طرز تهیه کیک توت فرنگی خوشمزه و فوق العاده زیبا و مجلسی

طرز تهیه کیک توت فرنگی خوشمزه و فوق العاده زیبا و مجلسی

طرز تهیه کیک توت فرنگی کیک توت فرنگی یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه در سراسر جهان که ظاهری بسیار شکیل و مجلسی دارد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی …

طرز تهیه کوکی بوسنیایی خوشمزه با بافت بسیار نرم و پفکی

طرز تهیه کوکی بوسنیایی خوشمزه با بافت بسیار نرم و پفکی

طرز تهیه کوکی بوسنیایی کوکی بوسنیایی یکی از انواع کوکی های خوشمزه بین المللی است که اصالتا متعلق به کشور بوسنی می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه کیک قهوه خوشمزه و مخصوص کافی شاپی با گردو

طرز تهیه کیک قهوه خوشمزه و مخصوص کافی شاپی با گردو

طرز تهیه کیک قهوه کیک قهوه یکی از انواع کیک های خوشمزه و پر طرفدار کافه ای است که با روش های متفاوتی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی …

طرز تهیه کیک برگردان زردآلو

طرز تهیه کیک برگردان زردآلو , دستور پخت کیک برگردان زردآلو

این کیک به صورت لایه ای تهیه می شود. یک لایه از زرد آلوی تازه در کف قالب چیده می شود و روی آن کارامل اضافه می شود. وقتی کیک برگردانده می شود، زرد آلوهای برشته شده رو می آید و این باعث زیبایی دو چندان آن می کند. این کیک نیاز به تزیین ندارد و می توان به عنوان کیک های کافی شاپی تهیه و سرو نمود. این کیک را می توان به عنوان میان وعده یا عصرانه در کنار چای و قهوه سرو کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک برگردان زردآلو در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک برگردان زردآلو
شکر۱ پیمانه و سه چهارم پیمانه
آبیک سوم پیمانه
کره هم دمای محیط۶ قاشق سوپ خوری معادل ۱۲۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
خامه ترشیک سوم پیمانه ( می توان ماست سفت را جایگزین آن کرد)
وانیلنصف قاشق چای خوری
آرد شیرینی۱ پیمانه و ۲ قاشق سوپ خوری
بکینگ پودرنصف قاشق چای خوری
نمکیک چهارم قاشق چای خوری
زرد آلوبه اندازه کافی جهت چیدن کف ظرف

طرز تهیه کیک برگردان زردآلو

مرحله اول

برای تهیه کیک خوشمزه زردآلو به روش برگردان در ابتدای کار، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم. در ادامه قالب با قطر ۲۰ سانتی متر را با کره به خوبی چرب می کنیم. بهتر است از قالب کمربندی استفاده شود.

مرحله دوم

در این مرحله زرد آلو ها را شسته و نصف می کنیم و هسته آن را جدا می کنیم. تا جایی که جا دارد، آن ها را کف قالب می چینیم. ۱ پیمانه شکر و آب را درون قابلمه می ریزیم و می گذاریم روی حرارت ملایم تا به جوش آید. شربت را نباید هم زد.

مرحله سوم

در همین حین گاهی قابلمه را کمی تکان می دهیم. حرارت دادن را تا جایی که شهد طلایی و کمی غلیظ شود ادامه می دهیم. در هنگام آماده شدن شربت باید مواظب باشیم که شربت نسوزد. در ادامه شربت را روی زرد آلوها می ریزیم.

مرحله چهارم

در یک کاسه مناسب کره و باقیمانده شکر را می ریزیم و با همزن آن قدر می زنیم تا روشن و پفکی شود.  سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و بعد از هر کدام خوب مخلوط می کنیم. دور ظرف را در صورت لزوم با لیسک به وسط ظرف منتقل می کنیم.

مرحله پنجم

سپس به همزدن ادامه می دهیم. خامه ترش و وانیل را به آن اضافه کرده و هم می زنیم. آرد و نمک و بکینگ پودر را با هم الک کرده و به مواد اضافه می کنیم و فقط در حد مخلوط کردن هم می زنیم. نباید زیاد مواد را هم زد.

مرحله ششم

در این مرحله مواد کیک را به آرامی روی زرد آلوها می ریزیم و روی آن را صاف می کنیم و در فر گرم شده قرار می دهیم و حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان می دهیم تا پخته شود. برای اطمینان از پخت، از سیخ چوبی استفاده می کنیم.

مرحله هفتم

وقتی که کیک پخته شد، از فر خارج می کنیم تا خنک شود. بعد از ۱۵ دقیقه از قالب خارج کرده و سپس کیک را در ظرف مورد نظر بر می گردانیم و به صورت دلخواه و گرم سرو می کنیم. این کیک بسیار زیبا است و نیازی به تزیین ندارد.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 29 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.