طرز تهیه زولبیا آلبالویی خوشمزه و مخصوص با رنگ قرمز

طرز تهیه زولبیا آلبالویی

طرز تهیه زولبیا آلبالویی , دستور پخت زولبیا با رنگ قرمز

زولبیا یکی از شیرینی هایی است که درون شربت قرار می گیرد. این شیرینی به عنوان شیرینی مناسبتی و در ماه رمضان برای سفره ها ی افطار تهیه می شود. این شیرینی بافت سفتی دارد و وقتی در شربت قرار می گیرد، مزه خوبی می گیرد. این شیرینی را به همراه بامیه در ماه رمضان در شیرینی فروشی ها عرضه می کنند. اما پخت آن در منزل طرفداران زیادی دارد. برای تهیه زولبیا خوب و با کیفیت لازم است به یک سری نکات ریز و مهم توجه شود که در این دستور روی آن تاکید شده است. زولبیا آلبالو رنگ و طعمی متقاوت با زولبیا های ساده دارد و با استفاده از شربت آلبالو به این طعم و رنگ می رسد که می توان با پختن آن، تفاوت نسبت به زولبیا های معمولی ایجاد کرد. برای مشاهده آموزش طرز تهیه زولبیا آلبالویی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم زولبیا آلبالویی
نشاسته گل (سفید و دانه درشت)۱ لیوان
ماست ترش شدهسه چهارم لیوان
آرد سفید۱ قاشق غذا خوری
خمیر مایه۱ قاشق مربا خوری
بکینگ پودر۱ قاشق مربا خوری
روغن مایع۱ قاشق مربا خوری
سن ایچ آلبالو۲ قاشق غذا خوری
گلاب۱ قاشق غذا خوری
شربت قوام آمدهبه مقدار لازم
مواد لازم برای شربت زولبیا
شکریک و نیم لیوان
آب۱ لیوان
شربت آلبالونصف لیوان
گلوکز۱ قاشق غذا خوری
آب لیمو تازه۱ قاشق چای خوری
گلاب۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه زولبیا آلبالویی

مرحله اول

برای تهیه زولبیا با طعم آلبالویی در ابتدای کار، نشاسته و ماست و گلاب را درون یک کاسه می ریزیم و خوب بهم می زنیم تا مواد به خورد هم برود و نشاسته کامل در ماست حل شود. اگر بخواهیم زولبیا زعفرانی شود در همین مرحله زعفران را اضافه می کنیم.

مرحله دوم

سپس شربت آلبالو را اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا ترکیب و یکدست شود. در این مرحله آرد و روغن و بکینگ پودر و خمیر مایه را اضافه کرده و هم می زنیم تا همه مواد کاملا یک دست شود. روی خمیر را سلفون می کشیم.

مرحله سوم

سپس حدود ۴ ساعت در محیط استراحت می دهیم تا خمیر به عمل آید. مواد را درون قیف می ریزیم. غلظت مواد باید به گونه ای باشد که به راحتی از قیف رد شود و نه شل باشد و نه سفت. اگر قیف مخصوص زولبیا موجود نبود در ظرف های سس می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله یک تابه مناسب برداشته و با روغن روی حرارت ملایم قرار می دهیم. وقتی روغن داغ شد، مواد را به صورت مارپیچی درون روغن می ریزیم. هر دفعه مواد قیف را بهم می زنیم تا ته نشین نشود. همچنین روغن باید داغ باشد.

مرحله پنجم

می توان برای منظم شدن زولبیا از حلقه های استیل برای شکل دادن آن استفاده کرد. وقتی که زولبیا ها طلایی شد، آن را از روغن خارج کرده و درون شهد داغ می اندازیم و حدود یک دقیقه اجازه می دهیم تا بماند تا شهد جذب زولبیا شود.

مرحله ششم

سپس داخل صافی می گذاریم تا شهد اضافه خارج شود. برای تهیه شربت بار ابتدا شکر و آب و شربت آلبالو را درون یک قابلمه با هم ترکیب می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و بدون این که هم بزنیم اجازه می دهیم تا شکر کامل حل شود.

مرحله هفتم

در این مرحله در این فاصله گلاب را هم اضافه می کنیم. به محض این که شربت جوش آمد، گلوکز و آب لیمو را اضافه کرده و اجازه می دهیم حدود ۳ تا ۴ دقیقه با همین حرارت بجوشد و غلیظ شود. سپس از روی حرارت بر می داریم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.