طرز تهیه شیرینی سرغربیلی خوشمزه به روش گرگانی

طرز تهیه شیرینی سرغربیلی خوشمزه به روش گرگانی

طرز تهیه شیرینی سرغربیلی شیرینی سرغربیلی یکی از شیرینی های قدیمی و سنتی ایرانی است که اصالتا متعلق به شهر گرگان می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه شیرینی نازک قزوینی خوشمزه و مخصوص پسته ای

طرز تهیه شیرینی نازک قزوینی خوشمزه و مخصوص پسته ای

طرز تهیه شیرینی نازک قزوینی شیرینی نازک قزوینی، یک شیرینی کم شیرینی ست که می توانید آن را در کنار چای یا شربت سرو کنید. اگر شما هم دستی در شیرینی پزی …

طرز تهیه کوکی پسته ای خوشمزه و مخصوص برای پذیرایی

طرز تهیه کوکی پسته ای خوشمزه و مخصوص برای پذیرایی

طرز تهیه کوکی پسته ای کلوچه یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که همراه با چای به عنوان میان وعده و عصرانه سرو می شود. کلوچه ها معمولا به …

طرز تهیه اسلایس گردویی

اسلایس گردویی , طرز تهیه اسلایس گردویی , دستور پخت اسلایس گردویی

اسلایس گردویی یک شیرینی خشک است که می توانیم از آن برای پذیرایی در مهمانی ها و مجالس خود استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسلایس گردویی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم اسلایس گردویی
تخم مرغ بزرگ۳ عدد
شکرنصف لیوان
شیر ولرمنصف لیوان
کره۱۵۰ گرم
آرد۲ لیوان
بکینگ پودر۱ قاشق مربا خوری
وانیلنصف قاشق چای خوری
مواد لازم برای روی کیک
تخم مرغ۳ عدد
شکر قهوه ای یا سفیدسه چهارم لیوان
پودر نارگیل۱ لیوان
آرد سفید۲ قاشق غذا خوری
گردوی آسیاب شدهسه چهارم لیوان
وانیلنوک قاشق چای خوری

طرز تهیه اسلایس گردویی

مرحله اول

برای تهیه اسلایس گردویی در ابتدای کار، پایه اسلایس ها را تهیه می کنیم. برای این کار، کره را نیم ساعت زودتر از یخچال خارج کرده تا هم دمای محیط شود. سپس درون یک کاسه می ریزیم و با همزن برقی می زنیم تا یک دست شود.

مرحله دوم

در این مرحله وانیل و شکر را به آن اضافه کرده و دوباره هم می زنیم تا حجیم شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و با همزن می زنیم. سپس شیر را به آن اضافه کرده و با همزن می زنیم تا مخلوط یکدست شود.

مرحله سوم

آرد و بکینگ پودر را با هم الک کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم. اول با همزن برقی مخلوط و سپس با لیسک ترکیب می کنیم. قالب مستطیلی را چرب کرده و مواد کیک را درون آن می ریزیم و روی آن را صاف می کنیم.

مرحله چهارم

سپس  به مدت ۲۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد در فر از قبل گرم شده قرار می دهیم تا بپزد. در این فاصله مایه روی کیک را درست می کنیم. یک کاسه برداشته و تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی می زنیم تا کشدار شود.

مرحله پنجم

در این مرحله وانیل را به همراه شکر به آن اضافه کرده و دوباره هم می زنیم تا مخلوط شود. در ادامه آرد را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. پس از آن، گردوی آسیاب شده را اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم.

مرحله ششم

در نهایت پودر نارگیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا یکدست شود. بعد از ۲۵ دقیقه که پخت کیک انجام شد، مواد را روی کیک می ریزیم. آن را صاف کرده و دوباره می گذاریم داخل فر به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه تا پخته شود و طلایی شود.

مرحله هفتم

وقتی کیک آماده شد، اجازه می دهیم تا به طور کامل خنک شود. سپس به صورت دلخواه برش می زنیم و از قالب خارج کرده و در ظرف مناسب سرو می کنیم. می توان روی آن را با گاناش و پودر پسته تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 25 آذر 1400
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.