مطالب پر بازدید
طرز تهیه فینگر فود سالاد الویه خوشمزه و بسیار شیک مجلسی

طرز تهیه فینگر فود سالاد الویه خوشمزه و بسیار شیک مجلسی

طرز تهیه فینگر فود سالاد الویه سالاد ها انواع مختلف دارند. بعضی از سالاد ها با توجه به محتویات آن، می تواند به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی مورد استفاده قرار …

طرز تهیه خورش پرتقال خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه خورش پرتقال خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه خورش پرتقال خورش پرتقال یکی از انواع خورش های اصیل ایرانی است که اصالت آن متعلق به شمال کشور می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت …

9 مورد از مهم ترین خواص و مضرات برگه زردآلو برای سلامتی

9 مورد از مهم ترین خواص و مضرات برگه زردآلو برای سلامتی

خواص برگه زردآلو زردآلو، به عنوان یک منبع غنی از مواد مغذی، در زندگی روزمره و حتی در طب سنتی کاربرد ویژه‌ای دارد. این میوه به شکل‌های مختلفی مانند مربا، خورشت، آب‌میوه، …

طرز تهیه کوکو گردو خوشمزه و مجلسی به روش اصیل شمالی

طرز تهیه کوکو گردو

طرز تهیه کوکو گردو کوکوی گردو بهونه کتلت گردو کوکو گردوی صبحانه شاه کوکو کوکو گردو نی نی سایت

کوکوی گردو یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی شمال کشور است که در شهرهای شمالی به همراه خورش فسنجان سرو می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو گردو در ادامه با چیشی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گردوی آسیاب شده۲ پیمانه
سیب زمینی۱ عدد متوسط
پیاز۱ عدد متوسط
تخم مرغ۸ عدد
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
نمک۱٫۵ قاشق چایخوری
زردچوبه۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری
شکر۱٫۵ قاشق چایخوری
روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کوکو گردو

مرحله اول

ابتدا سیب زمینی را به همراه یک لیوان آب داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آبپز شود. در ادامه پیاز را با رنده ریز می کنیم و با فشار دست آب پیاز را می گیریم و پیاز آب گرفته را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

پس از اینکه سیب زمینی پخت، پوستش را می گیریم و آنرا هم رنده کرده و به کاسه حاوی پیاز اضافه می کنیم. در ادامه تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و پس از آن گردوی آسیاب شده ( گردو را پودر نکنید ) را به کاسه اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه ادویه ها را به همراه شکر و بکینگ پودر اضافه می کنیم و در حدی که با هم مخلوط شوند مواد را هم می زنیم. توجه داشته باشید که شکر طعم این کوکو را شیرین نمی کند و به هیچ شکر را از مواد آن حذف نکنید.

مرحله چهارم

حالا در یک تابه مناسب مقداری روغن می ریزیم و پس از اینکه روغن داغ شد مایه کوکو را داخل تابه می ریزیم و اجزاه می دهیم یک سمت کوکو سرخ شود، سپس آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود، سپس به همراه نان سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 5 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.