طرز تهیه حلوای زنجبیلی کفگیری خوشمزه به روش ارومیه ای

طرز تهیه حلوای زنجبیلی کفگیری خوشمزه به روش ارومیه ای

طرز تهیه حلوای زنجبیلی حلوای زنجبیلی یکی از انواع دسرهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که می توانید به عنوان شیرینی هم از آن استفاده کنید، برای مشاهده این آموزش در ادامه …

طرز تهیه محلبی رافائلو یک دسر خوشمزه و مخصوص برای مهمانی ها

طرز تهیه محلبی رافائلو یک دسر خوشمزه و مخصوص برای مهمانی ها

طرز تهیه محلبی رافائلو دسر محلبی رولی یک دسر خانگی و سنتی بسیار خوشمزه است که بدون پودر ژلاتین یا مواد مصنوعی دیگر تهیه می شود. این دسر از نشاسته و شیر …

طرز تهیه پودینگ شیر یک دسر ژله ای خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه پودینگ شیر یک دسر ژله ای خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه پودینگ شیر پودینگ شیر یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پر طرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. امروزه دسرهای جزئی جدایی ناپذیر از سفره های …

طرز تهیه پودینگ شکلات و انار

طرز تهیه پودینگ شکلات و انار , دستور تهیه پودینگ شکلات و انار

پودینگ یکی از دسرهای معروف و خوشمزه است که به راحتی قابل تهیه است. این دسر بر پایه شیر است که با کمک نشاسته ذرت و در مواردی، ژلاتین سفت می شود. پودینگ شکلات و انار یکی از انواع این پودینگ هاست که با اضافه کردن شکلات تلخ و شیری و سفید به آن، به صورت دو رنگ تهیه می شود و داخل ظرف به صورت لایه ای سرو می شود. این دسر را می توان به صورت تک نفره تهیه کرد و در جشن ها و مهمانی ها تهیه نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پودینگ شکلات و انار در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
شیر۲ لیوان
شکرنصف لیوان سر خالی
نشاسته ذرت یا آرد سفید۴ تا ۵ قاشق غذا خوری
وانیلیک چهارم قاشق چای خوری
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
شکلات تلخ یا شیری یا سفید۱۵۰ گرم
دانه اناربه میزان لازم
شکلات تلخبه میزان لازم

طرز تهیه پودینگ شکلات و انار

مرحله اول

برای تهیه پودینگ خوشمزه با طعم انار و شکلات در ابتدای کار، شیر سرد را درون قابلمه می ریزیم. در ادامه شکر و نشاسته یا آرد را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مخلوط شود. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله مواد را به صورت مدام هم می زنیم تا غلظت پیدا کند و مانند فرنی یا سس بشامل شود. در ادامه زمانی که پودینگ کمی غلیظ شد، آن را از روی حرارت برداشته و خامه و وانیل را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شود.

مرحله سوم

توجه داشته باشید که اگر بخواهیم پودینگ دو رنگ باشد، حدود یکی دو ملاقه از پودینگ سفید برداشته و در کاسه دیگر می ریزیم و دو سه قاشق از شکلات سفید خرد شده را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شود.

مرحله چهارم

شکلات تلخ یا شیری را به باقی مانده پودینگ اضافه کرده و هم می زنیم. شکلات ها بر اثر گرمای پودینگ ذوب می شود. آنقدر پودینگ را هم می زنیم تا یکدست شکلاتی شود. پودینگ شکلاتی و پودینگ شکلات سفید را در دو قیف یک بار مصرف مجزا می ریزیم.

مرحله پنجم

سپس سر قیف ها را قیچی می کنیم. با کمک قیف پودینگ شکلاتی و سفید را در لیوان یا گیلاسی های دسر به صورت راه راه یا ساده می ریزیم. در ادامه قالب های مورد نظر را در یخچال می گذاریم و اجازه می دهیم تا خوب خنک شوند و ببندد.

مرحله ششم

برای تزیین، شکلات را خرد کرده و درون یک کاسه می ریزیم. سپس به روش بن ماری روی بخار کتری یا در دستگاه مایکروفر آن را ذوب می کنیم. سپس از روی حرارت برداشته و کمی هم می زنیم تا از داغی بیافتد. سپس در قیف یکبار مصرف می ریزیم.

مرحله هفتم

دسرهای شکلاتی را از یخچال خارج کنید، نوک قیف را قیچی کنید و از شکلات لبه لیوان یا گیلاسی دسر می ریزیم تا لبه لیوان کاملا با شکلات پوشیده شده و کمی شرره کند. سپس روی پودینگ را با دانه های انار پر می کنیم و با یک برگ نعنا تزیین کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 1 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.