طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه و مخصوص رستوران های گیلان

طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه و مخصوص رستوران های گیلان

طرز تهیه میرزا قاسمی میرزا قاسمی یکی از غذاهای اصیل و بسیار محبوب استان گیلان است که به دلیل طعم خوشمزه و خاصی که به خاطر بادمجان کباب شده دارد در تمام …

طرز تهیه سوپ جو قرمز کلاسیک خوشمزه و مجلسی رستورانی

طرز تهیه سوپ جو قرمز کلاسیک خوشمزه و مجلسی رستورانی

طرز تهیه سوپ جو قرمز سوپ جو قرمز یکی از انواع سوپ های مجلسی و بسیار پرطرفدار در میان ایرانیان است ، محبوبیت این سوپ به حدی زیاد است که تقریبا در …

طرز تهیه آش ماست خوشمزه و مخصوص ترکی به روش تبریزی

طرز تهیه آش ماست خوشمزه و مخصوص ترکی به روش تبریزی

طرز تهیه آش ماست آش ماست یکی از انواع آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با مواد و روش های بسیار متنوعی طبخ می شود. برای …

طرز تهیه ژامبون مرغ

طرز تهیه ژامبون مرغ خانگی با ژامبون ساز لیوانی دودی xvc jidi Chlf k lvy

ژامبون مرغ یکی از مواد غذایی پر مصرف بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم ژامبون مرغ
گوشت مرغ۷۰۰ گرم
روغن مایع۶۰ گرم
آب یخیک سوم لیوان
شیر خشک۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت۳ قاشق غذاخوری
گوشت گوساله۷۰ گرم
زرده تخم مرغ۱ عدد
سیر۵ حبه
نمک۲ قاشق مرباخوری
جوز هندی۱ قاشق مرباخوری
زنجبیل و پودر هلاز هر کدام ½ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه و آویشناز هر کدام ½ قاشق مرباخوری
پاپریکا و دارچیناز هر کدام ½ قاشق مرباخوری
تخم گشنیز و پودر کاریاز هر کدام ½ قاشق مرباخوری
پودر سیر و فلفل قرمز½ قاشق مرباخوری
سس خردل۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه ژامبون مرغ

مرحله اول

برای تهیه ژامبون مرغ ابتدا گوشت قرمز را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و نازک برش می دهیم.مرغ را چرخ می کنیم آن هم سه مرتبه و در آخر داخل غذاساز میکس می کنیم و زرده تخم مرغ و روغن را به گوشت اضافه می کنیم.

مرحله دوم

سپس میکس می کنیم و در سه مرحله آب یخ را به مواد  اضافه می کنیم و میکس می کنیم تا مایه نرم شود و بعد شیرخشک و نشاسته ذرت و گوشت قرمز و هویج و پسته خرد شده و سیر،نمک و تمامی ادویه ها و سس خردل را به مواد اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا همگی مواد را مخلوط می کنیم و داخل کاور پر می کنیم.دقت کنید کم کم کاور را پر می کنیم و فشرده می کنیم تا هوا داخل مایه نرود و کالباس صاف در بیاید.مواد را داخل کاور که فشرده کردیم روی صفحه کارمون غلت می دهیم تا هواگیری کنیم.

مرحله چهارم

بعد سر کاور را با نخ یا سیم محکم می بندیم. سپس قابلمه ای که ژامبون راحت داخل آن قرار بگیرد را تا نصف آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم و ژامبون را داخل آن می گذاریم تا به جوش بیاید و ۱:۳۰ دقیقه اجازه می دهیم تا بپزد.

مرحله پنجم

بعد از گذشت این مدت که پخت ژامبون به پایان رسید، آنرا از آب جوش خارج می کنیم و بلافاصله داخل آب یخ قرار می دهیم تا خنک شود و بعد داخل یخچال می گذاریم شب تا صبح بماند و بعد برش می زنیم و مصرف می کنیم.نوش جان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 29 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.