طرز تهیه مرغ حلزونی با سس آلبالو خوشمزه و مخصوص
طرز تهیه مرغ حلزونی با سس آلبالو
این غذا به عنوان یک نوع جوجه کباب تابه ای بسیار زیبا، خاص و خوشمزه می تواند مورد استفاده قرار گیرد. در این غذا فیله های مرغ به صورت حلزونی پیچیده و در تابه کباب می شود و با سس آلبالوی غلیظ و ترش سرو می شود. این غذا بسیار زیبا و خوشمزه و خوشرنگ است که می توان در مهمانی ها به عنوان یک غذای شیک مورد استفاده قرار داد. فیله های مرغ بافت نرمی دارند که در کنار آلبالو و رب انار این بافت نرم تر و خوشمزه تر می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ حلزونی با سس آلبالو در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فیله مرغ | ۴۰۰ گرم |
نمک و فلفل قرمز | به مقدار لازم |
زعفران دم کشیده | ۲ قاشق غذا خوری |
پودر سیر | به مقدار لازم |
آلبالو | ۱ لیوان |
رب انار ملس | ۲ قاشق غذا خوری |
پیاز | ۱ عدد |
نمک و فلفل قرمز | به مقدار لازم |
زردچوبه و دارچین | به مقدار لازم |
شکر در صورت نیاز | ۲ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه مرغ حلزونی با سس آلبالو
مرحله اول
برای تهیه مرغ خوشمزه حلزونی با سس آلبالو در ابتدای کار، فیله مرغ را با گوشت کوب کمی صاف می کنیم و کمی می کوبیم تا کمی پهن تر شود. زیاد نباید نازک شود. سپس با توجه به بزرگی آن، از طول برش می زنیم و به دو یا سه قسمت تقسیم می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله تکه های گوشت مرغ خرد شده را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مقداری نمک و فلفل قرمز و زعفران و پودر سیر به کاسه اضافه کرده و با دست مواد را ترکیب می کنیم تا گوشت مرغ به خوبی طعم دار شود.
مرحله سوم
روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و چند ساعت به آن استراحت می دهیم. بعد از این که مرغ ها مزه دار شد و طعم ادویه ها را به خود گرفت، دو یا سه دور دور خود می پیچانیم و رول می کنیم. سپس با سیخ چوبی آن را ثابت کرده و فرم می دهیم.
مرحله چهارم
یک تابه را برداشته و درون آن روغن می ریزیم. سیخ ها را درون تابه می چینیم و حرارت آن را کم می کنیم و در تابه را می بندیم تا فیله ها پخته شود. فیله ها کمی آب می اندازد و پخته می شود. وقتی آب جذب شد، دو طرف فیله ها را سرخ می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله وقتی که فیله ها به طور کامل سرخ شد و خوشرنگ شد، حرارت زیر تابه را خاموش می کنیم. در این مرحله به تهیه سس آلبالو می پردازیم. برای این منظور آلبالو ها را با این روش هسته می گیریم و درون غذا ساز می ریزیم.
مرحله ششم
سپس کمی رب انار ملس یا شیرین را با آن مخلوط کرده و میکس می کنیم. در ادامه یک قابلمه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم. پیاز ها را رنده کرده و به تابه اضافه می کنیم تا تفت بخورد و سبک و طلایی شود.
مرحله هفتم
زردچوبه و فلفل قرمز و دارچین و نمک را به آن اضافه می کنیم. کمی که ادویه ها با پیاز تفت خورد، مخلوط میکس شده آلبالو را به پیاز اضافه کرده و یک تفت دو سه دقیقه ای می دهیم. کمی آب جوش به آن اضافه کرده و می گذاریم تا بپزد.
مرحله هشتم
اگر خیلی ترش بود می توان دو قاشق شکر به آن اضافه کرد. در ادامه حرارت را کم می کنیم تا سس بجوشد و غلیظ شود. سپس مرغ ها را به آن اضافه کرده و وقتی مزه دار شد، در ظرف مناسب سرو می کشیم و با برنج سرو می کنیم.
- منبع :
- neda.aghajeri