مطالب پر بازدید
طرز تهیه سوپ جعفری خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه سوپ جعفری خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه سوپ جعفری سوپ یکی از پیش غذاهایی است که در تمام دنیا طبخ و سرو می شود. همچنین به دلیل ذات آبکی سوپ و موادی که درون آن به کار …

طرز تهیه کدو حلوایی زعفرانی خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه کدو حلوایی زعفرانی خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه کدو حلوایی زعفرانی کدو حلوایی زعفرانی یکی از انواع دسرهای خوشمزه فصلی پاییز و زمستان است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

خواص انار برای یبوست، تنظیم حرکت و التهاب روده!

خواص انار برای یبوست، تنظیم حرکت و التهاب روده!

خواص انار برای یبوست در این مقاله به بررسی فواید شگفت‌انگیز انار برای درمان یبوست، میوه‌ای با سابقه‌ای دیرینه و فرهنگی غنی، می‌پردازیم. انار، که نه تنها به دلیل طعم لذیذ و …

طرز تهیه کیش قارچ و ژامبون خوشمزه و مخصوص برای صبحانه

طرز تهیه کیش قارچ و ژامبون

طرز تهیه کیش قارچ و ژامبون , دستور پخت کیش قارچ و ژامبون

کیش قارچ و ژامبون از غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ فرانسوی است و طرفداران زیادی دارد. این غذا به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان صبحانه و پیش غذا سرو می شود. این صبحانه را باید از یک شب قبل آماده کرد و صبح  ۱۰ دقیقه در فر گرم و سپس میل شود. کیش را می توان به عنوان پیش غذا نیز در کنار غذا، در مهمانی ها سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیش قارچ و ژامبون در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیش قارچ و ژامبون
آرد۳۵۰ گرم
کره۲۰۰ گرم
نمکنصف قاشق چای خوری
تخم مرغ۱ عدد
آب یخ۵ الی ۶ قاشق غذا خوری
مواد لازم برای پر کردن
قارچ۵۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
خامه۲۰۰ میلی لیتر
تخم مرغ۳ عدد
ژامبون۱۰۰ گرم
پنیر موزارلا۵۰ گرم
پنیر سفت۱۰۰ گرم
نمکبه میزان لازم
فلفل و جوز هندیبه مقدار لازم
روغن سرخ کردنیبه میزان لازم

طرز تهیه کیش قارچ و ژامبون

مرحله اول

برای تهیه کیش خوشمزه و مخصوص با قارچ و ژامبون در ابتدای کار، خمیر کیش را تهیه می کنیم. آرد را الک می کنیم و نمک را به آن، اضافه می کنیم.کره کاملاً سرد را رنده کرده و با آرد مخلوط می‌کنیم تا مانند خرده نان، شود.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ و آب یخ را به آن، اضافه می کنیم. در ادامه خمیر را به سرعت جمع می کنیم و در پلاستیک می پیچیم و به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال می گذاریم. حالا پیازها را سرخ می کنیم تا قهوه ای و طلایی شود.

مرحله سوم

به قارچ، کمی نمک و فلفل اضافه می کنیم. قارچ ها را به مدت ۵ الی ۷ دقیقه تفت می‌ دهیم. سپس ژامبون را به صورت نگینی برش می دهیم و کمی سرخ می کنیم و با مخلوط قارچ ترکیب می کنیم. خامه را با تخم مرغ می زنیم.

مرحله چهارم

حالا ۲ نوع پنیر رنده شده اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم. خمیر خنک شده را روی ظرف مورد نظر پهن می کنیم. پایین و دیواره های ظرف را می پوشانیم. خمیر را با چنگال سوراخ می کنیم و حدود ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده می پزیم.

مرحله پنجم

سپس خمیر را بیرون می آوریم و می گذاریم تا کمی خنک شود. نیمی از مواد را داخل آن می ریزیم. نیمی از مخلوط تخم مرغ خامه ای را روی آن، می ریزیم. سپس دوباره بقیه قارچ و خامه را روی آن می ریزیم و روی آن را پنیر می پاشیم .

مرحله ششم

سپس با قارچ های کوچک تزیین می کنیم. آن را در دمای ۱۸۰ درجه به مدت حدود یک ساعت و ۲۰ دقیقه می پزیم. بعد از این که پخت، از فر خارج کرده و می گذاریم تا از دما بیفتد. سپس آن را در ظرف سرو می چینیم و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 6 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.