طرز تهیه خورش گوجه سبز فوق العاده خوشمزه و ترش با مرغ
طرز تهیه سالاد تاتار خوشمزه و مجلسی با شوید و سیب زمینی
طرز تهیه سالاد تاتار سالاد تاتار یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی …
طرز تهیه استیک فلفلی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی
طرز تهیه استیک فلفلی استیک یکی از غذاهای بین المللی است که از یک لایه راسته گوساله تهیه می شود. استیک را معمولا به صورت های مختلفی در تابه گریل سرخ می …
طرز تهیه کاری لپه خوشمزه و مخصوص به روش هندی
طرز تهیه کاری لپه کار لپه و بادام هندی از غذاهای مجلسی کشور هند محسوب می شود که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه خورش گوجه سبز
خورش گوجه سبز یکی از خورش های فصلی و خوشمزه ایرانی است که با روش های متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این دستور آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۴ تکه |
گوجه سبز | ۱ لیوان |
نعناع خشک | ۳ قاشق غذاخوری |
جعفری | ۵ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد درشت |
آب لیمو ترش یا شکر ( اختیاری ) | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن و زردچوبه | به مقدار کافی |
دستور پخت خورشت گوجه سبز
مرحله اول
برای تهیه خورش گوجه سبز مجلسی ابتدا سینه های مرغ را به صورت درشت خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس گوشت مرغ را اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه های مورد پسند خود به گوشت مرغ اضافه می کنیم و آنرا به خوبی تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود. پس از اینکه سرخ کردن گوشت مرغ به پایان رسید، آنرا کنار می گذاریم.
مرحله سوم
در این مرحله نعناع خشک و جعفری را به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا کاملا سرخ شوند، سپس کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه پیاز طلایی شد، سبزیجات را به همراه گوشت مرغ که قبلا سرخ کرده بودیم به قابلمه اضافه می کنیم، سپس مواد را کمی تفت می دهیم تا با هم ترکیب شوند. در ادامه ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مرغ بپزد.
مرحله پنجم
پس از گذشت ۴۵ دقیقه که گوشت مرغ به طور کامل پخت، گوجه سبزها را به قابلمه اضافه می کنیم. در صورت تمایل برای بهتر شدن طعم خورش می توانیم به سلیقه خود مقداری آب لیمو ترش یا آبغوره نیز به خورش اضافه کنیم.
مرحله ششم
توجه داشته باشید که این خورش به صورت کم آب سرو می شود و باید بگذاریم کاملا به روغن بیفتد. در پایان طعم خورش را می چشیم و نمک و ادویه آنرا اندازه می کنیم، سپس در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج سرو می کنیم.
- منبع :
- img from nazy.1212