طرز تهیه مهلبیه بادام خوشمزه و مخصوص با خامه و شیر

طرز تهیه مهلبیه بادام خوشمزه و مخصوص با خامه و شیر

طرز تهیه مهلبیه بادام دسر مهلبیه رولی یک دسر خانگی و سنتی بسیار خوشمزه است که بدون پودر ژلاتین یا مواد مصنوعی دیگر تهیه می شود. این دسر از نشاسته ذرت و …

طرز تهیه پودینگ رولی خوشمزه و مخصوص با خامه فرم گرفته

طرز تهیه پودینگ رولی خوشمزه و مخصوص با خامه فرم گرفته

طرز تهیه پودینگ رولی یکی از دسر های معروف، پودینگ است. در این دستور به پودینگ رولی پرداخته می شود. پودینگ تهیه می شود. بعد از خنک شدن، روی آن خامه می …

طرز تهیه کرم بروله یک دسر خوشمزه و لاکچری فرانسوی

طرز تهیه کرم بروله یک دسر خوشمزه و لاکچری فرانسوی

طرز تهیه کرم بروله کرم بروله یک دسر فرانسور فوق العاده خوشمزه و معروف است که طرز تهیه راحتی دارد. این دسر تنها با سه ماده تهیه می شود. زرده تخم مرغ …

طرز تهیه فالوده خیار و سکنجبین

طرز تهیه فالوده خیار و سکنجبین برای سحری و افطاری رفع عطش و تشنگی

فالوده خیار یکی از نوشیدنی های فصل تابستان است که از گرما زدگی و عطش جلوگیری می کند. این نوشیدنی را با سکنجبین یا شکر می توان شیرین کرد که در این دستور از سکنجبین استفاده شده است. برای این که عطش گرفته شود مقداری تخم شربتی نیز به آن اضافه می شود که علاوه بر طعم خوب و خواص زیادی که دارد، زیبایی خاصی نیز به نوشیدنی ببخشد. این نوشیدنی را می توان در ماه رمضان و بین وعده افطار تا سحر میل نمود تا از تشنگی و عطش جلوگیری شود. برای مشاهده آموزش طرز تهیه فالوده خیار و سکنجبین در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم فالوده خیار و سکنجبین
خیار۲ عدد
تخم شربتی۲ قاشق غذا خوری
شربت سنکنجبینبه مقدار لازم
یخبه مقدار لازم

طرز تهیه فالوده خیار و سکنجبین

مرحله اول

برای تهیه فالوده خوشمزه خیار و سکنجبین در ابتدای کار، تخم شربتی را شسته و در مقداری آب خیس می کنیم تا آب را جذب کرده و حالت ژله ای پیدا کند. در ادامه خیارها را به خوبی می شوییمف سپس با یک کارد تیز پوست می گیریم.

مرحله دوم

در این مرحله پس از اینکه پوست خیار را گرفتیم، آنرا با رنده درشت رنده می کنیم، سپس داخل ظرف مناسب مانند پارچ می ریزیم. در ادامه تخم شربتی خیس خورده را نیر به ظرف حاوی خیار رنده شده اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم.

مرحله سوم

سپس ۱ تا ۲ لیوان آب اضافه می کنیم تا به مقدار دلخواه برسد. در ادامه شربت سکنجبین را کم کم اضافه کرده تا طعم شیرینی آن مطلوب شود. فالوده را حدود ۲ تا ۴ ساعت در یخچال استراحت می دهیم تا طعم بگیرد. سپس یخ را به آن اضافه کرده و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 3 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.