طرز تهیه کیش قارچ و ژامبون خوشمزه و مخصوص برای صبحانه
طرز تهیه کیش قارچ و ژامبون
کیش قارچ و ژامبون از غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ فرانسوی است و طرفداران زیادی دارد. این غذا به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان صبحانه و پیش غذا سرو می شود. این صبحانه را باید از یک شب قبل آماده کرد و صبح ۱۰ دقیقه در فر گرم و سپس میل شود. کیش را می توان به عنوان پیش غذا نیز در کنار غذا، در مهمانی ها سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیش قارچ و ژامبون در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم کیش قارچ و ژامبون | |
آرد | ۳۵۰ گرم |
کره | ۲۰۰ گرم |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آب یخ | ۵ الی ۶ قاشق غذا خوری |
مواد لازم برای پر کردن | |
قارچ | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
خامه | ۲۰۰ میلی لیتر |
تخم مرغ | ۳ عدد |
ژامبون | ۱۰۰ گرم |
پنیر موزارلا | ۵۰ گرم |
پنیر سفت | ۱۰۰ گرم |
نمک | به میزان لازم |
فلفل و جوز هندی | به مقدار لازم |
روغن سرخ کردنی | به میزان لازم |
طرز تهیه کیش قارچ و ژامبون
مرحله اول
برای تهیه کیش خوشمزه و مخصوص با قارچ و ژامبون در ابتدای کار، خمیر کیش را تهیه می کنیم. آرد را الک می کنیم و نمک را به آن، اضافه می کنیم.کره کاملاً سرد را رنده کرده و با آرد مخلوط میکنیم تا مانند خرده نان، شود.
مرحله دوم
در این مرحله تخم مرغ و آب یخ را به آن، اضافه می کنیم. در ادامه خمیر را به سرعت جمع می کنیم و در پلاستیک می پیچیم و به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال می گذاریم. حالا پیازها را سرخ می کنیم تا قهوه ای و طلایی شود.
مرحله سوم
به قارچ، کمی نمک و فلفل اضافه می کنیم. قارچ ها را به مدت ۵ الی ۷ دقیقه تفت می دهیم. سپس ژامبون را به صورت نگینی برش می دهیم و کمی سرخ می کنیم و با مخلوط قارچ ترکیب می کنیم. خامه را با تخم مرغ می زنیم.
مرحله چهارم
حالا ۲ نوع پنیر رنده شده اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم. خمیر خنک شده را روی ظرف مورد نظر پهن می کنیم. پایین و دیواره های ظرف را می پوشانیم. خمیر را با چنگال سوراخ می کنیم و حدود ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده می پزیم.
مرحله پنجم
سپس خمیر را بیرون می آوریم و می گذاریم تا کمی خنک شود. نیمی از مواد را داخل آن می ریزیم. نیمی از مخلوط تخم مرغ خامه ای را روی آن، می ریزیم. سپس دوباره بقیه قارچ و خامه را روی آن می ریزیم و روی آن را پنیر می پاشیم .
مرحله ششم
سپس با قارچ های کوچک تزیین می کنیم. آن را در دمای ۱۸۰ درجه به مدت حدود یک ساعت و ۲۰ دقیقه می پزیم. بعد از این که پخت، از فر خارج کرده و می گذاریم تا از دما بیفتد. سپس آن را در ظرف سرو می چینیم و سرو می کنیم.
- منبع :
- masterchef_mammy
مطالب پربازدید از سراسر وب
- طرز تهیه خورشت دروغگو؛ یک غذای جدید و متفاوت از خطه سبز گیلان
- طرز تهیه خورش ترشی گورما خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
- طرز تهیه خورش طلا کوله گیلانی؛ طعمی جذاب و متفاوت از شمال ایران
- مانتو بلند شیک و جذاب فوق العاده خاص؛ مدل هایی که هر جایی پیدا نمی کنی!
- طرز تهیه مرغ سوخاری بدون پوست؛ با این روش کالریش رو بیار پایین تر!