طرز تهیه کیش قارچ و ژامبون خوشمزه و مخصوص برای صبحانه
طرز تهیه پیتزا مخلوط خوشمزه ایتالیایی به روش رستورانی
طرز تهیه پیتزا مخلوط پیتزا مخلوط به عنوان محبوب ترین پیتزا در سراسر جهان شناخته می شود که با مواد بسیار متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی ایتالیایی در …
طرز تهیه کیش قارچ و ژامبون
کیش قارچ و ژامبون از غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ فرانسوی است و طرفداران زیادی دارد. این غذا به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان صبحانه و پیش غذا سرو می شود. این صبحانه را باید از یک شب قبل آماده کرد و صبح ۱۰ دقیقه در فر گرم و سپس میل شود. کیش را می توان به عنوان پیش غذا نیز در کنار غذا، در مهمانی ها سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیش قارچ و ژامبون در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم کیش قارچ و ژامبون | |
آرد | ۳۵۰ گرم |
کره | ۲۰۰ گرم |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آب یخ | ۵ الی ۶ قاشق غذا خوری |
مواد لازم برای پر کردن | |
قارچ | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
خامه | ۲۰۰ میلی لیتر |
تخم مرغ | ۳ عدد |
ژامبون | ۱۰۰ گرم |
پنیر موزارلا | ۵۰ گرم |
پنیر سفت | ۱۰۰ گرم |
نمک | به میزان لازم |
فلفل و جوز هندی | به مقدار لازم |
روغن سرخ کردنی | به میزان لازم |
طرز تهیه کیش قارچ و ژامبون
مرحله اول
برای تهیه کیش خوشمزه و مخصوص با قارچ و ژامبون در ابتدای کار، خمیر کیش را تهیه می کنیم. آرد را الک می کنیم و نمک را به آن، اضافه می کنیم.کره کاملاً سرد را رنده کرده و با آرد مخلوط میکنیم تا مانند خرده نان، شود.
مرحله دوم
در این مرحله تخم مرغ و آب یخ را به آن، اضافه می کنیم. در ادامه خمیر را به سرعت جمع می کنیم و در پلاستیک می پیچیم و به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال می گذاریم. حالا پیازها را سرخ می کنیم تا قهوه ای و طلایی شود.
مرحله سوم
به قارچ، کمی نمک و فلفل اضافه می کنیم. قارچ ها را به مدت ۵ الی ۷ دقیقه تفت می دهیم. سپس ژامبون را به صورت نگینی برش می دهیم و کمی سرخ می کنیم و با مخلوط قارچ ترکیب می کنیم. خامه را با تخم مرغ می زنیم.
مرحله چهارم
حالا ۲ نوع پنیر رنده شده اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم. خمیر خنک شده را روی ظرف مورد نظر پهن می کنیم. پایین و دیواره های ظرف را می پوشانیم. خمیر را با چنگال سوراخ می کنیم و حدود ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده می پزیم.
مرحله پنجم
سپس خمیر را بیرون می آوریم و می گذاریم تا کمی خنک شود. نیمی از مواد را داخل آن می ریزیم. نیمی از مخلوط تخم مرغ خامه ای را روی آن، می ریزیم. سپس دوباره بقیه قارچ و خامه را روی آن می ریزیم و روی آن را پنیر می پاشیم .
مرحله ششم
سپس با قارچ های کوچک تزیین می کنیم. آن را در دمای ۱۸۰ درجه به مدت حدود یک ساعت و ۲۰ دقیقه می پزیم. بعد از این که پخت، از فر خارج کرده و می گذاریم تا از دما بیفتد. سپس آن را در ظرف سرو می چینیم و سرو می کنیم.
- منبع :
- masterchef_mammy