طرز تهیه خوراک گوشت و دنبه خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه خوراک گوشت و دنبه خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه خوراک گوشت و دنبه خوراک گوشت و دنبه یکی از انواع غذاهای خوشمزه قدیمی ایرانی است که با دستورهای متوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ تابه ای خوشمزه و مخصوص تهرانی

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ تابه ای خوشمزه و مخصوص تهرانی

طرز تهیه کوبیده مرغ تابه ای کباب ها به عنوان غذاهای اصیل ایرانی، ترکی و عربی نامبرده شده است. یکی از انواع کباب ها کباب کوبیده است که طرفداران زیادی دارد. از …

طرز تهیه مشتی کدو سبز خوشمزه به روش سنتی بازاری

طرز تهیه مشتی کدو سبز خوشمزه به روش سنتی بازاری

طرز تهیه مشتی کدو مشتی کدو یکی از غذاهای قدیمی و کمتر شناخته شده ایرانی است که در گذشته از غذاهای بازاری محسوب می شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه ژامبون مرغ

طرز تهیه ژامبون مرغ خانگی با ژامبون ساز لیوانی دودی xvc jidi Chlf k lvy

ژامبون مرغ یکی از مواد غذایی پر مصرف بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم ژامبون مرغ
گوشت مرغ۷۰۰ گرم
روغن مایع۶۰ گرم
آب یخیک سوم لیوان
شیر خشک۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت۳ قاشق غذاخوری
گوشت گوساله۷۰ گرم
زرده تخم مرغ۱ عدد
سیر۵ حبه
نمک۲ قاشق مرباخوری
جوز هندی۱ قاشق مرباخوری
زنجبیل و پودر هلاز هر کدام ½ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه و آویشناز هر کدام ½ قاشق مرباخوری
پاپریکا و دارچیناز هر کدام ½ قاشق مرباخوری
تخم گشنیز و پودر کاریاز هر کدام ½ قاشق مرباخوری
پودر سیر و فلفل قرمز½ قاشق مرباخوری
سس خردل۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه ژامبون مرغ

مرحله اول

برای تهیه ژامبون مرغ ابتدا گوشت قرمز را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و نازک برش می دهیم.مرغ را چرخ می کنیم آن هم سه مرتبه و در آخر داخل غذاساز میکس می کنیم و زرده تخم مرغ و روغن را به گوشت اضافه می کنیم.

مرحله دوم

سپس میکس می کنیم و در سه مرحله آب یخ را به مواد  اضافه می کنیم و میکس می کنیم تا مایه نرم شود و بعد شیرخشک و نشاسته ذرت و گوشت قرمز و هویج و پسته خرد شده و سیر،نمک و تمامی ادویه ها و سس خردل را به مواد اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا همگی مواد را مخلوط می کنیم و داخل کاور پر می کنیم.دقت کنید کم کم کاور را پر می کنیم و فشرده می کنیم تا هوا داخل مایه نرود و کالباس صاف در بیاید.مواد را داخل کاور که فشرده کردیم روی صفحه کارمون غلت می دهیم تا هواگیری کنیم.

مرحله چهارم

بعد سر کاور را با نخ یا سیم محکم می بندیم. سپس قابلمه ای که ژامبون راحت داخل آن قرار بگیرد را تا نصف آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم و ژامبون را داخل آن می گذاریم تا به جوش بیاید و ۱:۳۰ دقیقه اجازه می دهیم تا بپزد.

مرحله پنجم

بعد از گذشت این مدت که پخت ژامبون به پایان رسید، آنرا از آب جوش خارج می کنیم و بلافاصله داخل آب یخ قرار می دهیم تا خنک شود و بعد داخل یخچال می گذاریم شب تا صبح بماند و بعد برش می زنیم و مصرف می کنیم.نوش جان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 29 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.