طرز تهیه بستنی توت فرنگی خوشمزه و مخصوص با خامه صبحانه

طرز تهیه بستنی توت فرنگی خوشمزه و مخصوص با خامه صبحانه

طرز تهیه بستنی توت فرنگی بستنی توت فرنگی یکی از انواع بستنی های بسیار خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است، برای مشاهده این اموزش در ادامه با مجله آنلاین چی شی …

طرز تهیه بستنی دارک چاکلت خوشمزه به روش کافی شاپی

طرز تهیه بستنی دارک چاکلت خوشمزه به روش کافی شاپی

طرز تهیه بستنی دارک چاکلت بستنی دارک چاکلت یکی از انواع بستنی های خوشمزه شکلاتی است که معمولا در کافه ها سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه ژله نیمرو خوشمزه و مجلسی فوری به روش حرفه ای

طرز تهیه ژله نیمرو خوشمزه و مجلسی فوری به روش حرفه ای

طرز تهیه ژله نیمرو این دسر از خانواده ژله است که با استفاده از شیر آن را از شفافی خارج می کنیم. سپس ژله سفید و زرد را روی هم قرار می …

طرز تهیه کمپوت آلبالو

طرز تهیه کمپوت آلبالو با ماندگاری زیاد فیلم با سرکه با ماندگاری بالا خواص کمپوت آلبالو

کمپوت آلبالو یکی از پرطرفدار ترین کمپوت ها در میان مردم است. این کمپوت از لحاظ طعم و ظاهر بسیار خاص و جذاب است. اگر شما به میوه آلبالو علاقه دارید و از میوه های دلخواه شما است، حتما این کمپوت را نیز امتحان کنید. کمپوت روش بسیار عالی برای نگه داری انواع میوه ها برای مدت زمان طولانی می باشد. همانطور که می دانید همه میوه ها یک فصل مخصوص به خود دارند و در تمام فصول رشد نمی کنند و آلبالو نیز از این امر مستثنی نیست، در نتیجه برای اینکه همیشه بتوانید از این میوه پر ارزش بهره ببرید بهتر است از کمپوت آن نیز در دیگر فصول نیز استفاده کنید. از کمپوت میوه ها می توانید زمان زیادی استفاده کنید و دیگر مانند میوه نیستند که بعد از چند روز کپک بزنند یا خراب بشوند. کمپوت آلبالو یکی از کمپوت های مخصوص برای کودکان و بیماران است. برای مشاهده آموزش طرز تهیه کمپوت آلبالو در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کمپوت آلبالو
میوه آلبالونیم کیلو گرم
شکربه میزان دلخواه

طرز تهیه کمپوت آلبالو

مرحله اول

برای تهیه کمپوت خوشمزه و بازاری آلبالو در ابتدای کار، آلبالو ها را با ترکیب آب و مقداری سرکه و نمک به خوبی می شوییم و دم انها را با دقت جدا می کنیم، سپس با یک دستمال تمیز خشک می کنیم. آب و شکر را روی حرارت قرار می دهیم تا شکر ذوب شود.

مرحله دوم

در این مرحله بعد از اینکه شکر به طور کامل ذوب شد از حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا کاملا خنک شود. اگر کامل سرد نشود آلبالوها چروکیده می شوند و ترک می خورند. بعد از این که شربت خنک شد، آلبالوها را اضافه می کنیم

مرحله سوم

حالا دوباره روی حرارت متوسط حدود ۲۰ الی ۳۰ دقیقه قرار می‌دهیم تا آلبالوها پخته شوند، ولی زیاد از حد نباید بپزد چون له می شوند. آلبالو ها را از روی حرارت بر می داریم و بعد از خنک شدن آماده سرو هست. به این روش تا ۱۰ الی ۱۵ روز در ظرف در دار، در یخچال ماندگاری دارد.

نکات طرز تهیه کمپوت آلبالو

روش نگهداری کمپوت برای مدت طولانی

اگر می خواهیم برای مدت طولانی کمپوت را نگهداری کنیم بعد از اینکه کمپوت آماده شد آن را در ظرف شیشه‌ای درب دار می ریزیم. یک قابلمه را پر از آب گرم می کنیم و شیشه ها را داخل قابلمه می گذاریم و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم، آب که جوشید شیشه‌ها را از قابلمه خارج می کنیم و به مدت یک ساعت آن ها را به صورت وارونه قرار می دهیم. به این روش زمان ماندگاری آن ها بیشتر می شود.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 24 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.