طرز تهیه کیک سیب بدون فر خوشمزه و ساده به روش خانگی
طرز تهیه نان تاجیکی خوشمزه و مخصوص مناسب برای صبحانه
طرز تهیه نان تاجیکی نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. نان …
طرز تهیه شیرینی صدفی خوشمزه و مخصوص به روش فرانسوی
طرز تهیه شیرینی صدفی شیرینی صدفی، یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید مورد استفاده قرار می گیرد. این شیرینی را می توان با ساده ترین مواد تهیه نمود. این …
طرز تهیه کیک زبرا بدون فر و همزن برقی به روش ساده خانگی
طرز تهیه کیک زبرا بدون فر کیک زبرا یکی از کیک های ساده و معروف بین المللی است که در این دستور بدون استفاده از فر پخته می شود، برای مشاهده آموزش …
طرز تهیه کیک سیب بدون فر
کیک سیب یک کیک بسیار خوشمزه است که با مواد کیک و سیب تازه تهیه می شود. دستور پیش رو طرز تهیه کیک سیب در قابلمه و روی گاز بدون فر است که در زمان کم بسیار ساده و راحت تهیه می شود. سیب یک میوه مقوی و سالم است که در کیک طعم خوبی بوجود می آید. این کیک، مزه پای سیب موجود در بازار را دارد. و می توان به عنوان عصرانه در کنار چای یا قهوه سرو نمود. همچنین این کیک جزو کیک های کافی شاپی محسوب می شود. که می تواند در منوی کافی شاپ ها اضافه شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک سیب بدون فر در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم کیک سیب بدون فر | |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | ۳ قاشق غذا خوری |
وانیل | کمی |
نمک | ۱ پنس |
شیر | نصف لیوان |
روغن | یک چهارم لیوان |
آرد | ۱ لیوان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
سرکه سفید | ۱ قاشق غذا خوری |
شکر برای کف قابلمه | ۲ قاشق غذا خوری |
سیب قرمز | ۲ عدد |
طرز تهیه کیک سیب بدون فر
مرحله اول
برای تهیه کیک سیب خوشمزه بدون فر در ابتدای کار، یک کاسه بزرگ برداشته و تخم مرغ را درون آن می شکنیم. سپس شکر و وانیل را به آن اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط می کنیم. سپس نمک و شیر و روغن را اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا به خوبی هم می زنیم تا مخلوط یک دست شود. آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. سرکه را به مواد کیک اضافه کرده و مجدد با هم مخلوط می کنیم. سپس دو سیب را به صورت حلقه ای با پوست برش می زنیم.
مرحله سوم
با استفاده از رینگ یا کاتر یا هر وسیله دیگری وسط سیب ها را برش می زنیم. یک قابلمه یا تابه برداشته و کف آن را با کمی روغن چرب می کنیم. شکر را کف قابلمه می پاشیم. سیب ها را کف ظرف می چینیم و مایه کیک را روی آن می ریزیم.
مرحله چهارم
در این مرحله دم کنی روی در قابلمه گذاشته و درب ظرف را می بندیم و روی شعله پخش کن می گذاریم تا ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزد. در ادامه برای اینکه متوجه شویم کیک به طور کامل پخته است، با یک سیخ چوبی کیک را امتحان می کنیم.
مرحله پنجم
اگر چیزی به سیخ نچسبید با استفاده از یک بشقاب کیک را برگردانده و دوباره به قابلمه یا تابه اضافه می کنیم و ۵ دقیقه دیگر نیز زمان می دهیم با درب باز آن طرف کیک نیز برشته شود. سپس در ظرف مناسب قرار داده و روی سطح را با پودر قند تزیین می کنیم.
- منبع :
- cook.mag