طرز تهیه پودینگ موز خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه پودینگ موز خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه پودینگ موز پودینگ یکی از دسرهای معروف و خوشمزه است که به راحتی قابل تهیه است. این دسر بر پایه شیر است که با کمک نشاسته ذرت و در مواردی، …

طرز تهیه ژله خاکشیر و تخم شربتی خوشمزه و مجلسی خانگی

طرز تهیه ژله خاکشیر و تخم شربتی خوشمزه و مجلسی خانگی

طرز تهیه ژله خاکشیر و تخم شربتی این دسر از خانواده ژله است که با استفاده از تخم شربتی و خاکشیر و گل محمدی به صورت لایه ای تهیه می شود. این …

طرز تهیه شیر عسلی حرفه ای و خوشرنگ به همراه فوت و فن ها

طرز تهیه شیر عسلی حرفه ای و خوشرنگ به همراه فوت و فن ها

طرز تهیه شیر عسلی شیر عسلی یکی از موادی است که در تهیه انواع دسرها، بستنی ها و شیرینی ها مورد استفاده قرار می گیرد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه دسر گبوله

طرز تهیه دسر گبوله , دستور تهیه دسر با شیره خرما

دسر گبوله یک دسر خانگی بسیار خوشمزه است که بدون پودر ژلاتین یا مواد مصنوعی دیگر تهیه می شود. از آن جا که این دسر، از آرد تفت داده شده و شیر و شیره انگور تهیه می شود، بسیار مقوی و مفید است. این دسر به صورت لایه ای تهیه می شود. این دسر به صورت تک نفره در ظروف مناسب تهیه و در جشن های تولد یا مهمانی ها سرو نمود. برای مشاهده آموزش طرز تهیه دسر گبوله در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم دسر گبوله
آرد۴ قاشق غذا خوری
کره۲ قاشق غذا خوری
شکر۲ الی ۳ قاشق غذا خوری
شیر۴ لیوان
شیره انگوربه میزان لازم
گردوبه میزان لازم

طرز تهیه دسر گبوله

مرحله اول

برای تهیه دسر خوشمزه در ابتدای کار، آرد را درون تابه می ریزیم و تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. ولی رنگ آرد نباید تغییر کند. سپس کره را اضافه کرده و مدام هم می زنیم تا به رنگ شتری در آید.

مرحله دوم

در نهایت شیر را کم کم و خیلی آرام به تابه اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم. توجه داشته باشید که مقدار شیر را ابتدا کم می ریزیم و هم می زنیم. مجدد شیر را اضافه می کنیم. اگر شیر یک باره اضافه شود دسر گلوله گلوله می شود.

مرحله سوم

در این مرحله دسر را روی حرارت مدام هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسد. اگر دسر گلوله گلوله شد، آن را با گوشت کوب برقی یکدست می کنیم. سپس از صافی رد می کنیم. دسر را تا گرم است، داخل ظرف های مناسب سرو می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله روی آن را یک قاشق شیره انگور می ریزیم. شیره انگور در لابه لای دسر نفوذ می کند و شکل زیبایی به دسر می دهد. سپس روی دسر را تکه هایی از مغز گردو می ریزیم. سپس درون یخچال قرار داده تا خنک شود و ببندد.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 11 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.