مطالب پر بازدید
طرز تهیه شله خرمایی اصیل بوشهری خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه شله خرمایی اصیل بوشهری خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه شله خرمایی شله خرمایی یکی از دسرهای سنتی و بسیار خوشمزه شهرهای جنوب کشورمان می باشد که به صورت داغ سرو می شود. این دسر خوشمزه به دلیل اینکه با …

بررسی علمی خواص زغال اخته + مضرات ناشناخته این میوه!

بررسی علمی خواص زغال اخته + مضرات ناشناخته این میوه!

خواص زغال اخته زغال اخته به دلیل دارا بودن تانین و آنتی اکسیدان‌ها، خواص متعددی دارد که شامل درمان اسهال، بهبود سلامت قلب، پاکسازی کبد، کمک به لاغری، بهبود عملکرد چشم، درمان …

طرز تهیه چیز کیک ارتشی خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه چیز کیک ارتشی خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه چیز کیک ارتشی چیز کیک ارتشی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لاکچری است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه فالوده خیار و سکنجبین خوشمزه برای رفع تشنگی

طرز تهیه فالوده خیار و سکنجبین

طرز تهیه فالوده خیار و سکنجبین برای سحری و افطاری رفع عطش و تشنگی

فالوده خیار یکی از نوشیدنی های فصل تابستان است که از گرما زدگی و عطش جلوگیری می کند. این نوشیدنی را با سکنجبین یا شکر می توان شیرین کرد که در این دستور از سکنجبین استفاده شده است. برای این که عطش گرفته شود مقداری تخم شربتی نیز به آن اضافه می شود که علاوه بر طعم خوب و خواص زیادی که دارد، زیبایی خاصی نیز به نوشیدنی ببخشد. این نوشیدنی را می توان در ماه رمضان و بین وعده افطار تا سحر میل نمود تا از تشنگی و عطش جلوگیری شود. برای مشاهده آموزش طرز تهیه فالوده خیار و سکنجبین در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم فالوده خیار و سکنجبین
خیار۲ عدد
تخم شربتی۲ قاشق غذا خوری
شربت سنکنجبینبه مقدار لازم
یخبه مقدار لازم

طرز تهیه فالوده خیار و سکنجبین

مرحله اول

برای تهیه فالوده خوشمزه خیار و سکنجبین در ابتدای کار، تخم شربتی را شسته و در مقداری آب خیس می کنیم تا آب را جذب کرده و حالت ژله ای پیدا کند. در ادامه خیارها را به خوبی می شوییمف سپس با یک کارد تیز پوست می گیریم.

مرحله دوم

در این مرحله پس از اینکه پوست خیار را گرفتیم، آنرا با رنده درشت رنده می کنیم، سپس داخل ظرف مناسب مانند پارچ می ریزیم. در ادامه تخم شربتی خیس خورده را نیر به ظرف حاوی خیار رنده شده اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم.

مرحله سوم

سپس ۱ تا ۲ لیوان آب اضافه می کنیم تا به مقدار دلخواه برسد. در ادامه شربت سکنجبین را کم کم اضافه کرده تا طعم شیرینی آن مطلوب شود. فالوده را حدود ۲ تا ۴ ساعت در یخچال استراحت می دهیم تا طعم بگیرد. سپس یخ را به آن اضافه کرده و سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: انواع دسر
آخرین بروز رسانی در : جمعه 3 اردیبهشت 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.