طرز تهیه بستنی عربی خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه بستنی عربی خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه بستنی عربی بستنی عربی یکی از بستنی های سنتی مغز دار است. این بستنی را بدون درد سر یا زمان زیادی به راحتی می توان در خانه تهیه کرد. در …

طرز تهیه دسر شیر خرما خوشمزه و مقوی به روش مجلسی

طرز تهیه دسر شیر خرما خوشمزه و مقوی به روش مجلسی

طرز تهیه دسر شیر خرما شیر خرما به عنوان یک نوشیدنی از قدیم مورد توجه افراد زیادی بوده است. دسر شیر خرما با همان طعم شیر خرما را دارد که با استفاده …

طرز تهیه ژله گل رز ساده و فوری فوق العاده شیک و مجلسی

طرز تهیه ژله گل رز ساده و فوری فوق العاده شیک و مجلسی

طرز تهیه ژله گل رز این دسر از خانواده ژله است که با استفاده از بستنی به صورت دو لایه تهیه می شود و وقتی رول می شود به شکل گل رز …

طرز تهیه ترایفل پرتقال

طرز تهیه ترایفل پرتقال , دستور تهیه دسر ترایفل پرتقال

ترایفل پرتقال یک دسر بسیار خوشمزه و لایه ای است که از بیسکوییت پودر شده و کرم پرتقال تهیه می شود. کرم پرتقال از آب پرتقال تازه و نشاسته گندم تهیه و روی اجاق گاز پخته می شود. این دسر لایه ای بسیار زیبا است و با وجود پرتقال و آب پرتقال سرشار از ویتامین سی و آنتی اکسیدان است و می تواند سیستم ایمنی بدن را بالا ببرد. این دسر ساده و خوشمزه را می توان در ظرف های تک نفره تهیه و در جشن های تولد و مهمانی ها به عنوان دسر سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترایفل پرتقال در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم ترایفل پرتقال
آب پرتقال۲ پیمانه
نشاسته گندم۴ قاشق غذا خوری
شکر۱ پیمانه
خامه۱۰۰ گرم
کره۳۰ گرم
زست پرتقال (رنده پوست پرتقال)۱ قاشق مربا خوری
آب۱ پیمانه
بیسکوییت پودر شدهبه مقدار لازم
پرتقال برش خوردهبه مقدار دلخواه
خامه فرم گرفتهبه میزان دلخواه برای تزیین

طرز تهیه ترایفل پرتقال

مرحله اول

برای تهیه ترایف خوشمزه و مخصوص با طعم پرتقالی در ابتدای کار، نشاسته رو با آب مخلوط می کنیم تا نشاسته در آب حل شود. می توان با آب پرتقال هم این کار را کرد و نشاسته را در آب پرتقال حل نمود. در این صورت، به سه لیوان آب پرتقال نیاز داریم.

مرحله دوم

در این مرحله وقتی نشاسته به طور کامل در آب حل شد، شکر و آب پرتقال را به آن اضافه می کنیم و درون یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. مرتب مخلوط را هم می زنیم تا نشاسته ته نگیرد و گلوله گلوله نشود.

مرحله سوم

وقتی کرم به غلظت فرنی رسید، کره را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. سپس خامه را اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست شود و از روی حرارت بر می داریم. وقتی که کمی کرم خنک شد، رنده پوست پرتقال را درون آن می ریزیم و کرم را هم می زنیم.

مرحله چهارم

میزان شکر بستگی به ذائقه و سلیقه دارد که می توان مقدار آن را کم یا زیاد نمود. علت آن هم شیرینی یا ترشی پرتقال است. مواد موقع سرد شدن غلیظ و سفت می شود. اگر به نظر کرم سفت شد، می توان کمی آب یا آب پرتقال به آن اضافه کرد.

مرحله پنجم

در یک ظرف، پودر بیسکوییت را می ریزیم. سپس یک لایه از کرم سرد شده را روی آن می ریزیم. مجدد بیسکوییت پودر شده و درآخر کرم پرتقالی را می ریزیم. می توان بین لایه ها و کناره های ظرف از برش پرتقال استفاده کرد. درآخر ترایفل را با خامه فرم گرفته تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 27 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.