مطالب پر بازدید امروز
ست طلا با نگین توپاز قرمز

ست طلا با نگین توپاز قرمز؛ با این مدل ها لول استایل خودتون رو ببرید بالاتر!

ست طلا با نگین توپاز قرمز ست طلا با نگین توپاز قرمز یکی از شیک‌ترین و خاص‌ترین انتخاب‌ها برای کسانیه که دنبال زیورآلات متفاوت و جذاب می‌گردن. نگین قرمز این ست، جلوه‌ای …

شلوار بوت کات دخترونه

شلوار بوت کات دخترونه؛ با این مدل ها تو مهمونی ها ستاره مجالس شوید!

شلوار بوت کات دخترونه شلوار بوت کات دخترونه این روزها حسابی روی بورسه و بین دختران و بانوان ایرانی طرفدارای زیادی داره. این شلوار زنانه به خاطر طراحی خاصش که از زانو …

مدل مانتو جدید و به روز لاکچری

مدل مانتو جدید و به روز لاکچری و شیک؛ جدیدترین طرح های ساده و مجلسی

مدل مانتو جدید و به روز لاکچری این روزها بازار مدل مانتو جدید و به روز لاکچری داغه. دختران و بانوان ایرانی دنبال طرح‌هایی هستن که هم خنک باشن و هم شیک. …

طرز تهیه خورش گوجه سبز فوق العاده خوشمزه و ترش با مرغ

طرز تهیه خورش گوجه سبز

طرز تهیه خورش الوچه خوراک گوجه سبز خورشت گوجه خورشت قورمه سبزی با گوجه سبز با لپه هلی کرفس باغی چاشنی گوجه سبز کنگر

خورش گوجه سبز یکی از خورش های فصلی و خوشمزه ایرانی است که با روش های متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این دستور آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۴ تکه
گوجه سبز۱ لیوان
نعناع خشک۳ قاشق غذاخوری
جعفری۵ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد درشت
آب لیمو ترش یا شکر ( اختیاری )۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن و زردچوبهبه مقدار کافی

دستور پخت خورشت گوجه سبز

مرحله اول

برای تهیه خورش گوجه سبز مجلسی ابتدا سینه های مرغ را به صورت درشت خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس گوشت مرغ را اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه های مورد پسند خود به گوشت مرغ اضافه می کنیم و آنرا به خوبی تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود. پس از اینکه سرخ کردن گوشت مرغ به پایان رسید، آنرا کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله نعناع خشک و جعفری را به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا کاملا سرخ شوند، سپس کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه پیاز طلایی شد، سبزیجات را به همراه گوشت مرغ که قبلا سرخ کرده بودیم به قابلمه اضافه می کنیم، سپس مواد را کمی تفت می دهیم تا با هم ترکیب شوند. در ادامه ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مرغ بپزد.

مرحله پنجم

پس از گذشت ۴۵ دقیقه که گوشت مرغ به طور کامل پخت، گوجه سبزها را به قابلمه اضافه می کنیم. در صورت تمایل برای بهتر شدن طعم خورش می توانیم به سلیقه خود مقداری آب لیمو ترش یا آبغوره نیز به خورش اضافه کنیم.

مرحله ششم

توجه داشته باشید که این خورش به صورت کم آب سرو می شود و باید بگذاریم کاملا به روغن بیفتد. در پایان طعم خورش را می چشیم و نمک و ادویه آنرا اندازه می کنیم، سپس در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج سرو می کنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4.4 / 5. تعداد امتیاز: 7

ممنون که اولین امتیاز را دادید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 8 مهر 1399
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.