نکنید ) را به کاسه اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه ادویه ها را به همراه شکر و بکینگ پودر اضافه می کنیم و در حدی که با هم مخلوط شوند مواد را هم می زنیم. توجه داشته باشید که شکر طعم این کوکو را شیرین نمی کند و به هیچ شکر را از مواد آن حذف نکنید.

مرحله چهارم

حالا در یک تابه مناسب مقداری روغن می ریزیم و پس از اینکه روغن داغ شد مایه کوکو را داخل تابه می ریزیم و اجزاه می دهیم یک سمت کوکو سرخ شود، سپس آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود، سپس به همراه نان سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 5 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.