طرز تهیه کیک سه رنگ خوشمزه و مخصوص به روش کافی شاپی
طرز تهیه کیک سه رنگ
کیک سه رنگ، یک کیک زبرا است که با نسکافه و پودر کاکائو طعم دار می شود. این کیک یک کیک خاص است که نیاز به تزیین زیادی ندارد و با شکلات ذوب شده و پودر پسته تزیین می شود. این کیک را می توان به عنوان کیک عصرانه یا کیک های کافی شاپی تهیه نمود. این کیک ظاهر زیبا و طعم متفاوتی دارد و می توان به عنوان دسر یا شیرینی جهت پذیرایی در مهمانی ها سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک سه رنگ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم کیک سه رنگ | |
تخم مرغ | ۵ عدد |
شیر | ۱ لیوان |
شکر | یک و نیم لیوان سر خالی |
روغن | دو سوم لیوان |
آرد سفید | دو و نیم لیوان سر خالی |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | دو و نیم قاشق چای خوری |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذا خوری |
پودر نسکافه | ۲ قاشق غذا خوری |
آب جوش برای باز کردن نسکافه | دو و نیم قاشق غذا خوری |
آب جوش برای باز کردن کاکائو | دو و نیم قاشق غذا خوری |
نمک | یک چهارم قاشق چای خوری |
طرز تهیه کیک سه رنگ
مرحله اول
برای تهیه کیک خوشمزه و ساده به صورت سه رنگ در ابتدای کار دو کاسه برداشته و سفیده و زرده را از هم جدا می کنیم. به سفیده یک سوم از شکر دستور را اضافه کرده و با همزن می زنیم تا پف کند و فرم بگیرد. سپس درون یخچال می گذاریم تا بقیه مواد آماده شود.
مرحله دوم
به زرده بقیه شکر و وانیل را اضافه کرده با همزن می زنیم تا سفید رنگ و کشدار شود. در ادامه شیر و روغن را اضافه کرده و با همزن در حد مخلوط شدن می زنیم. آرد و نمک و بکینگ پودر را سه بار الک می کنیم و به مواد کم کم اضافه می کنیم.
مرحله سوم
سپس با لیسک مخلوط می کنیم تا یک دست شود. سپس سفیده را در سه مرحله به مواد اضافه کرده و به آرامی در یک جهت، مخلوط می کنیم. در ادامه پودر کاکائو را با آب جوش مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شود.
مرحله چهارم
پودر نسکافه هم جدا گانه با آب جوش مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم. مواد را به سه قسمت مساوی تقسیم می کنیم. به یک قسمت کاکائو حل شده و به یک قسمت نسکافه اضافه می کنیم. قسمت آخر هم می گذاریم ساده بماند.
مرحله پنجم
در این مرحله قالب را با کره چرب کرده و آرد پاشی می کنیم. سپس اول یک ملاقه از مواد ساده ، یک ملاقه از مواد نسکافه ای و در آخر یک ملاقه از مواد کاکائویی می ریزیم. همین کار را انقدر ادامه می دهیم تا مواد تمام شود.
مرحله ششم
حالا قالب را درون فری که از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به خوبی گرم کرده ایم، قرار می دهیم و اجازه می دهیم در طبقه وسط فر، به مدت ۵۰ دقیقه بپزد. وقتی کیک پخت، آن را از فر خارج کرده و کنار می گذاریم تا خنک شود.
مرحله هفتم
سپس کسیک را به آرامی از قالب خارج می کنیم. شکلات را درون یک کاسه می ریزیم. کمی روغن به آن اضافه کرده و روی بخار کتری قرار می دهیم تا کامل ذوب شود. سپس مواد را روی کل کیک می ریزیم و با پودر پسته تزیین می کنیم.
- منبع :
- masir.ashpazi